Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Хай проситься до IceBerg_ вона красива й інтєрєсна)
"Пані IceBerg_, дайте, будь ласка, відношення!"
Айсберг любить молодих та завзятих, нащо їй потрібен одружений чоловік за 40, та ще й з жінкою, яка має доступ до його банківської карти?
В денщики і такий згодиться

Уже писали вроде, но повторюсь:
В наш век гаджетов, очень пригождается удлинитель на 3-5 розеток. Заряжать нужно просто капец как много: телефоны, повербанки, планшеты, рации, тепляки, смарт-часы 🙂, фонарики...
А розеток обычно мало, на всех не хватает.

тс авто у вас отожмут штаб или разведка на нулевке, бери Мот свой и банщик спецуслуги бо ты на море
*** вони що відіжмуть, якщо авто на конкретного бійця передане буде, а не на частину.

Публікація в ФБ:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Те саме в Інстаграм:

Обновив стартпост цієї теми - додав актуальні реквізити.

Так, актуально. Але збір через моно, для зручності, щоб відокремити власні кошти від зібраних

Не смог в инсте посмотреть, послал запит на стеження 😉.

В принципе, зашёл в монобанку через стартпост...
Удачных сборов 🤝

По запросу собирают за 3 дня, а так можно и месяц собиратт
Наш підполковник вже два місяці "рішає" бус через своїх волонтерів, і все ніяк.
Тим часом, ми на нашій ЗСУшній ***шанці з болтами тільки за останні два дні двічі ламалися посеред полів і по декілька годин чекали на евакуацію до бази, потім ремонтувалися

нннада? могу купить и выслать)

Пойду и я подпишусь)
Спасибо) У меня-то есть, с самого начала. Это совет-напоминание для тех (ну, бывает же ещё такое 🙂), кто идёт защищать Родину только сейчас.

Спасибо) У меня-то есть, с самого начала. Это совет-напоминание для тех (ну, бывает же ещё такое 🙂), кто идёт защищать Родину только сейчас.
Всегда пожалуйста)
Ну, мало ли, вдруг сейчас не хватает.. так это, ну ты знаешь..))

Где твой Мот салага короче проехали ******* и будет у вас ****-авто
Про мот я вже доповідав. На бездоріжжі цих єбєнєй він виявився профнепридатним. Зараз на ньому мій молодший брат ганяє по Дніпру.

За Мот эт прикол делай свою мечту авто
Ніколи не мріяв про авто. У мене власного його не було ніколи, я навіть їздити не вмію (після автошколи у 2005 р взагалі за кермо жодного разу не сідав). Якийсь час були службові автівки з водіями, але то таке...
І зараз це не мрія, а нагальна потреба. А досвідчений водій у нашому відділенні є. Сподіваюся, і мене навчить.

безпiДотники - це дуже небезпечно?)

Назад
Зверху Знизу