Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сегодня один из друзей добрался до старлинка. И час я гасал сайгаком по хате, собирая то, что ему надо, но в армии такое не покупают в принципе: мелкие метизы, магнитики и прочий скарб, завтра еще флакончики дособираю и все это к нему поедет. Еслишо, инструмент и расходники покупаются сугубо за свои. Более дорогие покупки, типа запчастей на бибику - это уже скидываются подразделением. Ну, и кто чем может из тыла... Это же не музей голодомора, держава на это денег не выделит.

Сегодня один из друзей добрался до старлинка. И час я гасал сайгаком по хате, собирая то, что ему надо, но в армии такое не покупают в принципе: мелкие метизы, магнитики и прочий скарб, завтра еще флакончики дособираю и все это к нему поедет. Еслишо, инструмент и расходники покупаются сугубо за свои. Более дорогие покупки, типа запчастей на бибику - это уже скидываются подразделением. Ну, и кто чем может из тыла... Это же не музей голодомора, держава на это денег не выделит.
Дякую що не залишаєтеся байдужими, допомагаєте))

Я не знаю, что у них в БР, но вокруг крупных городов такие красавцы катаются и отрабатывают по всяким Шахедам. Ланцеты летят недалеко (хотя до нас иногда долетают), а по КР из ЗУшки стрелять дело дурное. Поэтому никаких стационарных позиций.

**** мне тыловой крысе
Ну, служба в підрозділі тилового забезпечення теж далеко не мед, в цьому я вже встиг неодноразово переконатися!
Всім винен все, на вчора і на позавчора, працюєш на уйобіщній техніці, за себя и за того парня, без нормальної матеріальної бази, тобі щодня нарізають все нові й нові *****ські доручення, ніяких заохочень і подяк; якщо не сраколиз, їбуть за малєйший ***** і постійно погрожують переводом в піхоту. Вільного часу майже немає, навіть на нп або в магазин чи на ринок зганяти - проблема.
Треба або полнєйшим похуїстом бути, або нерви залізні мати. Мої вже ні в ****у...
На шикуваннях частенько лаюся с зам по тилу, намагаюся боротися з його волюнтаризмом, захищатися від погроз, відстоювати свої права. Накази не обговорюю, але пропоную інші, більш розумні і логічні, на мій погляд, шляхи виконання поставлених завдань. Колись нормальні службові відносини з ним зараз помітно зіпсувалися. Хз як воно далі буде..

Кума, ну що там, хто вашого придбав? На яку посаду?

Трохи новин стосовно збору на автівку:
Оскільки командири десь нарішали бус, Ford Transit, який невдовзі має прибути, і коштів поки що вдалося зібрати небагато (62 тис), від ідеї про купівлю буса вирішили відмовитися.
Варіант позашляховика ще не повністю відкинули, але тут до нас днями завітав знайомий на Chrysler Voyager, ми обдивилися його з усіх сторін, поспілкувалися, погуглили про характеристики, ціни і дійшли до висновку що такий або подібний мінівен буде дуже непоганим варіантом покупки, і під наші потреби взагалі підходить.
Через знайомого вийшли на надійну людину в Варшаві, власника сто, який також займається авто для ЗСУ. Він запропонував VW Sharan 1.9 tdi, 2005 р, за 2000 баксів + вартість пригону.
Попередньо, варіант виглядає непогано. Обіцяє повністю обслужене, підготовлене авто у стані 4+, плюс на 2 то расходніки і масло.
Вартість пригону і хто це зробить поки що під питанням. В принципі, кошти у нас зараз є тільки заплатити за машину продавцю.

Останнє редагування:
Стосовно вартості пригону та передачі через БФ з усіма паперами:
Один наш знайомий пообіцяв зробити це за 1000 євро, інший за 1200. Третій поки що думає...
Пригон просто як євробляху - близько 500 євро.

А чим не підходить варіант "просто,як євробляху"?

А чим не підходить варіант "просто,як євробляху"?
Власне, підходить. Отой крайслер, і ще багато хто, саме так їздить - і збс.
Слава Богу еще никто не придбав))))) учится еще...
Тривалість БЗВП зараз має бути не менше 1 міс - новий закон вступив в силу.

Ще трохи приємних новин:.
колишній працедавець, котрий винен мені ще близько 50 кгрн зарплатні, пообіцяв придбати шолом з активними навушниками. Внєзапно)))

Назад
Зверху Знизу