Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вважаю, важлива не стільки бригада, скільки посада, на якій опиниться.Нужен совет...Приезжали покупатели....92,93,53,54 бригады...если бы у вас был выбор, в какую бы просились?
Хай проситься до IceBerg_ вона красива й інтєрєсна)Нужен совет...Приезжали покупатели....92,93,53,54 бригады...если бы у вас был выбор, в какую бы просились?
Айсберг любить молодих та завзятих, нащо їй потрібен одружений чоловік за 40, та ще й з жінкою, яка має доступ до його банківської карти?Хай проситься до IceBerg_ вона красива й інтєрєсна)

"Пані IceBerg_, дайте, будь ласка, відношення!"Хай проситься до IceBerg_ вона красива й інтєрєсна)
В денщики і такий згодитьсяАйсберг любить молодих та завзятих, нащо їй потрібен одружений чоловік за 40, та ще й з жінкою, яка має доступ до його банківської карти?
*** вони що відіжмуть, якщо авто на конкретного бійця передане буде, а не на частину.тс авто у вас отожмут штаб или разведка на нулевке, бери Мот свой и банщик спецуслуги бо ты на море
Запросто!А сейчас еще передают без запроса части ?
Сбор не закрывайте.Запросто!
Більше того - волонтери, з якими я спілкувався, декілька різних, наполягають саме на такому варіанті.
Публікація в ФБ:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Те саме в Інстаграм:
Обновив стартпост цієї теми - додав актуальні реквізити.
Так, актуально. Але збір через моно, для зручності, щоб відокремити власні кошти від зібраних
Відредагував налаштування, зараз має бути видноНе смог в инсте посмотреть, послал запит на стеження 😉.
Наш підполковник вже два місяці "рішає" бус через своїх волонтерів, і все ніяк.По запросу собирают за 3 дня, а так можно и месяц собиратт
нннада? могу купить и выслать)очень пригождается удлинитель на 3-5 розеток
Пойду и я подпишусь)Відредагував налаштування, зараз має бути видно
Спасибо) У меня-то есть, с самого начала. Это совет-напоминание для тех (ну, бывает же ещё такое 🙂), кто идёт защищать Родину только сейчас.нннада? могу купить и выслать)
Пойду и я подпишусь)
Всегда пожалуйста)Спасибо) У меня-то есть, с самого начала. Это совет-напоминание для тех (ну, бывает же ещё такое 🙂), кто идёт защищать Родину только сейчас.
Про мот я вже доповідав. На бездоріжжі цих єбєнєй він виявився профнепридатним. Зараз на ньому мій молодший брат ганяє по Дніпру.Где твой Мот салага короче проехали ******* и будет у вас ****-авто
Ніколи не мріяв про авто. У мене власного його не було ніколи, я навіть їздити не вмію (після автошколи у 2005 р взагалі за кермо жодного разу не сідав). Якийсь час були службові автівки з водіями, але то таке...За Мот эт прикол делай свою мечту авто