Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну ты ж не залётчик...не куришь, не пьешь, не колешься...весь такой положительный...:D

А вообще мысли материализуются...будешь о плохом думать - сбудется...
Вы своему инструкции выдали?Дело серъезное!

На вигляд - більш-менш норм. Але я брав собі вуха Walker's Razor - вони більш пласкі, не так заважають прикладатися до зброї.

І що? Чим він кращий за продукт з мого скріншоту?
Плюс, на сайті балістики 14500 це його звичайна ціна;)

кріплення навушників краще брати з «вусами» - кажуть надійніші.
Можна картинку з прикладом?

А, ясно, дякую!
Наскільки я зрозумів, кріплення бувають двох видів - чебурашка і павук. На Вашому фото павук, здається.
Не знаю як точно називається. Знаю що ті що без «вусів» можуть сприснути. Тут же затискаєш і воно «вгризається» у рейку. З приводу «чебурашок» - то вони кріпляться на задню частину рейки, нічого не можу про них сказати, не користувався. Плюс вони поки що дорожчі. Знаю що «чебурашки» в обіг не так давно поширилися. До цього тільки такі як на фото використовували. Також зручні - 2 види притискання і крутяться на 360.

Такі "вуса" йдуть на професійних шлемах для лісорубів і т.п.

Это что за коса такая ?или косить по 7 часов каждый день?я вот за 3 часа в день ,дискомфорта не заметил.
Наверное ты глухой или траблы со слухом.
После покоса травы на даче,которая была целой до 24.02, в голове звенит не по детски. И покос занимал не более 2-3 часов в день.

Посмотрел у себя, креплений не осталось. Остались только гарнитуры для подключения к рации если надо могу отправить

Посмотрел у себя, креплений не осталось. Остались только гарнитуры для подключения к рации если надо могу отправить
Мені таке не потрібно, дякую!
Можливо, комусь іншому знадобиться

Назад
Зверху Знизу