Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Окрім стрільців є дофіга військових спеціальностей, де все це треба. Ото я писав, що друг у самоходчиків два контейнери відмутив, це все під такі самі інструменти.

А МО не забезпечуе?
якщо МО потрібно, воно забезпечить (стараючись, звісно, по-перше за твій кошт, а там як вийде)

а ось і пояснення:
я старий вояка в мене в голові давно дірка під назвою війна

МО забезпечує мінімум і не одразу, та ще за який потім питають, навіть якщо воно загинуло. Той самий друг втратив казьонного котелка, демонстрація ушкодженого ні до чого не призвела: втратив - плати. Те ж саме із інструментом та ємностями під нього. Ще про ПММ запитайте, навіщо навіть танкачі за свій кошт дизельку докуповують...

Для тех, кто без опыта, не служил, но есть высшее образование (можно без военки). Собственно как у меня. Раз в 2 месяца в военкоматах производится набор на курсы офицеров (звание-младший лейтенант), должность зам ком. роты с мпз. Обучение в Киеве, а затем как повезет, распределяет Ген.Штаб, можно и в тыловую часть попасть. Знаю, что в начале месяца уже набрали снова после моего выпуска. Обязанности-работа с личным составом и расследования. Единственное, будет собеседование, тесты ну и возраст 25-40 лет. С 23 человек отобрали только 7.

Для тех, кто без опыта, не служил, но есть высшее образование (можно без военки). Собственно как у меня. Раз в 2 месяца в военкоматах производится набор на курсы офицеров (звание-младший лейтенант), должность зам ком. роты с мпз. Обучение в Киеве, а затем как повезет, распределяет Ген.Штаб, можно и в тыловую часть попасть. Знаю, что в начале месяца уже набрали снова после моего выпуска. Обязанности-работа с личным составом и расследования. Единственное, будет собеседование, тесты ну и возраст 25-40 лет. С 23 человек отобрали только 7.
Примерно такое и предлагают. Сказали брать дипломы с выписками.

Назад
Зверху Знизу