Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
им верить - себя наебатьПо рассказам тцк-ашников
Я им особо и не верю.им верить - себя наебать

В яку бригаду потрапив?Нам 2 раза дату меняли.. за день до отправки позвонили, а мы уже и продукты в дорогу купили)

Можна і по ньому визначитиНе знаю...на повестке только номер части был написан...

Так было и у моего родственника в мае 2022.Не знает он в какой бригаде...не говорят...он и военный билет не видел...на руки не выдали...может после присяги...
ДякуюЗ дому візьми цивільне, блок цигарок, штуку гривень це на заначку, голки нитки та ще пару ножів складних, саперку, все друге видадуть

Пригодились?)Нема за що, я ще брав пасатижи кусачки викрутки та тестер, бо я стара скотиняка
А тестер нахуя? Шо там мiряти в окопах? Опiр землi?та тестер
А там багато цього "щось"? Тодi до тестера треба брати паяльник з припоем та канiфоллю та валiзу з радiоелементамиЩоб відремонтувати щось
Чому одразу - "тупий"? Якби був тупим, то не питав би - нахуя ти ще тестер узяв? Капюшон тестера мабуть не брав, вiн теж тупий?Ти чи тупий
Хто, Капюшон??? Та вiн пiд Бахмутом *****iв валив, до шпиталю потiм був вiдправлений....та ще він не служив
Осцилограф треба брати на вiйну?що треба взяти якщо можеш цим користуватись

В мене ось шо є)Нема за що, я ще брав пасатижи кусачки викрутки та тестер, бо я стара скотиняка
Гравицапа?В мене ось шо є)
А МО не забезпечуе?є дофіга військових спеціальностей, де все це треба.
якщо МО потрібно, воно забезпечить (стараючись, звісно, по-перше за твій кошт, а там як вийде)А МО не забезпечуе?
я старий вояка в мене в голові давно дірка під назвою війна

Примерно такое и предлагают. Сказали брать дипломы с выписками.Для тех, кто без опыта, не служил, но есть высшее образование (можно без военки). Собственно как у меня. Раз в 2 месяца в военкоматах производится набор на курсы офицеров (звание-младший лейтенант), должность зам ком. роты с мпз. Обучение в Киеве, а затем как повезет, распределяет Ген.Штаб, можно и в тыловую часть попасть. Знаю, что в начале месяца уже набрали снова после моего выпуска. Обязанности-работа с личным составом и расследования. Единственное, будет собеседование, тесты ну и возраст 25-40 лет. С 23 человек отобрали только 7.