Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
как мне видится - строго имхо - ***ло хочет - уже хочет - выйти на границы бамдаса, закрепиться там хоть как то и начать бухтеть про перемириецелидостигнуты и тд. Западные товарищи могут ухватиться за такое и тд так как им самим оно тоже все уже в печени сидит
Не знаю, мне так кажется почему то
Ні, не ухватяться. Убогий "Мінськ номер такий то" уже нікому не цікавий.

а чего так поздно? я присягу в 16 принимал
Коротше поки молодий дурний, зайнятись нічим і сили більше, то можна займатись цією херотою. Потім навик залишається, а ти уже займаєшся чимось більш продуктивним.

Это сегодня задача *****ской пропаганды, убедить в таком исходе ближайших месяцев.
я не читаю и не слушаю *****скую пропаганду а только своими мыслями думаю и делаю выводы, которые возможно, не имеют под собой никакой почвы

Сьогодні зранку буда смуга перешкод. Самопочуття було добре, пробіг більш-менш збс. А після обіду почало мене трусити, лихоманити. Температура в'їбала 39.4, сухий кашель почався.
В мендпункті послухали, подивилися горло - сказали норм. Вкололи жарознижуюче та цефітраксон. Дали звільнення від занять на 5 днів.
Я залишався одним з останніх у взводі, хто не хворів. Думав що пропєтляю - ніхєра (
Взагалі, в шпиталь кладуть щоденно, з запаленням легень, бронхітами, гайморитами. Решта хворих скніє у палатках. Епідемія якась (

З приємного: прийшла премія за 9 днів січня, трохи більше 8500 грн.

Останнє редагування:
у меня знакомый мобик с января.тоже говорил что много болеют.пока сам не заболел.температура под 39. лекарства купил почти на 1000 грн.тоже в лесах и палатках

Сьогодні зранку буда смуга перешкод. Самопочуття було добре, пробіг більш-менш збс. А після обіду почало мене трусити, лихоманити. Температура в'їбала 39.4, сухий кашель почався.
В мендпункті послухали, подивилися горло - сказали норм. Вкололи жарознижуюче та цефітраксон. Дали звільнення від занять на 5 днів.
Я залишався одним з останніх у взводі, хто не хворів. Думав що пропєтляю - ніхєра (
Взагалі, в шпиталь кладуть щоденно, з запаленням легень, бронхітами, гайморитами. Решта хворих скніє у палатках. Епідемія якась (

З приємного: прийшла премія за 9 днів січня, трохи більше 8500 грн.
Тримайся, виздоровлюй. Мене скоріш за все комісують, потрібна важка та дорога операція. Якщо не буде заявленою допомоги то залишусь інвалідом. Рана не заживає, постійно гніє, в нас таке не роблять. Так шо я навоювався, температура постіно, схуд бо багато антібіотіків, їсти не хочеться.

Тримайся, виздоровлюй. Мене скоріш за все комісують, потрібна важка та дорога операція. Якщо не буде заявленою допомоги то залишусь інвалідом. Рана не заживає, постійно гніє, в нас таке не роблять. Так шо я навоювався, температура постіно, схуд бо багато антібіотіків, їсти не хочеться.
А есть вариант за границу попасть ?

А есть вариант за границу попасть ?
Не знаю , розрахунок на те, що допоможуть потрапити до нейрохірургів, які знають свою справу. Це ізраїль або Німеччина, в мене немає таких грошей.

Я зараз лежу під капельнецею. **** не думав, що так закінчу, мені погано. І обідно, що нікому я не потрібен, крім своїх дівчат. Вони бачуть, що я пишу. Якщо зімкну очі, в них є доступ, вони повідомлять.

Якщо можна, скинь в особисті, як з тобою зв'язатися і де ти є приблизно. Я попробую достукатися до волонтерів, які зможуть вивезти на лікування.
Мене можна везти, тільки спенцтранспортом і то не факт, я слабіше щодня. Оля повідомить, якщо щось потрібно буде.
Дякую друже!

Мене звати Борис Васильович.

Мене можна везти, тільки спенцтранспортом і то не факт, я слабіше щодня. Оля повідомить, якщо щось потрібно буде.
Дякую друже!
Я тобі написав в особисті - SP4Ukraine готові допомогти. Будь-ласка, дай відповідь, потрібен телефон щоб вони зв'язалися і вирішили, як саме діяти.

Назад
Зверху Знизу