Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не знаю що не так, херова туча спеців сидить в темі, а комісари вас шукають і не можуть знати.
Так сам же сказал спецы, как их найдет комиссар который из кабинета не выходит :), а тут спецы такие во всех областях, эпидемиологи, экономисты, стратеги, а сейчас еще и юристы :).

Нафиг вы тему засираете?

Макар це дженерік Вальтера ПП. А що нетак?
У Вальтера ПП деталей більше, достатньо глянути відповідні схеми.
ПМ створювався саме як поліцейська зброя: не дуже влучна, не надпотужна, з достатньою зупиняючою дією. Після того, як в армії дозволяли ТК, макар був набагато кращим, насамперед в плані високої *****остійкості.

У Вальтера ПП деталей більше, достатньо глянути відповідні схеми.
ПМ створювався саме як поліцейська зброя: не дуже влучна, не надпотужна, з достатньою зупиняючою дією. Після того, як в армії дозволяли ТК, макар був набагато кращим, насамперед в плані високої *****остійкості.
Вальтер ППК - поліце пістол Курц... Як не дивно - вальтер теж є для поліції.
Так, деталей в ПМ менше - це спрощена копія, той випадок, коли хотів спиздити й не зміг...
довелось сильно спростити механізм і збільшити сам пістолет трохи пропорційно.
К якості результата - ***ова точність в порівнянні з вальтером, що обумовлено як зміною розваговки (бо дизайн збережено, а відносна вага механізму змінилась), так і переробкой з 380 калібра під 9х18 СССР. не те, щоб там число магічне було 380... проста совок патрони 9х18 робив вкрай ***ові. Я розпилював - там всередині кулі є "грибок" сталевий. Так от - той грибок в розпилі виявився розміщеним там як попало... його свинцем чи заливали, чи пресували... короче - його положення неконтрольоване, а він ніхуя в профіль не симетричний.
по ітогу - він влучає з непередбачуваним розкидом. Бо усі кулі різні.

Хочу, залишити повідомлення автору. Не слухай онлайн інструкторів, щоб навіть в голові не затримувалось. Шли на ***, пролистуй, тут діванних воїнів овер дохуя. Чому вони не сперечаються на полігоні?

Дам пораду, хоча не люблю цього. Слухай своїх інструкторів, офіцерів, якщо офіцери бойові. Я також пішов без досвіду.

Щодо тренувань зі стрільби, ти просто молодець. В мене і того не було.

Вчора двох з нашого взводу забрали на навчання в Англію. Хз на кого..
Щодо першого хлопця я не знаю контрактник він чи мобік. Другий - точно мобік, 30+ років, прибув разом зі мною.
Такий пухтя та матусин пиріжечок, шо піпєц. В англійській ні бум-бум..

Слухай своїх інструкторів, офіцерів, якщо офіцери бойові.
Я слухаю, уважно. Щодо тактики, медицини, інженерки питань немає. А от щодо загальних ввводних...
З їх слів можна зробити висновок, що держава Україна призвала нас сюди щоб *****/покалічити (в бою) або посадити (за непокору та інші зальоти). Реально заїбали кошмарити. Навалюють позитиву так, що хоч бери та стріляйся просто зараз ((

Вальтер ППК - поліце пістол Курц... Як не дивно - вальтер теж є для поліції.
Так, деталей в ПМ менше - це спрощена копія, той випадок, коли хотів спиздити й не зміг...
довелось сильно спростити механізм і збільшити сам пістолет трохи пропорційно.
К якості результата - ***ова точність в порівнянні з вальтером, що обумовлено як зміною розваговки (бо дизайн збережено, а відносна вага механізму змінилась), так і переробкой з 380 калібра під 9х18 СССР. не те, щоб там число магічне було 380... проста совок патрони 9х18 робив вкрай ***ові. Я розпилював - там всередині кулі є "грибок" сталевий. Так от - той грибок в розпилі виявився розміщеним там як попало... його свинцем чи заливали, чи пресували... короче - його положення неконтрольоване, а він ніхуя в профіль не симетричний.
по ітогу - він влучає з непередбачуваним розкидом. Бо усі кулі різні.
Про вагу правда, інше - шопапало :)
Не було для Вальтера ПП/ППК в ТЗ калібру .38, були .25 та .30, пізніше 9 мм курц, тобто досить легкі. Спиздити 1:1 і не було мови, бо тоді б він не перевищував за надійністю ТТ, який мав замінити, тай патрон для нього створювали як проміжний між 9 мм курцпатроном та 9х19 Люгер. А влучність для пістолета - то таке... Щодо патронів - різні були, виробництво СРСР - воно було таке, непередбачуване.

Я слухаю, уважно. Щодо тактики, медицини, інженерки питань немає. А от щодо загальних ввводних...
З їх слів можна зробити висновок, що держава Україна призвала нас сюди щоб *****/покалічити (в бою) або посадити (за непокору та інші зальоти). Реально заїбали кошмарити. Навалюють позитиву так, що хоч бери та стріляйся просто зараз ((
Це також тренування. Постійний психологічний тиск, щоб ви звикли до нього , та не звертали уваги.
Як вага зимового взуття - спочатку різниця є, потім її не відчуваєш.

Пора би відірватись уже.
Та ми і так відриваємося, майже щоденно. Сьогодні весь день на інженерці ***рили окопи, заєбісь розвага!
Завтра - смуга перешкод. Просто на проходження, але, впевнений, і так вражень буде овердохуя. А на післязавтра знову обіцяють окопи або вогневу:)

Тим часом, народ хворіє десятками.. Сьогодні на окопах було лише 10 чоловік з нашого взводу. Скільки вийде завтра, зі взводу і з роти взагалі - хз.
Я поки що в строю.

не тільки було, а й зараз є. Поліцейські валини 38 калібру.
Це сучасна переробка для американського ринку. В 30-40-ті цього калібру не було в лінійці, бо .38 АСР - американський набій, а пістолетом озброювались німці. Ми ж все ще про порівняння з ПМ?
Доречі, в такому потужному калібрі він має бути не дуже зручним - легкий та у руці сидить не дуже зручно (останнє - моє суб’єктивне, тримав якось).

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу