Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не знаю що не так, херова туча спеців сидить в темі, а комісари вас шукають і не можуть знати.
Так сам же сказал спецы, как их найдет комиссар который из кабинета не выходит :), а тут спецы такие во всех областях, эпидемиологи, экономисты, стратеги, а сейчас еще и юристы :).

Нафиг вы тему засираете?

Макар це дженерік Вальтера ПП. А що нетак?
У Вальтера ПП деталей більше, достатньо глянути відповідні схеми.
ПМ створювався саме як поліцейська зброя: не дуже влучна, не надпотужна, з достатньою зупиняючою дією. Після того, як в армії дозволяли ТК, макар був набагато кращим, насамперед в плані високої *****остійкості.

У Вальтера ПП деталей більше, достатньо глянути відповідні схеми.
ПМ створювався саме як поліцейська зброя: не дуже влучна, не надпотужна, з достатньою зупиняючою дією. Після того, як в армії дозволяли ТК, макар був набагато кращим, насамперед в плані високої *****остійкості.
Вальтер ППК - поліце пістол Курц... Як не дивно - вальтер теж є для поліції.
Так, деталей в ПМ менше - це спрощена копія, той випадок, коли хотів спиздити й не зміг...
довелось сильно спростити механізм і збільшити сам пістолет трохи пропорційно.
К якості результата - ***ова точність в порівнянні з вальтером, що обумовлено як зміною розваговки (бо дизайн збережено, а відносна вага механізму змінилась), так і переробкой з 380 калібра під 9х18 СССР. не те, щоб там число магічне було 380... проста совок патрони 9х18 робив вкрай ***ові. Я розпилював - там всередині кулі є "грибок" сталевий. Так от - той грибок в розпилі виявився розміщеним там як попало... його свинцем чи заливали, чи пресували... короче - його положення неконтрольоване, а він ніхуя в профіль не симетричний.
по ітогу - він влучає з непередбачуваним розкидом. Бо усі кулі різні.

Хочу, залишити повідомлення автору. Не слухай онлайн інструкторів, щоб навіть в голові не затримувалось. Шли на ***, пролистуй, тут діванних воїнів овер дохуя. Чому вони не сперечаються на полігоні?

Дам пораду, хоча не люблю цього. Слухай своїх інструкторів, офіцерів, якщо офіцери бойові. Я також пішов без досвіду.

Щодо тренувань зі стрільби, ти просто молодець. В мене і того не було.

Вчора двох з нашого взводу забрали на навчання в Англію. Хз на кого..
Щодо першого хлопця я не знаю контрактник він чи мобік. Другий - точно мобік, 30+ років, прибув разом зі мною.
Такий пухтя та матусин пиріжечок, шо піпєц. В англійській ні бум-бум..

Слухай своїх інструкторів, офіцерів, якщо офіцери бойові.
Я слухаю, уважно. Щодо тактики, медицини, інженерки питань немає. А от щодо загальних ввводних...
З їх слів можна зробити висновок, що держава Україна призвала нас сюди щоб *****/покалічити (в бою) або посадити (за непокору та інші зальоти). Реально заїбали кошмарити. Навалюють позитиву так, що хоч бери та стріляйся просто зараз ((

Я слухаю, уважно. Щодо тактики, медицини, інженерки питань немає. А от щодо загальних ввводних...
З їх слів можна зробити висновок, що держава Україна призвала нас сюди щоб *****/покалічити (в бою) або посадити (за непокору та інші зальоти). Реально заїбали кошмарити. Навалюють позитиву так, що хоч бери та стріляйся просто зараз ((
Духів завжди кошмарять.Пройде...

Вальтер ППК - поліце пістол Курц... Як не дивно - вальтер теж є для поліції.
Так, деталей в ПМ менше - це спрощена копія, той випадок, коли хотів спиздити й не зміг...
довелось сильно спростити механізм і збільшити сам пістолет трохи пропорційно.
К якості результата - ***ова точність в порівнянні з вальтером, що обумовлено як зміною розваговки (бо дизайн збережено, а відносна вага механізму змінилась), так і переробкой з 380 калібра під 9х18 СССР. не те, щоб там число магічне було 380... проста совок патрони 9х18 робив вкрай ***ові. Я розпилював - там всередині кулі є "грибок" сталевий. Так от - той грибок в розпилі виявився розміщеним там як попало... його свинцем чи заливали, чи пресували... короче - його положення неконтрольоване, а він ніхуя в профіль не симетричний.
по ітогу - він влучає з непередбачуваним розкидом. Бо усі кулі різні.
Про вагу правда, інше - шопапало :)
Не було для Вальтера ПП/ППК в ТЗ калібру .38, були .25 та .30, пізніше 9 мм курц, тобто досить легкі. Спиздити 1:1 і не було мови, бо тоді б він не перевищував за надійністю ТТ, який мав замінити, тай патрон для нього створювали як проміжний між 9 мм курцпатроном та 9х19 Люгер. А влучність для пістолета - то таке... Щодо патронів - різні були, виробництво СРСР - воно було таке, непередбачуване.

Назад
Зверху Знизу