Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я тобі написав в особисті - SP4Ukraine готові допомогти. Будь-ласка, дай відповідь, потрібен телефон щоб вони зв'язалися і вирішили, як саме діяти.
Дякую, я плачу, сторонні люди печуться за мене. Але дружина вже звернулась і до них в тому числі,. Він плаче, пишу я Оля. Ми віримо, що виживе, що спасуть.. В нього б автомату б не було махав би палкою.

Дякую, я плачу, сторонні люди печуться за мене. Але дружина вже звернулась і до них в тому числі,. Він плаче, пишу я Оля. Ми віримо, що виживе, що спасуть.. В нього б автомату б не було махав би палкою.
Вони кажуть, що в них такого звернення нема. Хто саме звертався?
Ще є
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вони також займаються мед. евакуацією за кордон, до них теж зверталися?

Давайте, доброї вам дороги, щоб змогли його врятувати. Якщо буде щось треба - або допомогти з ліками, або поспілкуватися з іноземними організаціями - пишіть.
Дякую. Він казав важливо підтримувати молодих, та вам писати, він дав відкритий телнфон мені.

Незнаю, чи потрібно закривати. Він дихає іноді прокидається на чекають німці. Вони мають його забрати. Побратими телефонують питають скільки грошей треба. Поки ні скільки

Незнаю, чи потрібно закривати. Він дихає іноді прокидається на чекають німці. Вони мають його забрати. Побратими телефонують питають скільки грошей треба. Поки ні скільки
Нічого закривати не треба.

Я так розумію ви його друзі, їдемо, іноді прокидається. Я плачу весь час. Нас німці мають перегрузити, реанемобіль . Побратими знайшли навіть поліцію, їдуть на зустріч. Боря іноді приходить до тями. Роздає вказівки і падає.

Я так розумію ви його друзі, їдемо, іноді прокидається. Я плачу весь час. Нас німці мають перегрузити, реанемобіль . Побратими знайшли навіть поліцію, їдуть на зустріч. Боря іноді приходить до тями. Роздає вказівки і падає.
Ні, ми просто люди, які хочуть допомогти. Бориса тут ніхто не знає особисто, нажаль. Тримайтеся.

Я тримаю його за руку слухаю пульс. Він бився з першого дня, і мріяв про парад перемоги.

господи шо тут сталось

Назад
Зверху Знизу