Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
И в твой колиматор ночью сразу прилетит в городе)
Не, можешь конечно поставить какую нибудь супер пупер ***ню, но опять же, такое
Я вообще не в теме, но хочется узнать.
Коллиматор светится? Думал, что точка только у тебя в прицеле. Ну или заметить миллиметр света, да ещё когда он не постоянно тебе виден, нужно постараться.

Та не
Пусть уж лучше по мишеням
Пристреляют хоть может. Некоторые
Багато ти зможеш пристріляти 2х20 пострілами, в режимі бистрєй/скорєй, лежачи в багнюці, під постійний лемент інструктора, по мішеням, що змінюються кожні 15 або 10 секунд?
Як на мене, марна справа (

Я помню никуда не спешил
Всегда уходил последним
Но я хотя бы понял, куда стреляет мой автомат
А инструктор идет *****. Он не поедет воевать
Мені сьогодні ще й гільзи, що прилітали мені по касці і поруч від стрілка на сусідній позиції, трохи заважали :)

А після стрільби, коли відпрацьовували "До бою/відбій", в багнюці знайшли патрон, свіженький, показали інструктору. Інші в ахуї були, бо це їхній зальот.

А після стрільби, коли відпрацьовували "До бою/відбій", в багнюці знайшли патрон, свіженький, показали інструктору. Інші в ахуї були, бо це їхній зальот.
Ця статутна їрунда все по команді тільки заважає. Стрільби треба проводити в неформальній обстановці. Навіть в цивільному тирі можна краще навчитися саме стріляти, а не п*здуваті команди відпрацьовувати.

Парни, вы всегда держите в голове при всех тренировках, что вы не поедете домой на дембель, позанимаясь в армии какой то ***ней. Вы в один ***** не прекрасный момент поедете ******* и *******.
Смотрите ютуб, слушайте советы людей, которые давно в ****орезе, отрабатывайте сами, не пропускайте *****. Все пригодится. Все это поможет ***** и выжить.
Та це зрозуміло навіть найтупішим, і інструктори по 100 разів щодня повторюють.

Тому нічого не пропускаю. Ютуб я радий подивитися, але інет тут дохлий зовсім, відео не переглянеш(

Наступного тижня нам обіцяють полосу перешкод довжиною 2 км. От до неї я абсолютно не готовий, це буде повне фіаско ((

Наступного тижня нам обіцяють полосу перешкод довжиною 2 км. От до неї я абсолютно не готовий, це буде повне фіаско ((
По ходу ви не банна рота, а все-таки ССО під прикриттям.

може і мені теж похвастатись :D
я прийняла посаду нарешті на новому місці служби.
та попала на вещ склад та рао.

купа барахла тепер
:D

навіть тепер не знаю чо не видаюсь людям нормально речей.
бо я коли побачила скільки всього. то капец.

ну шо тут всі фотки постять. і я запощу :D
окрім зброї. бо в душе не їбу можна то чи ні. :збентежений:

Короче, видали ше навушники, окуляри, всякі обвіси та розгрузки. Нашо воно мені все то, я ж вмру.
зброя на вибір був глок або беретта. вінтовка uar-15 або м4.
ну і з того шо взяла на базу до себе от.
якісь модульний америк. спальнік. від літнього до -25. можна шось там знімати. ну коремат то зрозуміло...
форму я ніяку не брала. бо того барахла в мене купа. але зараз можна отримати і мультікам, і мавку і піксель. на віибір. якісь 2 комплекти з 3.
термухи, футболки і тд.
і берці кому надо, то вжє нового зразка. шо зимові шо демісезонні.
з нього тільки половина :D
Переглянути вкладення 13222928 Переглянути вкладення 13222929

Та це зрозуміло навіть найтупішим
тобі теж вже таке видали? спальнік і тд.

може і мені теж похвастатись :D
я прийняла посаду нарешті на новому місці служби.
та попала на вещ склад та рао.
Оце теж - треба було для цього проходити аж Q-курс, чи як він називається.

Назад
Зверху Знизу