Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ви помиляєтесь, якщо у вас є думки про зарахування в штат 47 омбр людей з вулиці завдяки протекції. Наскільки я пам'ятаю, там відбір був для цивільних дуже суворий: десь один з 3-х проходив на солдатські/сержантські посади, а офіцери взагалі один з 15. Щоправда це було ще на початку вересня, коли організм ще був не бригадою, а полком.
Там озброєння і техніка майже 100% не радянських часів.

если уже ты в военкомате. и пути назад нет. ты не военный. не умеешь ничего и т.д. надо делать вид что здоров и вообще сверхмотивирован.
так намного больше шансов что к тебе отнесутся очень лояльно, и отправят либо туда куда ты хочешь, либо в хорошее подразделение. и вообще будут всячески идти на любые уступки.
З воєкоматівськими цей номер не знаю чи пройде - вони самі кажуть: зараз нам заданіє комплектувати таку-то бригаду, наступні два тижні будемо комплектувати іншу. Вдповідно, і возитимемо вас туди. Я намагався з ними говорити про інші варіанти - даремно(
Ну і вчора медик "покупатєлєй" збивав ще на підльоті. Нє, викреслюємо, наступний..
Може, треба було спробувати вмовити його, хз..

Ви помиляєтесь, якщо у вас є думки про зарахування в штат 47 омбр людей з вулиці завдяки протекції.
Ви, швидше за все, праві. Але я прикро помилився з номером бригади, тому подальше продовження обговорення вважаю недоречним на сторінках даної теми.
Ще раз вибачаюся!

Нові вводні, тепер 100% коректні: бригада 23.
Хто що про неї знає більше, ніж знає гугл?

Ви помиляєтесь, якщо у вас є думки про зарахування в штат 47 омбр людей з вулиці завдяки протекції.
в жовтні в якості наказанія перевели з моєї бригади офіцера на НШ 47 бригади. хоча нижче дна ніж моя бригада колишня вжє немає. і набирали теж не так як ми думали. хоча всі так думали як ви написали. і він коли перейшов, думав шо там все норм. а ні. виявились свої ньанси. ше він свою жінку забрав туди. в стройву. але вона проходила співбесіду. все таки. може не за протекції пройшла. не знаю. але якщо солдат, то там простіше.

З воєкоматівськими цей номер не знаю чи пройде - вони самі кажуть: зараз нам заданіє комплектувати таку-то бригаду
так, вони то кажуть. але ж я і кажу. шо якщо вони до когось проникнуться душею, відправлять туди де краще буде.
в мене друг програмер. взагалі ніякий воїн :D зробив, так я сказала, вони не буди проти. кажуть відношення давайте,і поїдете. він приніс відношення, і все ок.

взагалі ніякий воїн :D зробив, так я сказала, вони не буди проти. кажуть відношення давайте,і поїдете. він приніс відношення, і все ок.
Що таке відношення, де і як його взяти? Я взагалі вперше про це чую.

Що таке відношення, де і як його взяти? Я взагалі вперше про це чую.
рекомендаційний лист. вжє так він називається.
що такий то підрозділ, хоче саме вас до себе. і ви йому потрібні, як ніхто :D
для цього вам потрібно напрягти всіх своїх товаришей, які служать. вони йдуть до начальника персонала організма. і просять за вас. що ви дуже потрібні їм. і відділ персоналу виписує вам таку бумажечку. ви з нею йдете до военкома, і він вас відправляє в тій підрозділ і на посаду яку ви йому дали.
але для цього з ними треба дружити. а щоб дружити, не треба їх накаляти.
якось так.

Покупали пацанам вот эту форму зимнюю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Очень хорошее качество. 1 комплект 8500грн кажется. Можно поискать и другую, главное ткань - Soft-shell, надежная и непромокаемая. Не ищите форму на Prom.ua - там одни барыги. Нам один ****** продал ****ячую форму за 9000грн, типо польская, хотя там в Польше такая форма стоит не дороже 4000грн. ****** сказал "это риски". Ищите местных производителей.

Кстати, если покупаете обвесы для калашей - тоже ищите разные варианты. На том же Prom.ua продают один и тот же обвес по разным ценам. ******* эти барыги, тупо заработать пытаются тем, что перепродают.

Покупали пацанам вот эту форму зимнюю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...главное ткань - Soft-shell, надежная и непромокаемая.
непромокаемая, непродуваемая, но и не дышащая... при активной деятельности будешь мокрый через 5 минут. выходом могут быть застегиваемые вент. выходы под мышками. а еще лучше - форма из мембранной ткани. но у нее свои заморочки со стиркой. обычным порошком стирать не рекомендуется, т.к. "забиваются" отверстия мембраны.

вони туди і Положинського взяли. За які такі навики?
в вікі так обтєкаємо написано, шо вже відслужив, швидше за все

просто нужно войти в колею
Вчора якийсь воєнкомат привіз чоловіка, що був ппць як схожий на пожившого бомжа, якого відмили і одяг випрали. Чорне обличчя, характерні патли, борода, лахи 100% бомж-стайл. Хз чи взяли його...
Ще був дядько, немолодий, сумного потрьопаного вигляду, худезний, голодний. Казав що відсидів (хз коли за що і скільки) його возять, а брати ніхто не хоче, і він вже не хоче кататися, і не відпускають, а все виписують нові повєстки на відправку...
Були нормальні на вигляд хлопці, поки не відкривали рот. А як відкривали - несли таку дічь, наче вони вони інфантили або розумово відсталі. Декілька разів знатно повеселили всіх. Більшість їх взяли, до речі!
Нагадаю: це все були "придатні". Напевно, якраз такі в колею і ввійдуть, якщо що..

Напевно, якраз такі в колею і ввійдуть, якщо що..
та нє. є нормальні люди, які просто поки що переживають, та можє бояться. але потім вони звикають, розуміють що робити і як. і дуже норм в них виходить.
тому я не про такий контінгент звісно :D

Прозріваю як різні зірки-співаки служать. Два дні з автоматом у Фейсбуці, потім дивишся, уже знов на гітарі бринчить
Так воно і є. До 24 лютого я працював в Києві, і там мене знайомі дівчата присадили на театр, я завзятим фанатом став! Ходили в ім. Франка, зазвичай, бо там просто топові постановки, актори, і публіка цікава.
Щонайменше, два актори звідти, Олександр Печериця і Євген Ніщук (екс-міністр культури) служать зараз. Але час від часу їх відпускають, і вони з"являются на сцені. Влітку я знову трохи попрацював у столиці, 23 серпня відвідав виставу "Украдене щастя", де вони грали. Було дуже круто, аншлаг, глядачі у захваті.
То ж я не маю нічого проти такої їх служби.

Кому потрібна ця мажорна служба? В театрі хай далі грають і все.
Їх незіркові товариші в цей час у підрозділі ходять замість них в наряди.
А троє вже й загинули. Правда, танцюристи. Добровольцями пішли.

...Були нормальні на вигляд хлопці, поки не відкривали рот. А як відкривали - несли таку дічь, наче вони вони інфантили або розумово відсталі. Декілька разів знатно повеселили всіх.
:іржач::іржач::іржач:

Назад
Зверху Знизу