Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
к ТЦК нет притензий по-поводу хуёвой медкомисии?
Те, що там, переважно, наглухо відморожені чєловєкоподобні сидять, на похуях ліплять заключення і наказом 402 крутять як циган сонцем, зрозуміло. Але вони тупо непробиваємі, з ними бодатися далеко не кожен зможе, та й не встигне, бо часу на це не буде - визнають придатним, випишуть повєстку на відправку через день-два, і всьо.
Чому їм воєнні ****юлєй не виписують за таку халтурну роботу, особисто я не розумію. Можливо, їм просто подобається катати людей туди-сюди, за рахунок платників податків.

Все ж, мушу визнати, наші хлопаки теж нерідко поводять себе як довбойоби - приходять по повєстці, отримують направлення на влк, там мовчать, їм все підписують за один день, визнають придатними, відправляють, зустрічаючий медик питає: скарги є? І тоді вони вивалюють: лапи ломят, хвост отваліваєцца, протрузії-хуюзії, і снімки є, і виписки, тіко дома!
І медик їх розвертає одразу: їдь назад у свій воєнкомат і там виясняй ці вопроси.
Я сьогодні таких побачив(

Или ты забыл как атошников с маршруток выгоняли ?
Після цієї війни буде стільки "атошників", шо їх у маршрутці буде більше ніж не атошників. Можна буде неатошників викинути з маршрутки.

Чому їм воєнні ****юлєй не виписують за таку халтурну роботу
виписують. матюкають їх. пишуть рапорти на них в старший штаб.
но рекції нема.
бо одним треба план, а іншим боєздатна людина.
через такий набір в перші дні, моя бригада втратила більшу частину контрактників. бо чекали на резерв. резерв підійшов.
але.... резерв той був такий, шо ліг сам і інших положив.

та які тоді тобі медсестричкі
Та які наші годи?! І сестрички різні бувають))
Є в мене один шеврон, який йому підійде:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

виписують. матюкають їх. пишуть рапорти на них в старший штаб.
но рекції нема.
бо одним треба план, а іншим боєздатна людина.
через такий набір в перші дні, моя бригада втратила більшу частину контрактників. бо чекали на резерв. резерв підійшов.
але.... резерв той був такий, шо ліг сам і інших положив.
хотел узнать, как относятся к пиджакам ? Там есть разные ВУС, ну вот я не представляю как 45-50 летних пиджаков ПВО на что то переучивают?

хотел узнать, как относятся к пиджакам ? Там есть разные ВУС, ну вот я не представляю как 45-50 летних пиджаков ПВО на что то переучивают?
они в ПВО не попадают. в основном это замполиты, в строевую, еще куда то. типа дежурными.
я не видела таких в боевых подразделениях. им вряд ли кто то вверит личный состав.

Сереги не было тогда еще с нами)

Вот! тебе 43, я тебя видел и ты меня понимаешь.
А то старый старый
Им бы так как мы!)
Это у них комплексы. Когда у нас на форуме стало модно жаловаться на потенцию после 40, я тактично молчала, что это у пацанов такая потенция просто. С нормальной все ок.

они в ПВО не попадают. в основном это замполиты, в строевую, еще куда то. типа дежурными.
я не видела таких в боевых подразделениях. им вряд ли кто то вверит личный состав.

Я самый молодой в расчете. Остальным 45+, 50+
Прийдіть якось до спільного, а то не сходиться.

Назад
Зверху Знизу