У меня вус отсутствует .Возраст 50 +2.Анкету заполнил .Позвоню завтра.Желание и здоровье)
Говорят им плюшек заграничных подгонят, типа снаряги, техники и прочего. Так что с толковым вусом я б подумал
Звони. Они там не бьют за вопросы)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У меня вус отсутствует .Возраст 50 +2.Анкету заполнил .Позвоню завтра.Желание и здоровье)
Говорят им плюшек заграничных подгонят, типа снаряги, техники и прочего. Так что с толковым вусом я б подумал
Звони. Они там не бьют за вопросы)
Зателефонуйте, дізнаєтесь)Цим хоча б води вистачить?
Чем Гвардия Наступу лучше ЗСУ? В чем отличие?У меня вус отсутствует .Возраст 50 +2.Анкету заполнил .Позвоню завтра.
Это ТРО или ЗСУФормується новий військовий підрозділ на Харківщині. Ти потрібен для захисту рідної землі! Долучайся! Безкоштовна гаряча лінія: 0800300441
Там одна из бригад кара даг формируется ,может для Крыма как раз. Вот как раз проведать возможность.Чем Гвардия Наступу лучше ЗСУ? В чем отличие?
Пишут ЗСУ идут на прорыв с танками, Гвардия Наступу зачищает и контролирует освобожденные территории. Но это не точно. Поэтому и возник вопрос. Почему люди не идут просто в военкомат чтобы попасть в войска (уже год как можно было это сделать), но сейчас записываются в Гвардию Наступу.Для чого вона взагалі? Ніхто не може поняти. Це не функція Національної Гвардії наступи проводити.
Я так думаю это маркетинговый ход ,все равно все под колпаком ЗСУ .Для чого вона взагалі? Ніхто не може поняти. Це не функція Національної Гвардії наступи проводити.
Сьогодні пообіді воду таки завезли, на найближчі декілька днів має вистачити. Чи будуть нові перебої - побачимоЦим хоча б води вистачить?
Тому що забезпечення у НГУ/ДПСУ в рази краще, ніж у ЗСУ.Пишут ЗСУ идут на прорыв с танками, Гвардия Наступу зачищает и контролирует освобожденные территории. Но это не точно. Поэтому и возник вопрос. Почему люди не идут просто в военкомат чтобы попасть в войска (уже год как можно было это сделать), но сейчас записываются в Гвардию Наступу.
Ну так этот хорошо ,что записываются .Пишут ЗСУ идут на прорыв с танками, Гвардия Наступу зачищает и контролирует освобожденные территории. Но это не точно. Поэтому и возник вопрос. Почему люди не идут просто в военкомат чтобы попасть в войска (уже год как можно было это сделать), но сейчас записываются в Гвардию Наступу.
В чем краще ?Тому що забезпечення у НГУ/ДПСУ в рази краще, ніж у ЗСУ.
Ога. І усех обосцать.Я хз
Победить ?)
Зараз функція одна ,******* тих виродків .Для чого вона взагалі? Ніхто не може поняти. Це не функція Національної Гвардії наступи проводити.
Хуїта - це те, що зараз відбувається з Entombed'ом і іншими, кого наловили по вулицях.Это хуита какая то)))
Тот же Кракен або Азов це нацгвардія ?Схуяли
Там есть штурмовики
И вообще насколько я знаю, какие то бригады нациков переименовали в штурмовые
Це лірика. А по факту структури дублюють функції один одної.Зараз функція одна ,******* тих виродків .
Ну так можна Кракен в поліцію засунути по документам, які проблеми. Навіть можна в пожежну охорону.Тот же Кракен або Азов це нацгвардія ?
Нещодавно в фб натикався на пост людини, що займається відбором в Гвардію наступу. Писав що в ахуї від "якості" контингенту.Ну так этот хорошо ,что записываются .
А нецікаве це що?Але в гвардію наступу йдуть, щоб не потрапити в нецікаве.