Я так розумію ,що основний тягар це ЗСУ ,вони мають важку техніку ,артилерію,літаки .Це лірика. А по факту структури дублюють функції один одної.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я так розумію ,що основний тягар це ЗСУ ,вони мають важку техніку ,артилерію,літаки .Це лірика. А по факту структури дублюють функції один одної.
Тот же Кракен або Азов це нацгвардія ?
Ну так рік войни.Багато вже призвали до лав .Та й брали в першу чергу більш досвідчених ,молодих,здорових.Хто мав бажання пішли в ТРО ,якісь добровольчі підрозділи ,той де Кракен або Хартія та інші.Нещодавно в фб натикався на пост людини, що займається відбором в Гвардію наступу. Писав що в ахуї від "якості" контингенту.
Ну не это важно кто в какой иерархии.Все делают одно дело в принципеАзов
Кракен хз
Мені тоже *****. Видай пожежникам РПГ, хай їбашаться **** ***** ***ть. Ми мужики ***ть *****.Я тебе повторяю, в бахмуте ебашатся все вместе
Мне ***** всу, нгу. Цель одна.
Ну тогда в чем разделение я хзУ нгу есть танки)
И арта)
Тебе кудись занесло .При чому тут пожежники і військові.Мені тоже *****. Видай пожежникам РПГ, хай їбашаться **** ***** ***ть. Ми мужики ***ть *****.
Національна гвардія це не військові. При чому тут не військові і військові?Тебе кудись занесло .При чому тут пожежники і військові.
Міністерство внутрішніх справ це хто ***ть *****?***се
А кто ?
Націона́льна гва́рдія Украї́ни — військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України (МВС) і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами — із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.Національна гвардія це не військові. При чому тут не військові і військові?
А вот пожежникиНаціональна гвардія це не військові. При чому тут не військові і військові?
А Я ЇБУ?? Запитай хто це придумав.Схуяли тогда у них штурмовые баты ? ЗРД, танковый или *** знает как он называется ?
Шо нгу тогда делает в бахмуте на 0 ?
І шо, ***ть, я по твоєму ***** не в курсі, чи шо ***ть? Я ***ть в курсі *****.То раньше было
Сейчас все ебашатся вместе
Не, есть конечно части, которые тупо на охране, бп, еще какой то мусорской ***ней может занимаются, но основная масса давит русню
За НГУ не скажу, а за ДПСУ скажу - а вот і ні.Тому що забезпечення у НГУ/ДПСУ в рази краще, ніж у ЗСУ.
Ага, ок.Да ладно, не нервничай)
Заезжай, я тебе пару напасиков успокоительного дам)
Який ООС уже, забудь про ООС.На сегодняшний день все воинские формирования страны находятся в подчинении Командования ООС. И пограничники, и полиция и прочие.
Ти явно верблюдячих колючок перепив у юності.Он дальше окружной не ездец😁
У вас шо, аккаунт угнали?...І шо, ***ть, я по твоєму ***** не в курсі, чи шо ***ть? Я ***ть в курсі *****.