Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення

%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%91%D0%BD%D0%BE%D0%BA-8993137.webp

Отлічноє мєсто. Десять кроків пройшовся, купнув і бігом назад, під зонт. Бо з нашим штабним загаром на березі ****єц прийде зразу.
А у вас штабних ще не погнали трохи вперед? Бо у нас вже почався давно цей движ, хоч у відпустку сходив) у квітні

Ввечері тут тихо і глухо, як на кладбіщі((
На пляжі продовжують прибухуввти поодинокі компанії. Кафе зачинилися, біля дк ніякого двіжу. Бабки-дєдки на лавочках задротять. Я понарізав круги по території, посидів там-сям, трохи джина з пляшки прибухнув, і все саменький.
Напиздюнькала медсестра, здається..
Ще день-два такой жізні, і я звідси поїду к хєрам собачим, з кінцями.

Ввечері тут тихо і глухо, як на кладбіщі((
На пляжі продовжують прибухуввти поодинокі компанії. Кафе зачинилися, біля дк ніякого двіжу. Бабки-дєдки на лавочках задротять. Я понарізав круги по території, посидів там-сям, трохи джина з пляшки прибухнув, і все саменький.
Напиздюнькала медсестра, здається..
Ще день-два такой жізні, і я звідси поїду к хєрам собачим, з кінцями.
Ну ти ж у курсі, скільки тищ людей зараз тільки мріють так "посумувати" хоч пару місяців

Сердечники и инсультники. Это ж не санаторий по простигосподи венерическим осложнениям. Там , наверно, движ. 😜

Ну, я тоже, в нєкоторой стєпєні, паралітік, так шо тепер?!
А в путевочке что написано? 😊
Лас-Вегас и стриптиз ?
Санаторий - в моём понимании это не может быть весело изначально. 😊

Ну, я тоже, в нєкоторой стєпєні, паралітік, так шо тепер?!
Якшо сказат чесно то отот гіганський список юринди процедур простігосподі , то просто навроді смєни обстанівки , нічо больше... тоісь джаст рєлакс 🤷‍♀️

А у вас штабних ще не погнали трохи вперед?
Нєкоторі їздять, но там графік розписаний, хрєн влізеш. Тим більш, я тута недавно, місяця три. Хоча, в порівнянні з вервольфщиной тут справжнісінький нуль. Пару тижнів назад дружина приїхала три дні посиділа і сказала ну його нахєр ваш Київ, погнала я на Харків:D

Якшо сказат чесно то отот гіганський список юринди процедур простігосподі , то просто навроді смєни обстанівки , нічо больше... тоісь джаст рєлакс 🤷‍♀️
Главну процедуру там мєлкім шрифтом написали, хєр розбереш
"ба..бу..би.."

А в 22:59 світло у всіх корпусах одним махом ***к - і пахую мороз!
До такого повороту я не був готовий. І *** хто попереджав.

Что-то мне подсказывает, что вы оттуда сбежите раньше выходных :D

Что-то мне подсказывает, что вы оттуда сбежите раньше выходных :D
Дєд за нашим столиком в столовій вже мутіт муткі з бабкою. Культурні такі, чемні обидва, бєсєдують так галантно))
Теж тільки вчора заселилися!
А я, тим часом, безнадійно ганьблюся:збентежений:

Дєд за нашим столиком в столовій вже мутіт муткі з бабкою. Культурні такі, чемні обидва, бєсєдують так галантно))
Теж тільки вчора заселилися!
А я, тим часом, безнадійно ганьблюся:збентежений:
Треба теж терміново шукати бабку! :мораль:

Назад
Зверху Знизу