Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Посмотрим, что по реабилитации назначат и сколько это стоит.
Ось, розписали. Платних немає.
1000044792.webp

Там ещё дышат чем то, как в солевых пещерах. Но это возможно при других диагнозах. Может, в войну все иначе, врачей тех нет.

Кровосісі тут в барі на пляжі.
І массажа простати нєма.
По УБД не положено - то люкспреміум-послуга!
Там ещё дышат чем то, как в солевых пещерах. Но это возможно при других диагнозах. Может, в войну все иначе, врачей тех нет.
Та побивавші ветерани і про дельфінотерапію розказували...
подозрительно смотрится глина и песок надеюсь там нету пункта добыча из или с помощью отдыхающего :)
Завтра дізнаюся

Он з післязавтра вже буде у мілфи на хатє жить. А в цей поважний пансіонат буде зранку приходить - давлєніє помєрять.
А вслєд буде звучати: "Тільки нікому не кажи де тебе тьотя мацала!"

В столовій мене посадили за стіл з древніми дєдками і бабками.
ну, дрєвность нє показатєль. Я тут в неділю пішов яйця покупать у Дніпрі на Гідропарку, знайшов прикольне місце з зонтиками, столами і невибагливими правилами. Дєвочька в топіку зі стирчачими цицьками приносе бокал пива - і сиди хоть до усьору...
За столом навпроти сиділи три діда, поляна у них така нівроку була накрита з принесених судків, на столі сиротливо стояв пластиковий стакан пива, а діди з сумок шось розливали по рюмахам з пластикових півлітрух. І так гарно сиділи, я аж позаздрив. А під кінець достали кохфейні , начебто хфарфорові, філіжанки!!!, розлили з термоса каву, хріпнули на коня і пішли собі геть в сторону метра.

Вкладення

• IMG_20250713_142007_981.webp
    IMG_20250713_142007_981.webp
    335.6 КБ · Перегляди: 29
Містер @Пошляк, Ві сєводня в ударє. У мєня аш рєзінка на сємєйніх трусах от смєха лопнула :D

ну, дрєвность нє показатєль. Я тут в неділю пішов яйця покупать у Дніпрі на Гідропарку, знайшов прикольне місце з зонтиками, столами і невибагливими правилами. Дєвочька в топіку зі стирчачими цицьками приносе бокал пива - і сиди хоть до усьору...
странное место для покупки яиц ... для помывки/массажа може и то )))

лимонна кислота може б і справилась. я схожий унітазік відчищала.
Тіко там проблема шо таких тубзіков штук 100... тоісь наверняка єсть і отчищені, но то уже комфорт по дрУгому прайсу🤷‍♀️

Тіко там проблема шо таких тубзіков штук 100... тоісь наверняка єсть і отчищені, но то уже комфорт по дрУгому прайсу🤷‍♀️
Вєрньомся в етот тубзік. А ето нормально, шо єсть умивальнік, унітаз і Душевая Лєйка.
А душ приймать де? В умивальнікє?

Воно то да..ну баклажку хоч би жовту поміняли, не дефіцит наче, проста пуста баклажка)
Они не заморачуюются 🤷‍♀️
Вєрньомся в етот тубзік. А ето нормально, шо єсть умивальнік, унітаз і Душевая Лєйка.
А душ приймать де? В умивальнікє?
Ну предпологаю шо там дальші єсть слів у полУ навроді дУша 🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу