Статус: Офлайн
Повідом.: 16016
Повідом.: 16016
я- математик...
Ми нікому нє скажем.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я- математик...
Хоть чисто в номере?....Увидела фото.Заїхав в Рощу. Ну, такоє...
Обшарпані залишки лухурі 90х. Номер двомісний, унилий шопєздєц, поки що в ньому сам, але мають когось підселити. *** би воно треба було??
Контингент - пенсія, переважно, і ЗСУ на реабілітації. В столовій мене посадили за стіл з древніми дєдками і бабками. Обід був слабенький і несмачний.
На пляжі біля озера трохи веселіше. Народ компаніями кучкується, прибухує потроху.
Медсестра при заселенні сказала що я тут буду "нарасхват". Ну да, ну да... Тьоті вже атакують [нєт].
Наодинці тут шаритися взагалі не варіант - від нудьги йобу дати можна. Сподіваюся, ввечері народ актівірується. Є тут ДК і в ньому кафе, де вечорами, кажуть, двіж відбувається. Ок, побачимо!
Бо інакше я звідси ще до вихідних втечу.
Переглянути вкладення 14848442
Не скіглі. Мий пісюна - і в бой.Заїхав в Рощу. Ну, такоє...
Обшарпані залишки лухурі 90х. Номер двомісний, унилий шопєздєц, поки що в ньому сам, але мають когось підселити. *** би воно треба було??
Контингент - пенсія, переважно, і ЗСУ на реабілітації. В столовій мене посадили за стіл з древніми дєдками і бабками. Обід був слабенький і несмачний.
На пляжі біля озера трохи веселіше. Народ компаніями кучкується, прибухує потроху.
Медсестра при заселенні сказала що я тут буду "нарасхват". Ну да, ну да... Тьоті вже атакують [нєт].
Наодинці тут шаритися взагалі не варіант - від нудьги йобу дати можна. Сподіваюся, ввечері народ актівірується. Є тут ДК і в ньому кафе, де вечорами, кажуть, двіж відбувається. Ок, побачимо!
![]()
![]()
Новая кришечка на унітазі. Номєр класа люкс.Хоть чисто в номере?....Увидела фото.
Пестня....
Відносно чисто.Хоть чисто в номере?....
Чистящее средство с собой надо привозить.Новая кришечка на унітазі. Номєр класа люкс.
В общем, похоже, что концерту быть. )якийсь
Через тиждень уїжжать не захочеш. Вєсь в засосах і помадє. Яке там ісі/дісі.Відносно чисто.
Гаряча вода по графіку. Не встиг помити пісюна - пораженіє.І харашо шо я з собою рулон Обухівського прихватив - тут не виділяють
Всюди в приміщеннях темно - на освітленні явно економлять. Персонал якийсь непривітний. А от лікарка, до якої мене прикріпили, дуже приємна пані!
А баклажка сплющена на змішувачі як тобі? Щоб вода не витікала на підлогу, бо він довший за раковинуНовая кришечка на унітазі. Номєр класа люкс.
Стісняюсь спросить а шо ви ожидали увидіть? 🤷♀️Заїхав в Рощу. Ну, такоє...
![]()
![]()
Вода гамняна, оттудова і нальот оцьой. І фіг они отдерут ото всьо просто так 🥱Засранки уборщицы.
Я про медобслуживание слышала от знакомого, он там только на день оставался, на ночь домой ездил, хозяйство не на кого было сутками бросать, так вроде не плохо. Но опять таки, это было до войны.Відносно чисто.
Гаряча вода по графіку. Не встиг помити пісюна - пораженіє.І харашо шо я з собою рулон Обухівського прихватив - тут не виділяють
Всюди в приміщеннях темно - на освітленні явно економлять. Персонал якийсь непривітний. А от лікарка, до якої мене прикріпили, дуже приємна пані!
Тєкнолоджія.А баклажка сплющена на змішувачі як тобі? Щоб вода не витікала на підлогу, бо він довший за раковину
Та вода и у нас такая в округе, но унитазы чистые.Стісняюсь спросить а шо ви ожидали увидіть? 🤷♀️
Вода гамняна, оттудова і нальот оцьой. І фіг они отдерут ото всьо просто так 🥱
Он з післязавтра вже буде у мілфи на хатє жить. А в цей поважний пансіонат буде зранку приходить - давлєніє помєрять.Я про медобслуживание слышала от знакомого, он там только на день оставался, на ночь домой ездил, хозяйство не на кого было сутками бросать, так вроде не плохо. Но опять таки, это было до войны.
Если бы все так и было. 😊Он з післязавтра вже буде у мілфи на хатє жить. А в цей поважний пансіонат буде зранку приходить - давлєніє помєрять.
Ну, на Трускавець не розраховував, звісно, але хоча б Карлові Вари..Стісняюсь спросить а шо ви ожидали увидіть? 🤷♀️
Ви Анжела, як приговор суда. Нєт, шоби подбодріть дядька.Стісняюсь спросить а шо ви ожидали увидіть? 🤷♀️
Вода гамняна, оттудова і нальот оцьой. І фіг они отдерут ото всьо просто так 🥱
Фотгє в студію.Та вода и у нас такая в округе, но унитазы чистые.