Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Конечно, пока не перепрыгнешь - гоп говорить типа рано,
но : вы можете написать, сколько в общей сложности ваша служба продлилась ? От - до
Як отримаю на руки військовий квиток з відповідними відмітками, обов'язково напишу.

багато. які у солдата справи, якщо він, звісно, не начальник складу
День - об'їхати служби
День - в стройовій.
Це мінімум!

І день на пройоб, якщо десь виникнуть негаразди, або когось не буде на місці

Всьо, в стройовій здався!
Вони прийняли обхідний, рапорти, про які я згадував вище, забрали воєннік і зробили копію УБД.
Післязавтра вранці вони мають віддати мені воєннік з усіма записами і печатками, документи для мене і для ТЦК. Залишиться ще заїхати в речову, отримати речовий атестат (тенж для ТЦК) - і можна буде їхати додому.
Завтра - мій останній день служби. Сьогодні проставлюся, і ще день буде відійти та спокійно зібратися.

береги себя вдвойне-втройне ...
Я-то да, а от празднічні КАБи сьогодні лягли потужно близько - вітати прилетіли, мабуть!
***** - завтра мию/готую машину, пакую лахи, чьмокі/обжиманці з братвою, і післязавтра вранці под у-лю-лю і завіслівоє свєрлєніє чєрвівих глаз стартую сложним маршрутом на Ха.

Пздць: зараді спісанія прийшлося за 2 дня наруліть 500 км. Дяка дивізіону за заправку з камазіка!!

Главноє за сьогодні: покровський шашлик получився атлічний, і крєпких пріложеній хватило, і всьо культурно, в максімально тьоплой атмосфєрє пройшло. І МПЗ в командіровкє...

Останнє редагування:
Я-то да, а от празднічні КАБи сьогодні лягли потужно близько - вітати прилетіли, мабуть!
***** - завтра мию/готую машину, пакую лахи, чьмокі/обжиманці з братвою, і післязавтра вранці под у-лю-лю і завіслівоє свєрлєніє чєрвівих глаз стартую сложним маршрутом на Ха.

Пздць: зараді спісанія прийшлося за 2 дня наруліть 500 км. Дяка дивізіону за заправку з камазіка!!

Главноє за сьогодні: покровський шашлик получився атлічний, і крєпких пріложеній хватило, і всьо культурно, в максімально тьоплой атмосфєрє пройшло. І МПЗ в командіровкє...
От червівих глаз дулю держи в кармані!

1000036156.webp

Вирушаю на Харків!

Назад
Зверху Знизу