Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
С каких это пор дренаж стал садистским? Имхо всяко лучше выплюнуть заразу с павшими в борьбе с ней лейкоцитами вытекающую через дырку с дренажем (резинкой) в виде гноя, чем ждать, пока эту инфекцию грохнут антибиотики.
То для ТС - ненавязчиво указать направление действий( по мере возможностей)
И опять таки , я не медик...
А " садистские наклонности"- то юмор)))
Крч- проехали...

Останнє редагування:
Дублирую, тут больше понимающих в предмете увидит

Требуется консультация-мнение, ваше

Коли я починаю щось радити по спорязі, мені кажуть, шо я мажор і вони краще пошукають дешевше. 🤷‍♂️

Коли я починаю щось радити по спорязі, мені кажуть, шо я мажор і вони краще пошукають дешевше. 🤷‍♂️
Так, ти мажор справжнісінький! Бо недостатньо багатий, щоб купувати дешевеньке. Але ж воно теж пройобується...

Это уже вопрос десятый,
напишите , пожалуйста, исходя из его просьбы:
- плитоноску с плитами ... устроили бы плиты и 3-4 класса (с)
- шлем нормальный ... важен вес и удобство, облегченный который(с)

- плитоноску с плитами ... устроили бы плиты и 3-4 класса (с)
- шлем нормальный ... важен вес и удобство, облегченный который(с)
Він же ж на БЗВП ще, начебто? Я не знаю чи ті бронік і каска, які йому там видали, залишаться з ним, чи здати на склад доведеться?
Може, вже нехай до кінця курсу якось переб'ється, а потім в підрозділі, до якого потрапить, вже підбирає під свої потреби?

Він же ж на БЗВП ще, начебто? Я не знаю чи ті бронік і каска, які йому там видали, залишаться з ним, чи здати на склад доведеться?
Може, вже нехай до кінця курсу якось переб'ється, а потім в підрозділі, до якого потрапить, вже підбирає під свої потреби?
Ну судя по его сообщению он боится от веса кони двинуть прямо там

только щас обратил внимание..что за зажопинск, что вьыдают корсары?

Сьогодні приїжджали наші чєрті. Сказали що рапорт, який я подавав, якогось хєра забракували, і вони переробили його, тепер треба заново підписувати. Ок, підписали.
Но вішєнка на тортє: стали вимагати щоб я нотаріально завірив копію рішення ЕКОПФО. Я як міг культурно їм пояснював що вони ніхуя не в курсє обновлєній, і що ці рішення нотаріально не завіряються, і відповідна вимога вже скасована. Рєбята начали заряжать, що, раз така ***ня, мені со взводним треба їхати до юриста в нетаємне, щоб копію з оригіналом звірив він, поставив на рапорті якусь свою візу, і тільки потім його прийме стройова.
Нахєр воно треба, і якого *** я маю ще кудись кататися - непонятно. Домовилися що з'ясуємо ці моменти з юристами і строєвіками, я згоден навіть оригінал рішення їм віддати, щоб не зайобували, - все одно він мені вже не особо потрібен, бо відповідні дані у медиків і ПФ і так є.
Відчуваю що доведеться знову на гарячу лінію телефонувати і скаржитися на затяги.

Останнє редагування:
Та нічого. Ліки, які ти порекомендував, схоже, діють - самопочуття абсолютно нормальне, нічого не болить, флюс не збільшується більше. Сподіваюся що розсмокчеться :)
Я нічого не рекомендував!)))
Мені в 5 років шию різали із за нього! Зато потім при знайомстві дівчатам казав, що з бандюками бився і мене ножем полосонули.:іржач: шрам великий.

Є оновлення по поенсійному посвідченню - відповідне звернення на порталі ПФ отримало статус "Відвантажено в ГУ ПФУ".
ПФУ роз'яснили, що статус "Відвантажено до ГУ" означає, що посвідчення вже виготовлено та направлено до Головного управління Пенсійного фонду України у Вашому регіоні для подальшої видачі відповідним сервісним центром.
Сподіваюся, скоро вже зможу забрати його у пані Наталії

Я нічого не рекомендував!)))
Мені в 5 років шию різали із за нього! Зато потім при знайомстві дівчатам казав, що з бандюками бився і мене ножем полосонули.:іржач: шрам великий.
Коньяк - то ж ваш был рецепт? 😁

Из за молочного зуба резать шею - вы уникальный пациент, наверно, были....

Та нічого. Ліки, які Провізор порекомендував, схоже, діють - самопочуття абсолютно нормальне, нічого не болить, флюс не збільшується більше. Сподіваюся що розсмокчеться :)
А дренаж делали ? Гной вышел ?

Назад
Зверху Знизу