Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
С тєплотой, вопщєм, вспомінаю свою роботу в аікью.
Я б ще про суші і сушарні почитав/послухав. Їх я трохи частіше ніж піцу їм.

А про шаурму і чебуреки нічого не хочу знати - то святе

Приезжали к нам с Кракена, в резбат, никто не подошел им.. да и вообще эта тема перевода через сзч индивидуальна.. я бы не сделал сейчас так, после моих этих приключений и верить кому-то я бы тоже не стал и не стану теперь.. за руку приведем, отвезем, сопроводим, в бригаду какую хочешь выберешь, по восу пойдешь.. ****ый ****ежь все, от выбора бригады до воса - личный опыт, повторю! а так, сегодня попрощался с три два.. завтра убываю с Донбасса.. и вроде радостно должно быть, а что-то ***** не радостно..

Я б ще про суші і сушарні почитав/послухав. Їх я трохи частіше ніж піцу їм.
Работал я якто в ригаловкє под названієм Піцбург. Так от - там і суші дєлалі. Ну шо сказать - нєбо і зємля по сравнєнію с піцайолой. НікудА тот сушист нє спєшит. І роботи в нього гораздо мєньше. Наваріл виварку ріса і за два дня пєрєработал в сети і роли.

Ну не знаю. Я якось їв сало. Дєло було влітку. Так от - разом зо мною теє сало їв одінокій опариш. Тока он їв ісключітєльно шкурку. Я його даже не проганяв.
Потом правда, то сало хтось спиздив у мене. Разом з опаришем.

А кого там в м'ясорубку кінулі? Бо я нічо ужасного нє побачів, коли теж побував.
Там не кидали, а вони самі туди стрибали. Так, свіжина свіжайша, але є нюанс - іноді хвости та щелепи не перемелюються. ;)

Там не кидали, а вони самі туди стрибали. Так, свіжина свіжайша, але є нюанс - іноді хвости та щелепи не перемелюються. ;)
Ясно. Кстаті да - загадка. Там така м'ясорубка, шо всьо должно пєрємолоцца.

при мені нікого, але мішали якусь вонучу субстанцію сірого кольору і насипали якусь хімію з мішків взагалі без маркування.
То загустітєль і бєлок. Кажись. Бо я давно був і теж таке бачив.

Та *** би з ними, з пацюками. Аби не труєні були.
А ось коли в той кутер кидають усе, що не продалося та повернулося з реалізації, то такий сморід, що хоч святих винось.
Щас в кожному супєрмаркєтє фаршем барижат. По етой же схємє. Нічо, норот купляє. А оно зачастую не набагато дешевше от м'яса.

Почітал я вас... Хорошая, навєрноє, біла колбаса в Совєтском Союзє, єслі она і правду біла с туалєтной бумагі!
Нєіспользованной!

Чому ми під вечір кажем клієнтам - очікування півтори, дві години. :)
Тре з повагою ставитись до людей, що готують піцу. З часом вони це помічають і кажуть: "Погуляйте 15 хвилин". І через 10 хвилин все готове!

Тре з повагою ставитись до людей, що готують піцу. З часом вони це помічають і кажуть: "Погуляйте 15 хвилин". І через 10 хвилин все готове!
Ето до 6 часов вєчора. А потом час пік.
Зранку, єслі закажут якесь сирне курча, ілі маргаріту - то і за 5 можна впорацца.

А я взагалi тему не можу тепер знайти.

"Дякую" всім причетним, що вчергове без поясень наїбнули тему з закріплених.
Рєбят, ну хоч муркніть щось))
Думала вы сами попросили :незнаю: только что увидела
Сейчас Димокса позовем... возможно, ошибка какая-то

@Dimoks

А из Сумм никого нет?

Назад
Зверху Знизу