Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
IQpizza Баварська, маленька, з крем-сирним бортиком. За кадром - джин Козацька рада. Радостно))
20250131_101538.jpg
Спробуй теж саме, тока з соусом барбєкю. За зміну соуса грошей не беруть.
А чого саме баварська? Там тока дешева ковбаса. В них 33, сук, види піци. Йобнутая ригаловка, єслі чєсно. Я там працював.

А чого саме баварська? Там тока дешева ковбаса. В них 33, сук, види піци. Йобнутая ригаловка, єслі чєсно. Я там працював.
Взялi i всьо опошлiлi снова. Я вiжу, што всьо охуєнно у чєловєка, поэтому бiстро жєлайтє прiятново аппєтiта i слушайте хруст корочкi в єво зубах.

Та патамуша в Покровському не до виєбонів, якщо хочеш швидко щось зжерти. Або ця піцца біля місцевого АТБ, або шаурма, або чебуреки "слава ЗСУ" на ринку. Є, канєшно, завєдєнія попрілічнєє, но там треба засєдати, а у нас часу не було.
А Баварська - тому що я її ще там не куштував.

Взялi i всьо опошлiлi снова. Я вiжу, што всьо охуєнно у чєловєка, поэтому бiстро жєлайтє прiятново аппєтiта i слушайте хруст корочкi в єво зубах.
Нєт. Я, як людина совістліва - не можу остацца в сторонє. Є, наприклад, піца м'ясна барбєкю. Там курка, бєкон, та ж баварська ковбаса. На соусі барбєкю.
Взагалі у айкю піци смачні соуси. З ними можна і свої власні тижневі шкарпетки зжерти.

Та патамуша в Покровському не до виєбонів, якщо хочеш швидко щось зжерти. Або ця піцца біля місцевого АТБ, або шаурма, або чебуреки "слава ЗСУ" на ринку. Є, канєшно, завєдєнія попрілічнєє, но там треба засєдати, а у нас часу не було.
А Баварська - тому що я її ще там не куштував.
Главноє - не приходити після 9ї вечора.

Є, наприклад, піца м'ясна барбєкю. Там курка, бєкон, та ж баварська ковбаса. На соусі барбєкю
Я її прошлий раз наєбнув - хароша була. Цього разу просто ішу взяв, першу ліпшу, яка приглянулася.
А соуси додаткові взагалі ніколи не брав там. Бо оту очкову юшку в міні-пластіку вони взагалі безкоштовно мали б видавати

Я її прошлий раз наєбнув - хароша була. Цього разу просто ішу взяв, першу ліпшу, яка приглянулася.
А соуси додаткові взагалі ніколи не брав там. Бо оту очкову юшку в міні-пластіку вони взагалі безкоштовно мали б видавати
Я не про додаткові соуси. Просто можно в стандартній піці поміняти соус. Їх взагалі три. Було 5.
Зараз томатний, барбєкю і вершковий. Були щє сирний і томатний гострий.

Може це якось взаємопов'язано?
images.webp
Та яб тогда і досі там працював.

Вам, стоящім по ту сторону прілавка піцерії, нєвдомьок - шо такоє 33 наімєнованія піци в мєню + борти + додаткі разниє в піцу + дєлалі піту, картошку тіпа фрі, нагєтси-***гєтси. *****и в піцерії нєт, посуду моєщ сам, убіраєш сам, нарєзкі-нарубкі сам, всьо сам - за сто грн в час. Вєлкам, ***, на работу по 12 часов в дєнь нє прісєдая. :)

Та яб тогда і досі там працював.

Вам, стоящім по ту сторону прілавка піцерії, нєвдомьок - шо такоє 33 наімєнованія піци в мєню + борти + додаткі разниє в піцу + дєлалі піту, картошку тіпа фрі, нагєтси-***гєтси. *****и в піцерії нєт, посуду моєщ сам, убіраєш сам, нарєзкі-нарубкі сам, всьо сам - за сто грн в час. Вєлкам, ***, на работу по 12 часов в дєнь нє прісєдая. :)
Та я пожартував. Я постійно купляю піцу і бачу як там ***чать. Хоча сестра 3 роки уже в піцерії працює, начебто нічого. Але то в Нідерландах. Там хоч туалети є і зміна не 12 годин.

Та я пожартував. Я постійно купляю піцу і бачу як там ***чать. Хоча сестра 3 роки уже в піцерії працює, начебто нічого. Але то в Нідерландах. Там хоч туалети є і зміна не 12 годин.
Щє додам, як у нас було. Піца готується 7 хвилин. Від прийому замовлення, до видачі готовий продукції клієнту. Це навіть на рекламі намальовано.
Тепер загадка. Чому ми під вечір кажем клієнтам - очікування півтори, дві години. :)
І ждуть, блін.

Щє додам, як у нас було. Піца готується 7 хвилин. Від прийому замовлення, до видачі готовий продукції клієнту. Це навіть на рекламі намальовано.
Тепер загадка. Чому ми під вечір кажем клієнтам - очікування півтори, дві години. :)
І ждуть, блін.
бо вчорашні закінчуються

І ждуть, блін.
В меню пиво и алкоголь есть? Его берут, пока ждут?

Ніхто нє угадал. Налівайкі у нас, у ніх нєма. І вапше алкашкі нєма.
А всьо банально - очєрєдь, ***. На два часа впєрьод. Ето прі том, шо піци ідуть повним строєм, каждиє двє мінути. **** в милє под конєц смєни. А іщє уборка, ****.
С тєплотой, вопщєм, вспомінаю свою роботу в аікью.

Назад
Зверху Знизу