Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
"не всі бригади однаково корисні для здоров'я" (с) ну ***ть что?! Дякую щиро за цю статью, Чи як це назвати) перечитую вже раз ... )))

ну мені пропонують за руку відвести в всп, потім взяти на поруки одразу, потім в резбат, де знову таки на поруки та сидіти в їх розташуванні чи на зйомній квартирі чекаючи вирішення питання.
Кажуть, що є невелика вірогідність, що хтось інший може забрати. Нападки такі бувають, але загалом відбиваються успішно. Принаймні поки.
В принципі то далеко не перший випадок саме такої схеми, яку мені озвучують.

Ах, ну й ще кажуть, що таки за три доби( реально менше) повертають на службу. Завтра вточню про це - бо це реальний показник. Бо якщо наказом зараховують та ставлять на довольство в резбат, то справа стосовно тебе вже закрита.

Я реально не хочу йти ні в яке сзч. Як не крути, там є фактор рендому, що мені, як раціональній людині, взагалі ніхера не подобається. Але реально заєбало все ппц.

Загалом, я ще давно писав, коли перший раз прийняли той закон про добровільне повернення до 1 січня, що вони *****и та самі загонять всіх в сзч - замість нормальний механізм переводу прийняти. Тоді пройшло 2 тижні з початку переводів в армії+ та навіть за цей невеликий проміжок я отримав два мінуси та чітке розуміння, що воно ніхера не працює.

Останнє редагування:
1000032615.webp

Якщо ви опинилися у статусі СЗЧ – це не кінець. В кожного своя історія.

Є люди, які свідомо порушили закон та залишили свої підрозділи через боягузтво чи небажання воювати. Таким людям не місце у наших лавах.

Але водночас є тисячі військових, які не мали іншого вибору – їх змусили обставини.

Якщо ви готові почати з чистого аркуша і стати частиною справжнього бойового колективу – це ваш другий шанс!

Заповнюйте анкету:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Або телефонуйте:
0800352727

KRAKEN

Якщо ви опинилися у статусі СЗЧ – це не кінець. В кожного своя історія.

Є люди, які свідомо порушили закон та залишили свої підрозділи через боягузтво чи небажання воювати. Таким людям не місце у наших лавах.

Але водночас є тисячі військових, які не мали іншого вибору – їх змусили обставини.

Якщо ви готові почати з чистого аркуша і стати частиною справжнього бойового колективу – це ваш другий шанс!

Заповнюйте анкету:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Або телефонуйте:
0800352727

KRAKEN
Банщіки н-нада?
Бо банщік-кракєн звучить потужно!
Ктулху втхагн!!

Там ще був цікавий персонаж Шуб Ніггурат. Це мабуть від слова "нігга" його так прозвали? :незнаю:🤔

Він своїми тентаклями може лагідно вимити будь яку мілфу. Або мілфара за відсутності вищезгаданої! :)
Вчора заїхав в магазін, купити банку пива, на прохання корєша. Поголений, постіраний.
Мілфи-продавчині продали мені ще 3 л Опілля, анчоусів 150 г, дві ікряних тараньки, і самі ледь не продалися!
Намекували щоб я заїхав за ними о 8 вечора, на кінець зміни.
І я б заїхав, якби не ці їбані кабачки))

Мєжду прочім, позавчора зі мною зв'язалася журналістка Української правди Анастасія Мосорко, яка робить статтю про реформу МСЕК. Було інтерв'ю по телефону.
Розказав їй все, не забув нікого і нічого! Чекаю на публікацію))

Мєжду прочім, позавчора зі мною зв'язалася журналістка Української правди Анастасія Мосорко, яка робить статтю про реформу МСЕК. Було інтерв'ю по телефону.
...мілфа?

Сімпотічная

Назад
Зверху Знизу