Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ого як фото цицьок (і не тільки) тему оживило))))

1000027979.webp
:банан::банан2::молись: тут в соседней теме есть один страдалец, не жмотитесь поделитесь наводкой с ним

я з 29 грудня тільки, 40 БрБО. Хоча не впевнений, що досиджу до того. Щось знову в нас якась дичина поперла та не в сзч ще тільки тому, що речей дофіга та треба відправити
так що можу офіційно бухати сьогодні
але є проблеми
1 - я в наряді. Хай цим *****ам дрони не потрібні, але їм і зв'язок не потрібен - зв'язок у нас лайно, але ніхто ніх не робить. А я в наряді сиджу...
2 - на два дні різко мав поїхати, а тепер мої всі речі під замком та опечатані. Переїхали нас трохи за ті два дні. Й все бухло там теж виходить зачинене )) ((

А какая должна быть, как у профессорши, что ли?
Должна быть с проблесками разума.
А то потом доставит столько головняка, что писюн работать перестанет, на какое-то время

И будешь ото мацать, с отвращением

А то потом доставит столько головняка, что писюн работать перестанет, на какое-то время

Та це навроді актриса. Її такі ж і мацают 🤷‍♀️ а стоїт в них от лікарствОв яких, а не от сімпатічності тьотки 😳

Вы будто супругу выбираете, в самом деле)

Та це навроді актриса. Її такі ж і мацают 🤷‍♀️ а стоїт в них от лікарствОв яких, а не от сімпатічності тьотки 😳
А головняк куда девать?
Головняк ещё и с торчащим писюном это двойная проблема

А головняк куда девать?
Головняк ещё и с торчащим писюном это двойная проблема
А якій головняк? Може она у обичной жизні скучна домохазяйка яка 🤷‍♀️ ліпе пирожки, пилісосе і смотре серіали про любов 😳

***** у ней какая-то глуповатая и нахальная.
Не знаю в общем
Ну так такі і їбуцця наіболєє самоотвєрженно обично.
А не оті заморочені високоблагородія, які мизинчик оттопирюють, коли пісюн до рота беруть

а стоїт в них от лікарствОв яких, а не от сімпатічності тьотки
Дивилася Каліфорнікєйшн?
Там була одна, обіймала в ****о посаду "дєвка на подсосє". Робота була смоктати акторам в перевах між дублями, підтримувати стояк :D

Дивилася Каліфорнікєйшн?
Там буцла одна, обіймала в ****о посаду "дєвка на подсосє". Робота була смоктати акторам в перевах між дублями, підтримувати стояк :D
С козирiв зайшли.

Ну так такі і їбуцця наіболєє самоотвєрженно обично.
А не оті заморочені
Ох як ви ошибаєтесь... 😳

Дивилася Каліфорнікєйшн?
Там була одна, обіймала в ****о посаду "дєвка на подсосє". Робота була смоктати акторам в перевах між дублями, підтримувати стояк :D
Нєа 🤷‍♀️ но актьорам сочуствую

Назад
Зверху Знизу