Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну так такі і їбуцця наіболєє самоотвєрженно обично.
А не оті заморочені високоблагородія, які мизинчик оттопирюють, коли пісюн до рота беруть
По моему опыту общения с прекрасным полом, поговорка: "В тихом омуте черти водятся", наиболее чётко описывает вопрос ****уальных интересов и предпочтений)

1000028138.webp

Діна Рубіна пише чудові казки. І байдуже що російською!
Її повнометражна проза - це світлі, добрі, захоплюючі, пронизливі, сентиментальні казки для дорослих. Їх герої неймовірні, історії їх - карколомні і фантастичні, а локації, в яких відбуваються події, - ми всі там бували, у дитинстві та юності, або знаємо їх з оповідей старших поколінь.
Головне: написаному віриш. Віриш стовідсотково. Що це історії реальних людей, і що все було саме так, як написано, якими б неймовірними вони не виглядали.
Тепла, добра, життєрадісна, чарівна проза, що захоплює одразу, і не відпускає дуже довго. Читаєш, зависаєш, згадуєш, замріюєшся.. Думки десь далеко, і так тепло, світло на душі))

По моему опыту общения с прекрасным полом, поговорка: "В тихом омуте черти водятся", наиболее чётко описывает вопрос ****уальных интересов и предпочтений)
І на я буває, і на йо буває по всяк буває... Мій досвід каже що зовнішня поведінка будь якої жінки залежить від попереднього досвіду. Два приклади перший і тихоня і бревно бо після згвалтування стопора такі стоять що ****ець і другий яскрава жінка була бревном лише на першому ****і бо коли була її деформація тоді чоловік її рвагув по сухому

ні
з тих поки дзвонили лише зв'язківці. Туди не хочу

Про 79 у кого какие отзывы есть.?
Та, начебто, серйозні дядьки. На курахівському напрямку були довго, зараз не знаю.
Якось бухали з їх саперами. Класніі хлопці, пустили моє відділення в гарну хату, яку тримали для своїх зачиненою.

Та, начебто, серйозні дядьки. На курахівському напрямку були довго, зараз не знаю.
Якось бухали з їх саперами. Класніі хлопці, пустили моє відділення в гарну хату, яку тримали для своїх зачиненою.
Ну так я зараз до них попав , відрядження зі своїм відмедем

Про 79 у кого какие отзывы есть.?
була дуже крута бригада. вона стара, з 92 року. і до 22 року була одною з найсильниших.
потім поступово мінялись люди, через втрати.
і зараз не найгірша точно. але як і всюди залежить від командира і самого підрозділа.
але з плюсів так як їй овердохуя, то там немає хаосу.

Ну так я зараз до них попав , відрядження зі своїм відмедем
в твоєму випадку, на твоїй посаді тобі повезло.
можно і так сказати.

звісно не розслабляйся)))) може там вже шось змінилось.

Шо з ногою, розповідай!

Шо з ногою, розповідай!
Та як в анєкдоті про майського жука в аптеці:
- У ваззз маззззь єсть?
- Єсть!
- Зззайєбіззззь!!!

А якщо серйозно; мазюкалка, Детралекс і нуль змін на краще. Зайобно носити зелені шкарпетки ЗСУ і берці зашнуровані повністю. Стрибаю і сходами та бездоріжжям ходжу дуже обережно

Останнє редагування:
Та як в анєкдоті про майського жука в аптеці:
- У ваззз маззззь єсть?
- Єсть!
- Зззайєбіззззь!!!

А якщо серйозно; мазюкалка, Детралекс і нуль змін на краще. Зайобно носити зелені шкарпетки ЗСУ і берці зашнуровані повністю. Стрибаю і сходами та бездоріжжям ходжу дуже обережно
Треба до нормального хірурга, у відділення стопи на ХГ біля Малої. Але військових без направлення не беруть...

Треба до нормального хірурга, у відділення стопи на ХГ біля Малої. Але військових без направлення не беруть...
хорошая клиника. мне очень помогли с переломом кисти.
как для гитариста левая кисть - это ппц ...
тем не менее ...

Назад
Зверху Знизу