Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну а догани? Догани ж є? Звичайні і суворі?
Скажи що є, бо моє серце не витримає 😂

Ще забув.
Мінус: по основному роду діяльності розйобують як сірого. Колекцію різноманітних вищезгаданих доган вже зібрав, мабуть.
Плюс: можна тіхо бухать от такой жизні - на це закривають очі.

Ну а догани? Догани ж є? Звичайні і суворі?
Скажи що є, бо моє серце не витримає 😂
Дуже мало) майже немає.
Тут є так. Або ****уєш в групу, або в піхоту. Ну і мало кому таке хочется.
А якщо ти в групі, то вжє на все *****. :D і це розуміють. Там доган не має)))

Знаю одного, на кого повісили.

Мінуси: щомісяця з зарплатні утримують Х тисяч, і утримувати ще довгенько будуть.

Плюси: не відправляють в піхоту, ні примусово, ні добровільно (рапорти ігнорять). Бо загине - тоді вже виплачувати доведеться державі.

Вкладення

• IMG-a7310889ba79bbbc76be4f46068338f4-V.webp
    IMG-a7310889ba79bbbc76be4f46068338f4-V.webp
    80 КБ · Перегляди: 37
За пройобаний щит спросять потім, а тіп, про якого я згадував, проїбав, вважай, цілу щитову, і навіть не одну 🙁

Плюси: не відправляють в піхоту, ні примусово, ні добровільно (рапорти ігнорять). Бо загине - тоді вже виплачувати доведеться державі.

Наказ 81МОУ, інспекторські посвідчення і все в такому роді. Все робиться і все списується.
Так що, не нужна тут ля ля.

Друга доба збору на ноут для мого підрозділу закінчилась, вона була результативна, дякую за 500 гривень яки сьогодні були єдині. Ми все одно виконаємо роботу.

Вчора, нарешті, нарішав собі справжню розкладушку НАТО. Виспався на ній просто ахуїтєльно!
Цих розкладушок, начебто, і багато, але ми тільки те й робимо, що забезпечуємо ними різних ****атих пацанов, а самі спимо, переважно, на якомусь непотрібі.
Так, минулої осені я собі придбав харківського виробництва "аналог", заявлений як надійний іі міцний. По факту виявилася повна хєрня. Метал перекосойобило, тканина провисла...
Два останні тижні спав на ній пздць як некомфортно((

В принципі, всі "аналоги", які мені доводилося бачити вживу, - дуже сумнівне хз що, у порівнянні з неповторним оригіналом. Я вже був готовий придбати його на reibert чи олх.
Дорого, канєшно, но воно того однозначно вартує!

Вчора, нарешті, нарішав собі справжню розкладушку НАТО. Виспався на ній просто ахуїтєльно!
Цих розкладушок, начебто, і багато, але ми тільки те й робимо, що забезпечуємо ними різних ****атих пацанов, а самі спимо, переважно, на якомусь непотрібі.
Так, минулої осені я собі придбав харківського виробництва "аналог", заявлений як надійний іі міцний. По факту виявилася повна хєрня. Метал перекосойобило, тканина провисла...
Два останні тижні спав на ній пздць як некомфортно((

В принципі, всі "аналоги", які мені доводилося бачити вживу, - дуже сумнівне хз що, у порівнянні з неповторним оригіналом. Я вже був готовий придбати його на reibert чи олх.
Дорого, канєшно, но воно того однозначно вартує!
Знову тьотя нарєшала чи сам вже навчився?! ))))

А тепер до дійсно важливих новин:
1000027976.jpg

Радію, і пишаюся своїм вкладом 😎
З нещодавніх відкриттів - Mia Brown, наша, українська мілфа
А хвотку тицьніть пліз. А то мені гуголь якуто подсунув, а она тоща, як сільодка 🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу