Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Приклад: сидять в одному бліндажі два дроновода і два солдата-стрільця, які їх типу охороняють. Дроноводи - на "сотці", солдати - на "тридцятці".
Заєбісь??
Треба ж наполягати, щоб в БР-ку внесли.

Ну если БР выписывает мотиватор-экономист то после может сразу на 0/штурм стрелкам выписать шоб выплаты у "умных" не падали
В БР-ке четко обозначено, кого и чего . Если их прикомандировали к дронщикам, то так и должно быть записано. Моего друга со всем взводом так вот в БР-ку не внесли, но свидетели подтвердили и другие доказательства были, когда делом занялась военная прокуратура.

В БР-ке четко обозначено, кого и чего . Если их прикомандировали к дронщикам, то так и должно быть записано. Моего друга со всем взводом так вот в БР-ку не внесли, но свидетели подтвердили и другие доказательства были, когда делом занялась военная прокуратура.
ну внесет он, ну получишь за 1 БР, так он потом к дронщикам других отправит(лояльных себе) а тех вне очереди в любую **** по БРке

Приклад: сидять в одному бліндажі два дроновода і два солдата-стрільця, які їх типу охороняють. Дроноводи - на "сотці", солдати - на "тридцятці".
Заєбісь??
зхуялі? не внесли в брку. але сумніваюсь шо спеціально. нікому за то немає премій. просто або від ******і, або від лені, або їх командир засранець.
в мене всі отримують 100. навіть ті хто патрульну базу охороняє. ні єбе пишиться окремо. і доплати за збиття ворожого бпак, і за те що рекогносцировку роблять, і за підготовку позицій. ну і все хто прикомандирований до мого підрозідла теж. навіть повара не обіжені.
а от я і мої командири та офіцери 50. і тільки якщо реальний виїзд і реальна робота, то так 100. ібо нехуй.

до речі оператор групи отримує більше і зарплатню і бойові, ніж офіцери штабу. ібо шо? правильно. ібо нехуй.
хто з офіцерів хоче більше грошей, вперед за лбз або за адмінкордон. в офіцерську групу спп. нема проблем)))) там і нагороди, і гроші, і звання. якщо виживе звісно :D

от ***луши а. слів немає.

Чи за знищену техніку не доплачують.
знищена техніка за допомогою бпак не оплачуєтся.
тільки перехватчики ворожих бпак.
Чи було декілька результативних задувок підряд?
тут не задувають. взагалі.
тільки якщо попадуться всп.
а. хоча ні. офіцерів задувають. дуже рідко, і якщо то вже вийшло за рамки всього разумного.
Чи повісили виплати за пройобане майно?
не чула шоб вішали)))) тільки грозяться))))

та і взагалі бути командиром то дуже дороге задоволення.
рота собі скидує гроші на ремонт авто, резину, ще шось. або я їм з фондів купую, або у свого командира прошу гроші на них. і він дає.
я ж не буду просити купити собі зимову резину, або ремонтувати моє авто, або гаджети якісь. ну то ж ****ец.
і до кч не піду просити то. ну ***. як ти собі уявляєш майор йде просити шоб йому шось купили. солдати. :D:рл:
в них є сімьї, батькі дівчата і тд))) бо молоді ж зовсім) а в мене вони :D
а мені вони подаруночкі роблять :D такі милі. і я їх бережу, і з собою вожу))))
о. зараз навіть фото їх зроблю))))

1000038830.webp

не чула шоб вішали)))) тільки грозяться))))
Знаю одного, на кого повісили.

Мінуси: щомісяця з зарплатні утримують Х тисяч, і утримувати ще довгенько будуть.

Плюси: не відправляють в піхоту, ні примусово, ні добровільно (рапорти ігнорять). Бо загине - тоді вже виплачувати доведеться державі.

взагалі хто знає, то це коїни. один коін це одне прохання. яке мають виконати. а один коін дається за шось, шо зробила людина. така є легенда серед спп)))))

Ну це я бачив десь рік тому . пишуть шо полк роблять дронячий
так, а тоді бат. і то не дронячий. там є багато кого.
але справді. за допомогою умовно фіпіві. зараз цього немає.
а от наприклад зі стугни. є.

так, а тоді бат. і то не дронячий. там є багато кого.
але справді. за допомогою умовно фіпіві. зараз цього немає.
а от наприклад зі стугни. є.
ну назвите в докладе не фпв с состава бпак а - засіб ураження з наведенням від першої особи літакового/мультироторного типу. Я еще понимаю когда БПАК имеется ввиду наблюдателям не давать а давать тому кто поразил:незнаю:

Назад
Зверху Знизу