Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Це та що для банщіка на кмб ?
тільки ця вода вже три роки завозиться для ВСІХ силових структур. ЗСУ, НГУ, СБУ і прочі прочі прочі))))) :D
бачиш тільки ту воду і все. фідбекі пішли :D

тільки ця вода вже три роки завозиться для ВСІХ силових структур. ЗСУ, НГУ, СБУ і прочі прочі прочі))))) :D
Теперь понятно, что с песелем и почему . 😊

З тіхой грустью згадую епізоди, коли матриця збоїла, і, замість Прозорої, була Царичанська. Ще та ***ня, на смак як всратий дистілят, але ж інша!

Останнє редагування:
Це та що для банщіка на кмб ? 🙄
Я точно вже і не згадаю, але, здається, пані Айсберг тоді привезла воду однієї з широко відомих в народі торгівельних мереж, в баклагах 5 л.

Останнє редагування:
З тіхой грустью згадую епізоди, коли матриця збоїла, і, замість Прозорої, була Царичанська. Ще та ***ня, на смак як всратий дистілят, але ж інша!
Ну хоть у меня с головой нормально, как оказалось после разъяснений. Уже думала, шо Альцгеймера. Люди ржут, смайлики , а я смотрю на картинку и полный ноль. 😁

Гражданскіе не ржалі🙄
Воєнниє плакалі, но пілі:
1000027050.webp

Абсолютно неповторний смак обісраної щурами та мишами, лежачої то під сонцем, то під дощем, то в розйобаному сараї припорошеною пилюкою, то в куцій, майже викошеній уламками, посадці, то в глибокому затишному та теплому бліндажі, то в розбитому градами коровнику, то в брудному окопі, то десь в багажнику корча, чи то в середині мотолигі... пляшки теплої, холодної, інколи замерзшої, або надзвичайно гарячої води... Просто чистої води...

Смак який ні з чим не зплутаєш та ніколи не забудеш, як сильно б не хотів цього.

Який там швейцарський Евіан?

Ви уявляєте собі, що таке водичка зкинута з дрона на СПшку чи позицію, бо підходів "тимчасово" немає... Це щось таке, що нереально пояснити словами.

Ніхто так не цінить звичні для більшості речі, крім тих, хто був позбавлений самих простих та звичних з цих речей.

Необхідно цінувати те, що ми маємо.

Американський піхотинець

У Харківській області погодили перелік із 18 медустанов,
в яких з нового року працюватимуть експертні команди. Вони оцінюватимуть стан здоров'я та встановлюватимуть або підтверджуватимуть статус інвалідності
замість ліквідованих МСЕК.
До переліку затверджених медзакладів увійшли:
Обласна клінічна лікарня, Обласний центр онкології, Обласний фтізіопульмонологічний центр, Центр психічного здоров'я на базі психіатричної лікарні №3, Обласний кардіологічний центр, Обласна травматологічна лікарня, Харківські міські лікарні № 17, 18, 25, а також лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова,
Балаклійська, Чугуївська, Берестинська, Мерефянська, Дергачівська, Зміївська центральні лікарні, а також Лозівське територіальне медичне об'єднання.
.

Сунули ми знову воювати.
9 жовтня я самий останній звалив з торецька

9 жовтня я самий останній звалив з торецька
логісти і звязківці предвестникі ****еца. :D
якщо заходить логістика, значить підходить фронт.
якщо виходять звязківці, значить то все. кінець історії.

а взагалі назріває фортеця Павлоград.
під**ри х**й ложили на Покровськ. його будуть обходити.
і путь вони тримають на Межову та Просяну. А це, км 20 до траси Покровськ - Днепр.

а мені знов треба шукати де жити. бо залишилась одна дорога яка ще не під вогневим контролем.
думаю не на довго. і більше їхати буде нікуди.

короче повна срака. я би сказала срачіще.

Я всього два тижні в артилерії, у взводі забезпечення, но вже, канєшно, всячєскі пишаюся, гордюся, вітаю всіх причетних, і сам приймаю вітання 😎
1000027166.jpg

Назад
Зверху Знизу