Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
В часи, коли я працював на будові у Варшаві, у нас в бригаді було два Сергія, я і ще один, гномік.
Так поляки називали його "ма́лий Серхій", а мене - "дужий Серхій"
Смішний в пОляків язик, да))) особінно у шутках. Тіко таможеніки злі в їх часто, даже на дєвочок нападають 😥

Пані в якому місті мешкає? Можна в лічку
Я працював у Варшаві, трохи менше - в Гданську. Але закохався в це місто))
Та я уже там тіко проїздом буваю...і то - мєжду вокзалами🤷‍♀️ ну ще койякі мої котомки там остались... хотіла знаєте отправить домой, но отговорили... У Гданську ще не була бо от його перти до границі довгенько😳 У Варшаві була канєш, но оно як проєздом то не особо на шото обращаєш вніманіє...

*вздохнула

Що стосується переміщень, відпусток та відкликання з них, в ЗСУ життя надзвичайно бентежне і непередбачуване. Слоупокам тут тяжко(
Поэтому кольца надо покупать заранее.

Що стосується переміщень, відпусток та відкликання з них, в ЗСУ життя надзвичайно бентежне і непередбачуване. Слоупокам тут тяжко(
Ну якби ми с вами канєш імелі ото самоє навроді любов-маркові якой, чи одінакову хвамілію напримєр, то навєрно це як то проще проісходило б. Даже ви виїзний були б навєрно. А пока шо маємо то маємо. 🤷‍♀️

шо шо,а с кормежкой в армейке норм
1000013226.webp

Назад
Зверху Знизу