Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так це зрада чи перемога??
Ваша милфа с фото вся в пластических вмешательствах( это я в мягкой форме пытаюсь выразить прочитанное в другой теме).
А ум и характер еще бы узнать. Вот.
Но боюсь, я становлюсь персонажем из форумного сериала ,,Трудности перевода,, или что то типа того.
Я такой контракт не подписывала. 😝
Переводчик вам обоим не нужен. 😘

Ех, а колись же ж, наскільки пригадую, Ви навіть не виключали, що тьощєнькою моєю станете ;)
Помню, конечно. В том году вы как то свои достоинства преуменьшить решили, а я возразила, как потенциальная тёща потенциальному зятю, что вы находка для любой тёщи. Ходит тёща, бурчит, пилит зятя, а он лишний шум просто отсекает, и никаких скандалов.
Но вопрос о том, женаты вы или нет, мы как-то не обсуждали. И есть ли у вас подруга.
Да и дочка у меня свой выбор без мамы сделала.
Как то так...

Мої вітання! Сподіваюся, зятем задоволені?

До речі, є інфа, що в ЗСУ зараз модно одружуватися не на доньках, а на мамах, і навіть на бабусях ;)
Дякую, сейчас на многое смотришь по-другому, больше понимания, что важное, а что - суета сует.

Про моду - напишу по простому - меня как-то подруга спрашивала, ой, ну выходить ей замуж за одного парня, или нет...Вот мой совет ей нужен. Я была озадачена и сказала в ответ - сама решай, тебе с ним спать, а не мне. 😝
Если женятся на бабушках - с какой целью?
Бабушки, прости меня господи, ухода не требуют?

Мої вітання! Сподіваюся, зятем задоволені?

До речі, є інфа, що в ЗСУ зараз модно одружуватися не на доньках, а на мамах, і навіть на бабусях ;)
Огосподі🤦‍♀️ ви б сразу добавили в тіпаж шо 40+++... мда...ще й форми якіто...🤦‍♀️🤦‍♀️

Если женятся на бабушках - с какой целью?
Бабушки, прости меня господи, ухода не требуют?
Так одружуються саме щоб зпєтляти з ЗСУ, оформивши опіку))
Огосподі🤦‍♀️ ви б сразу добавили в тіпаж шо 40+++... мда...ще й форми якіто...🤦‍♀️🤦‍♀️
Дивіться вище мою відповідь Ірі, пані Агнєшка!
Це не мій варіант взагалі))

Так одружуються саме щоб зпєтляти з ЗСУ, оформивши опіку))

Дивіться вище мою відповідь Ірі, пані Агнєшка!
Це не мій варіант взагалі))
Ви якто дуже сложно ізьясняєтесь🤷‍♀️ ну чи в нас хумор левели разні...таке биває 😳

*вздохнула і побігла жарить каклєти

Ви якто дуже сложно ізьясняєтесь
Та камон, я простий як труси доярки))

Якщо з відпусткою все складеться, мабуть, спробую влаштувати "творчєскій вєчєр" у Х., з автограф-сесією і обов'язковим after-party.
Паху запрошувати не буду, вибачте ;)

Якщо з відпусткою все складеться, мабуть, спробую влаштувати "творчєскій вєчєр" у Х., з автограф-сесією і обов'язковим after-party.
Ок))

Це навроді хфорумовки? Устраюйте канєш! Тим больше в вас є фан-група дєвачкова...може й таво етаво на афтепаті...подружитесь с ким 😳
А он до чого? Мені цей персонаж давно пойнятний в отлічії от 🤷‍♀️

Я після розлучення питала маму - чого не відговорила, мабуть же їй з висоти років і досвіду було видніше.
Каже - та було видніше :D але ж ти все одно б не послухала 🤭
Після мого розлучення моя мама те саме сказала

Я про алко-програму не думала) думала про шоу- :)
Одно другому совєршенно не трєтьє!
Хз що запропонувати, крім посідєлок з бла-бла-бла під напої та закуски.

Шоумен з мене не дуже... Ну, можу виставити на аукціон батальйонні шеврони та футболку, запчастини від воєнної бані. Зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ (або проп'ємо одразу)

Назад
Зверху Знизу