Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Читала)
Лан, шутка не зашла)
Вчора я (186/103), наш дизеліст (195/120) та оператор лазні (190/105) трохи пройшлися вулицею міста N. з однією цивільною пані. Так вона потім сказала, що почувалася дуже впевненою і захищеною, в компанії таких здоровенних воєнних))

Тому: служимо народу України! З повагою, ваші котики 😎

Останнє редагування:
Вчора я (186/103), наш дизеліст (195/120) та оператор лазні (190/105) трохи пройшлися вулицею міста N. з однією цивільною пані. Так вона потім сказала, що почувалася дуже впевненою і захищеною, в компанії таких здоровенних воєнних))

Вкладення

• VID_20230427_091646_643.mp4
    683.8 КБ
що почувалася дуже впевненою і захищеною, в компанії таких здоровенних воєнних))
Конечно)
Я высокая, у меня редко такое ощущение, но я её понимаю)

Спасибо вам, наши котики)

Я би хотіла опинитися на місці тої цивільної пані :збентежений:
Дякуємо за службу, котики!

Насчёт роста и военных красивых здоровенных.
Гуляла я летом 22 по почти пустоту городу. И подошёл ко мне военный, спросить, как пройти в пиццерию. Я сразу не знала, где она, да и если бы знала - не факт, что ответила бы) растерялась. Передо мной была огромная гора - высокая и мускулистая. Глаза мои были на уровне шеврона, даже лицо не рассмотрела - высоко было)
Потом мы чуть прошлись (по пути оказалось). И он сфоткал меня возле рисунка Гамлета. Просто с руки, чутка приподняв. Вот так получилось. А мой рост, на секундочку, 178 см)

IMG_20240522_191751_541.webp

Гуляла я летом 22 по почти пустоту городу. И подошёл ко мне военный, спросить, как пройти в пиццерию. Я сразу не знала, где она, да и если бы знала - не факт, что ответила бы) растерялась. Передо мной была огромная гора - высокая и мускулистая. Глаза мои были на уровне шеврона, даже лицо не рассмотрела - высоко было)
Потом мы чуть прошлись (по пути оказалось). И он сфоткал меня возле рисунка Гамлета. Просто с руки, чутка приподняв. Вот так получилось. А мой рост, на секундочку, 178 см)

IMG_20240522_191751_541.jpg
До нас з президентської нещодавно двоє перебігли, так реально, по 2 метри.

Скажу відверто - у нас не дуже люблять важких. Бо витягувати їх заїбесся.
Але ж є зворотній бік медалі - можуть тягати кулемет, труби та багато БК 🙂.

А як ви казали вас звати? 😳

IMG_20240522_191751_541.webp
знаю это место( на фото которое)

Зачем детективов?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
вполне достаточно.

Тут на форуме все друг за другом подсматривают. Некоторые даже мечтают о лицензиях частных детективов, чтобы более профессионально подсматривать.
Я нє подсматріваю. Нєкогда просто, а так бі ух!

Тут на форуме все друг за другом подсматривают. Некоторые даже мечтают о лицензиях частных детективов, чтобы более профессионально подсматривать.
Це ви на мої будущі сищицькі курси намікаєте? Так а може це буде як раз моєю ізюмінкой для ТС... а не тіко ці... больші...ну всі пойняли😳

Скажу відверто - у нас не дуже люблять важких. Бо витягувати їх заїбесся.
Але ж є зворотній бік медалі - можуть тягати кулемет, труби та багато БК 🙂.
то якщо важкість від м'язів, а не від пуза)))

Назад
Зверху Знизу