Статус: Офлайн
Повідом.: 4328
Повідом.: 4328
Військовим в магазинах типу Фокстрот, Комфі скидку роблять?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Під руку попалось)
То всім вам, хлопці. І кадровим, і тим хто сам пішов, і тим хто пішов по повістках, а не став тікати, ламати собі ноги чи ще щось, велику повагу з 2014 маю до таких людей, бо це чоловіки, а не нассяно.
Паха, перелогинься)))))Повар он
Умну -15 но никакого режима всё экспромт никакой стабильности
А, что, таки доп***елся до бана?)))Разбанишь то нех делать
Да есть такие пахи, строят из себя вояк)И да кто такой паха
Нех таких ****нов на фор пускать
А в черных по статуту можно ходить??⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Будуть мабуть і в інших кольорах.А в черных по статуту можно ходить??
Все в камуфляжных,койотах или оливах...
Де? 30 квітня брав саме за вказані на сайті 2 028 грн. У ТЦ "на Гагаріна" (навпроти Левади).У воєнторзі, за 2394 грн.
Нууу...Де? 30 квітня брав саме за вказані на сайті 2 028 грн. У ТЦ "на Гагаріна"
Зовсім ненабагато)Але вони важкуваті. Відносно Summer Sport та Summer Light. Чи не так?
Крутелезний. Де ще є?!)Тепер у мене є крутезний талісман-оберіг. Справжній тактичний зайчик ЗСУ. Він носить піксель та вишивубакс. З неповторним виразом мордахи))
![]()
![]()
Не знаю. Це подарунокКрутелезний. Де ще є?!)
Ногу не парят?Придбав сьогодні кроссовки M-Tac Iva.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У воєнторзі, за 2394 грн. Мені подобаються - легкі, але не зовсім тапочки, на ногах сидять відмінно, виглядають непогано. Зазвичай беру взуття розміру євро 42.5 (27.5 см). Ці кроссовки підійшли у розмірі 42, хоча кажуть що взуття M-Tac зазвичай маломірить.
З недоліків поки що - дуже тонкі шнурки
Та шо там рівнять, пай як пай... Мені дитина під ганяє іноді якісь, я їх як сувеніри роздарюю. Счас якісь у начпрода свого віджав, завезу дитиніЗнайомий був на навчаннях у Великій Британії, повернувся , вже є розподіл у бригаду. Вислав сухпаї британські, меню 6 та меню 8.
Будемо пробувати і порівнювати з нашим ))
Нет. Но и жары особой не было. Сейчас в туфлях хожу, без шнурков которые.Ногу не парят?