Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Бойцы,не стесняйтесь.Кидайте ссылки на действительно качественную зимнюю экипировку.Будет что то решать.Что даром в теме воздух портить нам,гражданским? Организуем сбор.

Бойцы,не стесняйтесь.Кидайте ссылки на действительно качественную зимнюю экипировку.Будет что то решать.Что даром в теме воздух портить нам,гражданским? Организуем сбор.
Щодо зимового бушлату: я свій вибір показав. Якщо когось зацікавило, виходьте на зв'язок, спробую домовитися про знижену ціну. 5% знижки як для постійного покупця вже є, можливо, ще щось вдасться вициганити

В роз'їздах по Запорізькій області.
Спеціально для мілф з фан-клубу:
1000013970.jpg

Щодо зимового бушлату: я свій вибір показав. Якщо когось зацікавило, виходьте на зв'язок, спробую домовитися про знижену ціну. 5% знижки як для постійного покупця вже є, можливо, ще щось вдасться вициганити
Це зрозуміло.Малось на увазі чи хтось щось пробував(вдівав) "хвірменне" і може сказати ото річ,беріть і не думайте.
Наприклад,на роботу я собі купляю тільки німецьку робу з секонд хенду.На голову зручніше і якісне,ніж видають.

Термоса використовуєте?! Якщо так, які?!

Посилання видалено

😁😇

карематтакт кажется называется, в Харькове шьют. ну ооочень прилично. такое внимание к деталям, я поначалу офигел даже. брал штаны у них. реально лучшие из всех что были с начала войны. хотя до этого на первом месте был. велмат мавка.
заказал бушлат у них

касательно того, что выдает ЗСУ. самое лучшее качество нам выдали 26.02.22. все что выдавали потом за это время, намного хуже. в итоге почти все что сейчас ношу, покупал сам

нашим работникам тоже такое прилетело.
игнорируйте.

Назад
Зверху Знизу