Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Отримав зимову куртку, яку мені пошила київська майстерня. Розмір підійшов, довжина нормальна. Куртка виглядає теплою, при цьому не важка, пошита якісно. Утеплювач термолофт 200г/м, тканина мембрана 10000
Чомусь немає спереду велкро під погон та бічні наліпки, але то не принципово мені.
1000013942.jpg
1000013940.jpg
1000013938.jpg
1000013939.jpg

Останнє редагування:
Главное что бы тепло было.а погоны для бани не нужны)))

Цена ?

Главное что бы тепло было.а погоны для бани не нужны)))
Та для бани и куртка не нужна, даже трусы лишние)) полотенца хватит, и там тепло)))

Но швеям стоит дать обратную связь. Кому-то не критично, а кому-то может быть и важно.

3600 плюс доставка НП
швеям стоит дать обратную связь. Кому-то не критично, а кому-то может быть и важно.
Вже відписав, подякував!
Не вперше замовляв одяг у цієї людини, вчергове залишився задоволений. Звати Людмила, дуже приємно з нею мати справу!

Ось сайт:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цієї куртки, щоправда, там немає - у мене інд. пошив :)
Є повністю аналогічна, модель Хуртовина, тільки там вже підкладка Omni heat, і вона на 1000 грн дорожча.

1000013967.jpg

Останнє редагування:
"У полі", звичайно. Якщо доведеться виїхати до обл. центру-легко.
Та кому ти всрався в тому обл. центрі?
Хіба що будеш бухезний шаритися або вийобуватися на людях зовсім вже потєрявши бєрєга...

Та кому ти всрався в тому обл. центрі?
Хіба що будеш бухезний шаритися або вийобуватися на людях зовсім вже потєрявши бєрєга...
Ніхуя. Дойобуються за відсутності погонів, чи носіння, наприклад, убакса замість кітеля. Але роблять це в такому місці, де впевнені, що не отримають лящів.))

Три тижні тому видали бушлати без погонів, при цьому всім одного розміру)
Мабуть, оті турецькі, що скандал був. У нас майже всі минулої зими на них попали. Воєнторги були у захваті)))

Якщо розміру немає, не беріть, бо буде стояти палка у атестаті. що отримано і інший потім хєр дадуть.

Останнє редагування:
Мабуть, оті турецькі, що скандал був. У нас майже всі минулої зими на них попали. Воєнторги були у захваті)))
Нє, турецькі не такі. Мені теж дісталася - знаю. Холодна, блискавка швидко пошабашила. І на бушлат вона взагалі не схожа, коротка, тонка, практично без утеплювача.
Але велкро там повний комплект.

Таки турецькі, з накладними карманами
З розміром мені більш менш підійшла, та й вибору особливо не було брати/не брати

Назад
Зверху Знизу