Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
дивився обзори на ці Вебасто - таке собі - возня зайва.
я користувався от таким (за таку ціну в них немає балона в комплекті):
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Приміщення доведеться провітрювати періодично. Але є вагомий плюс - до балону таганок можна підключити і готувати їжу.
На ваші 28-30 квадратів вистачить з головою)
Газ має властивість закінчуватися, і на заправку далеченько їхати з наших єбєнєй. А солярки у нас хоч залийся

Ну і ще один важливий момент: в наших всратих буханках обігрів салону не працює. Взагалі. А їздимо ми в них часто, і на чималі відстані. Інколи і ламаємося в дорозі.

Останнє редагування:
Газ має властивість закінчуватися, і на заправку далеченько їхати з наших єбєнєй. А солярки у нас хоч залийся

Ну і ще один важливий момент: в наших всратих буханках обігрів салону не працює. Взагалі. А їздимо ми в них часто, і на чималі відстані. Інколи і ламаємося в дорозі.
тільки одягатися тепло.
термобілизна 1 шар - тонка літня хб
2 шар зимня. теж саме шкарпетки 2шари. баф або арафатку на шию обов'язково, звідси все тепло уходить.
теж саме верхній одяг. бажано хоча б 2 шари. якщо нічого немає то можна другим шаром дощовик

Надо смотреть какое качество шо за материал
Ваще лучше альпинистов смотреть профи как они спасаются бо вы тут усе профи боюсь советовать шо то
Чтобы смотреть на альпинистов,надо быть самому альпинистом.

Відомий громадський активіст і волонтер, мій давній знайомий Валік Бистріченко несподівано вислав нам комплект пристойної зимової гуми 205/60 r16, за що йому величезна подяка!
Так, це б/в, але запевняє що у дуже гарному стані.
Тепер якось треба вибратися з наших єбєнєй на нову пошту, отримати, перевзутися - і можна сміливо вступати в зиму. Бо наявна 205/55 хоч і теж зимова, але суттєво зношена і ні у кого не викликає довіри.
Screenshot_20231027_161307_Instagram.jpg

Отой дизельний обігрівач вирішили таки брати. Кошти знайдемо. Також з'явилася потреба в генераторі. Був у нас один, волонтерський, але його нам як надали, так і забрали нещодавно. Світло тут вимикають щоденно, і надовго, а сичувати без електрики - не варіант. Думаємо про інверторний. Велика потужність нам не потрібна, а от малий шум і компактність точно не завадять. Недешево, звичайно, але спробуємо подужати.

Отриманим зарядним AL-FA користуємося активно, у взводі оцінили! Ще раз дякуємо))

Є ще одна вкрай несподівана суперновина, але я вам поки що її не скажу, бо ми ще самі не знаємо, радіти чи плакати. Як буде ясність - повідомлю.

Іскрєннє ваш, банщік.
IMG_20231028_230922_364.webp

Останнє редагування:

Подивіться на цей. Зроблять знижку 1-2 тис для ЗСУ. Наче норм, тихий, якість зборки норм.

Подивіться на цей. Зроблять знижку 1-2 тис для ЗСУ. Наче норм, тихий, якість зборки норм.
В бюджеті 16-17к наполегливо радили звернути увагу на Lifan. Кажуть, вони гарні генератори роблять.
Щоправда, така ціна не дуже вписується в наш бюджет.
Є і дешевші китайці, звісно, але хз що там воно..

99% зараз китайці. Але 2 кВт інверторний за 10к - то якась фігня (надто низька ціна). Якщо бюджет обмежений - беріть 3кВт звичайний, якраз в 10к влізете.
Та ясно шо фігня...
Але хотілося б саме інверторний, бо тиша важлива, принаймні, в наших поточних умовах.
Перебої з електрикою, переважно, з ночі і до першої половини дня зараз. Та й вдень ми все одно службу служимо, в роз'їздах.
Що ж, будемо старатися. В умовах, коли премія всього нічого (бо більшу частину минулого місяця в тилу були), і ту ще не виплатили, сильно не повийобуєшся, тим не менш, спробуємо щось придумати. Може, кредитними коштами.

Останнє редагування:
Надо смотреть какое качество шо за материал
Ваще лучше альпинистов смотреть профи как они спасаются бо вы тут усе профи боюсь советовать шо то
это все очень дорого. а я говорю про реальные вещи. термики худо бедно но выдают периодически

Останнє редагування:
Мало хто знає, що першим водієм у світі була саме жінка.

Це була Берта Бенц, дружина винахідника автомобілів Карла Бенца. Яка, таємно сівши за кермо його чергового винаходу у 1888 році, в’їхала в історію, прихопивши із собою автомобільну промисловість

А першою відомою українкою – автомобілісткою була неперевершена Соломія Крушельницька.

Можу спросити у своїх клієнтів з приводу інвертора. У нас звичайні є. Можу домовитись щоб зробили по вхідній ціні.

Тіки що подзвонив. Зараз розібрали їх. Ну можу ще попитать...

Назад
Зверху Знизу