Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
не могут носки 5к стоть.гандж...коньякк и красивая женьщина..

За твои как варик
Я безмежно вдячний волонтерам та всім людям, які допомагають ЗСУ та наближають нашу Перемогу.

Але я також бачив і ситуації, які ілюструє цей мем, і хочу звернутись до побратимів з різних підрозділів в першу чергу.

Хлопці! Не треба вважати, що волонтери будуть вічні і вічно будуть виконувати Ваші прохання. Ви отримуєте премію, тож екіпіювання, спальники, каремати, шкарпетки і труси Ви можете придбати за власний рахунок онлайн. Відділення НП є в 30 км від лінії зіткнення.

Навіть шоломи і броню зараз купити не проблема.

Що до іншого обладнання. Не треба думати що волонтерський кошт безмежний. Якщо Ви отримали Мавік- не треба його ******* в першому вильоті і думати «волонтери ще пришлють». Якщо розвалили автівку- спробуйте відремонтувати власним коштом, а не волати «купіть нам, котикам, нову і терміново».

Ті спеціалізовані речі, які зараз дуже потрібні в роботі, дуже дорогі. І як раз через зливу запитів про «труси, шкарпетки, рюкзаки, мавіки…» волонтери не мають можливості допомогти в їх придбанні, бо тут один прилад коштує овер доху…я, то я на ці гроші куплю гору штанів, бо 200 сонечок свої проїб…али.

Так що хлопці, ставтеся з повагою до праці волонтерів і не задовбайте їх проханнями про те, що можете купити самі.

(с) Сергій Шкаберда

Американський піхотинець

Останнє редагування:
Машину нам гнали в 2 етапи: Пшемисль-Київ, Київ-Дніпро. В Києві ще на СТО оглядали.
Гнали люди, які отримали за це гроші. Не волонтери, але близько. Що ж..
По дорозі *******и 8" планшет, фм-трансміттер та ще декілька дрібниць, які бонусом поклав нам продавець. І крайніх *** найдеш: не було, не бачив, не знаю.

Спасіба їм велике, пожалуста))

Машину нам гнали в 2 етапи: Пшемисль-Київ, Київ-Дніпро. В Києві ще на СТО оглядали.
Гнали люди, які отримали за це гроші. Не волонтери, але близько. Що ж..
По дорозі *******и 8" планшет, фм-трансміттер та ще декілька дрібниць, які бонусом поклав нам продавець. І крайніх *** найдеш: не було, не бачив, не знаю.

Спасіба їм велике, пожалуста))
Это все равно что в бардачок положить штуку долларов и быть увереным, что деньги доедут до адресата )))

Ну да , ну да , и Американский пехотинец его репостнул.
та без питань, бери цього Шкаберду і в понеділок мерщій до воєнкомата. Займете наше місце. А я, ganchubas та інші займем ваше. Будемо тримати економічний фронт, волонтерити і вам особисто допомагати. Повір, нам не треба буде вихідних і кафешек, ми будемо робити те що вміємо - до Перемоги тупо їбашити по 25 годин на добу 367 днів на рік

Ті, хто допомогають - не сприймайте на свій рахунок злі слова, бо це від безнадії...
Я дуже радий, що ще є розумні люди, які розуміють, що "це не військовим потрібна машина, це нам потрібна машина".
Ніколи нічого не просив (окрім секаса 😁), ніяких зборів не робив. Все за свої. Ось, побратим гуму на пікап купив за 30 000, 5000 йому закинув. Бо цей пікап - наше життя. Маскувальну сітку на нього купив - 11 000... І багато іншого. Баригі "підіймають економіку" аж бігом...
Дякую усім, хто допомогає (особливо однієї волонтеркі 🙂). Від душі ❤️🤝🤗🇺🇦.

На какие на такие ?
И схуяли ?
Дивна справа.На підприємства,де дійсно треба їбашити не можуть набрати людей.

Тут нужно спросить автора этого сообщения.лично я думаю оборонное предприятие.которое что то хорошее делает для фронта.например ремонт военной техники.и что то в этом роде.

Цікаво. Але, не для всіх 😁.

Назад
Зверху Знизу