Я безмежно вдячний волонтерам та всім людям, які допомагають ЗСУ та наближають нашу Перемогу.
Але я також бачив і ситуації, які ілюструє цей мем, і хочу звернутись до побратимів з різних підрозділів в першу чергу.
Хлопці! Не треба вважати, що волонтери будуть вічні і вічно будуть виконувати Ваші прохання. Ви отримуєте премію, тож екіпіювання, спальники, каремати, шкарпетки і труси Ви можете придбати за власний рахунок онлайн. Відділення НП є в 30 км від лінії зіткнення.
Навіть шоломи і броню зараз купити не проблема.
Що до іншого обладнання. Не треба думати що волонтерський кошт безмежний. Якщо Ви отримали Мавік- не треба його ******* в першому вильоті і думати «волонтери ще пришлють». Якщо розвалили автівку- спробуйте відремонтувати власним коштом, а не волати «купіть нам, котикам, нову і терміново».
Ті спеціалізовані речі, які зараз дуже потрібні в роботі, дуже дорогі. І як раз через зливу запитів про «труси, шкарпетки, рюкзаки, мавіки…» волонтери не мають можливості допомогти в їх придбанні, бо тут один прилад коштує овер доху…я, то я на ці гроші куплю гору штанів, бо 200 сонечок свої проїб…али.
Так що хлопці, ставтеся з повагою до праці волонтерів і не задовбайте їх проханнями про те, що можете купити самі.
(с) Сергій Шкаберда
Американський піхотинець