Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Днями проїбав свій mi band 6 - певно, порвався ремінець.
Я вже настільки звик до цього браслету, і його функціоналу, що зараз без нього дуже некомфортно. Тепер думаю: чи купити новий mi band, чи псіханути і взяти смарт-годинник? Бо мій звичайний годинник лежить десь на дні баулу - дуже рідко ним користувався, браслету вистачало.

Придивляюся до Huawei watch GT3 Pro - подобається функціонал, дизайн, титановий корпус та сапфірове скло. Ціна, звісно, немаленька, але річ виглядає якісною та надійною.
Продукція Samsung та Apple ще дорожча, а надійність в польових умовах, вважаю, ніяка, автономність також.
В безлічі моделей Amazfit важко розібратися, з Garmin та іншими я не знайомий. Всілякі китайці третього ешелону - одразу ні.
То що порадите?

Останнє редагування:
Я вже настільки звик до цього браслету, і його функціоналу, що зараз без нього дуже некомфортно. Тепер думаю: чи купити новий mi band, чи псіханути і взяти смарт-годинник? Бо мій звичайний годинник лежить десь на дні баулу - дуже рідко ним користувався, браслету вистачало.

Придивляюся до Huawei watch GT3 Pro - подобається функціонал, дизайн, титановий корпус та сапфірове скло. Ціна, звісно, немаленька, але річ виглядає якісною та надійною.
Продукція Samsung та Apple ще дорожча, а надійність в польових умовах, вважаю, ніяка, автономність також.
В безлічі моделей Amazfit важко розібратися, з Garmin та іншими я не знайомий. Всілякі китайці третього ешелону - одразу ні.
То що порадите?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

То що порадите?
2 недели пользуюсь смарт бенд ми8
После ми4
Из достоинств - больше экран, плавнее (частота 60 Гц, а не 30),лучше крепление ремешка, зарядка быстрая, функционал шире, можно много чего посмотреть прям в браслете, без приложения, цена - 47евро с доставкой.
Недостатки: глобальной прошивки пока нет, есть нюансы по работе с приложением, садится быстро - ми4 я раз в месяц заряжал, тут на неделю хватает, если все отключить автоматическое, то дней 10-12, надо каждый день синхронизировать с приложением, иначе те же шаги теряются, приложение новое, из-за разности регионов предыдущую статистику из зепп лайф не вытягивает.
50 евро не так уж и много, надеюсь, что косяки со временем исправят и будет глобальная прошивка с поддержкой языков как положено.

Я одно время тоже загорелся подобными Гарминами, почти заказал.
А потом подумал - ну нахуа оно мне ннада. Куча ненужных функций и немалая вероятность спалиться через все эти ви-фи, блюпупы и жпс 🙁.
Довольствуюсь своими Протреками - компас, барометр, синхронизация времени, солнечная батарея (14 лет уже держит) -👌.

При мысли о всех этих новомодных гаджетах я сразу вспоминаю историю про американских морпехов, которые по незнанию бегали на зарядку вокруг базы в модных фитнес-браслетах, а потом в сети оказались все эти треки с чётким очертанием и GPS-координатами базы 😁🤦‍♂️.

У мене G shock з блютуз модулем: саме здраве виконання смарт-годинника. Час сінхроніт з телепоном, всякі там будільники-напоміналки теж на телефоні встановив а не пригадуєш шо там і як натискати плюс заряджання від сонця а не шукати кожен день розетку. Як часи краще не придумати.

Сподіваюсь, вже усі воякі в курсі, що *****ські Орлани можуть не тільки спалити ваш телефон БЕЗ режиму літачка, але і УСІ випромінювання, з любого гаджета - wi-fi, bluetooth. А хитрожопі додаткі - зливають в мережу ваши координати.

Немає мабуть нічого гіршого ніж ТікТокер в підрозділі.

Кількість відео переміщення техніки та озброєння, розташування позицій підрозділів, тилових позицій просто вражають.

Ворог уважно цілодобово моніторить інформпростір. Спеціалісти визначають локацію миттєво і потім...

Вчора один ТікТокер записав здивоване відео що розбили його позицію, а він випадково вижив.

Бережіть себе і своїх побратимів.

Не викладайте ці відео, це ж ваші життя.

Війна триває.

@a_shtirlitz

Немає мабуть нічого гіршого ніж ТікТокер в підрозділі.

Кількість відео переміщення техніки та озброєння, розташування позицій підрозділів, тилових позицій просто вражають.

Ворог уважно цілодобово моніторить інформпростір. Спеціалісти визначають локацію миттєво і потім...

Вчора один ТікТокер записав здивоване відео що розбили його позицію, а він випадково вижив.

Бережіть себе і своїх побратимів.

Не викладайте ці відео, це ж ваші життя.

Війна триває.

@a_shtirlitz
Підтримую. Оголтелі тік-токери - це смерть підрозділу.
Нещодавно гоняли наших 😁.

При мысли о всех этих новомодных гаджетах я сразу вспоминаю историю про американских морпехов, которые по незнанию бегали на зарядку вокруг базы в модных фитнес-браслетах, а потом в сети оказались все эти треки с чётким очертанием и GPS-координатами базы 😁🤦‍♂️.
Я, ***, і в звичайному телефоні вирубаю ***** трекінг. От нахуя кому знати куди і коли я ходив? Мусора і так можуть запросити білінг, коли їм треба, і без GPS все виявляється... а якимось лівим типам це нахуя?

Сподіваюсь, вже усі воякі в курсі, що *****ські Орлани можуть не тільки спалити ваш телефон БЕЗ режиму літачка, але і УСІ випромінювання, з любого гаджета - wi-fi, bluetooth. А хитрожопі додаткі - зливають в мережу ваши координати.
Це можуть і не орлани, це може звичайний радіопеленг. З повітря, звичайно, краще це робити - якщо ти в окопі, то з замлі, навіть зі смотрової вежі, тебе може бути не видно, а з повітря - норм. Але, якщо ти не під землею в ямі - тебе видно і без орланів. А з нормальним малошумлячим радіовходом - видно навіть в режимі "в літаку", бо телефон шумить і без радіомодуля, в ньому цифрові схеми, а вони завжди шумлять.

2 недели пользуюсь смарт бенд ми8
После ми4
Из достоинств - больше экран, плавнее (частота 60 Гц, а не 30),лучше крепление ремешка, зарядка быстрая, функционал шире, можно много чего посмотреть прям в браслете, без приложения, цена - 47евро с доставкой.
Недостатки: глобальной прошивки пока нет, есть нюансы по работе с приложением, садится быстро - ми4 я раз в месяц заряжал, тут на неделю хватает, если все отключить автоматическое, то дней 10-12, надо каждый день синхронизировать с приложением, иначе те же шаги теряются, приложение новое, из-за разности регионов предыдущую статистику из зепп лайф не вытягивает.
50 евро не так уж и много, надеюсь, что косяки со временем исправят и будет глобальная прошивка с поддержкой языков как положено.
Головна моя проблема з усіма mi band (мав 1s, 2, 3, 4, 6) - з комплектними ремінцями вони дуже швидко пройобуються, бо застібка там геть ненадійна. А придбати пристойний сторонній можна тільки на Аліекспрес.
Не готовий я місяць чекати доставку - потрібно тут і зараз.

Мій 6 проїбався саме через ремінець. Бо сторонній чесно відслужив близько півроку і порвався коли я ним добряче зачепився за обладнання. Придбав новий, зі стандартною застібкою - і тижня не пройшло, як десь згубив браслет.

До речі, придбав собі такі подушечки для шолому. Серйозні люди кажуть - добрі. Спробуємо.

Хто шукає добрий килимок - ось ссиль. Це один з кращих килимків, що я щупав 🙂.

Тепер думаю: чи купити новий mi band, чи псіханути і взяти смарт-годинник?
Если возможности заряжать нет - смартчасы не бери. Ибо разрядятся они в самый неподходящий момент. Амазфитом пользовался - сами часы были Ок, но приложение - китайское ****** (по сравнению с фитбитом и гармином). У меня сейчас Garmin Vivoactive 4S. В принципе - нормальный, но я в нем пульсометр и кислородометр включил и.... заряжаю каждый вечер, потому что зарядки хватает только на полтора дня. :(

Назад
Зверху Знизу