Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Если возможности заряжать нет - смартчасы не бери. Ибо разрядятся они в самый неподходящий момент. Амазфитом пользовался - сами часы были Ок, но приложение - китайское ****** (по сравнению с фитбитом и гармином). У меня сейчас Garmin Vivoactive 4S. В принципе - нормальный, но я в нем пульсометр и кислородометр включил и.... заряжаю каждый вечер, потому что зарядки хватает только на полтора дня. :(
Можливість заряджатися є, але я все одно не втримався і купив один з топів автономності:
Переглянути вкладення 13271260

Захотів годинник, отримав.

ЗСУ. Мрії здійснюються!!!
Та це я трохи псіханув, бо віддав за нього трохи більше половини від базової суми довольствія за травень, яке ми днями отримали.
Зі сподіванням що і премії щось та дадуть. Але поки що не надходила((

Та це я трохи псіханув, бо віддав за нього трохи більше половини від базової суми довольствія за травень, яке ми днями отримали.
Зі сподіванням що і премії щось та дадуть. Але поки що не надходила((
Мрії повинні збуватись 🤘👍

Можливість заряджатися є, але я все одно не втримався і купив один з топів автономності:
ИМХО именно Хуавей - зря. У меня у самого все еще Huawei 30 pro, но сколько я времени потратил чтобы заблокировать всех "жуков", которые сливали каждый день около мегабайта инфы в хуавеевское облако.... Хрен его знает, что из этого китаезы сливают россиянам. :(

кроме этого - да, часы с кукушкой выглядят хорошо, даже круто.

Я вообще не понимаю смарт-часов на войне. Чем они лучше тех же Касио, в которых есть то же самое по функционалу, но батарейка на 10 (!!!) лет. Да, нет свистоперделок, но так ли они нужны? Щас набегут те, кто про 10 лет не верит. У меня одни Касио Эдифис требуют репассажа по кнопкам, но идут на родной батарейке, 14-й год!

Я вообще не понимаю смарт-часов на войне. Чем они лучше тех же Касио, в которых есть то же самое по функционалу, но батарейка на 10 (!!!) лет. Да, нет свистоперделок, но так ли они нужны? Щас набегут те, кто про 10 лет не верит. У меня одни Касио Эдифис требуют репассажа по кнопкам, но идут на родной батарейке, 14-й год!
Да, Эдифис - тема. На родных батарейках проработали больше 10 лет, а вот те, что купил в замен - Sony, хватило на пару лет. Теперь лежат в тумбочке. Нужно реанимировать.
Посоветуйте нормальные батарейки :)

Ну тс не на войне.так что ему сливать нечего.

Посоветуйте нормальные батарейки :)
Renata уважаю.
на что обратить внимаение: батарейка должна быть именно часовая (!!), то есть напряжение 1,55 В (если там такой формат батареи)

Останнє редагування:
Доречі непогані та недорогі часи для військових, на мій погляд Zeblaze VIBE 7 PRO

Доречі непогані та недорогі часи для військових, на мій погляд Zeblaze VIBE 7 PRO
Згоден, модель популярна, користується попитом.

Взагалі, нещодавно заїхали в магазин мобільних гаджетів у майже прифронтовому містечку - там довжелезна черга з військових, смартфони та аксесуари розлітаються як гарячі пиріжки. Смарт-годинників було безліч, Amazfit, Samsung, Huawei, Apple. Запитав у продавця що купують найбільше. Відповідь була: все :)
Але найчастіше беруть Amazfit, тому їх там близько десятка моделей було.

То, что работать не сможет, ляжет на полку. Поэтому, пока есть возможность, можно развлекаться. Но именно что развлекаться.

Тож косюсь на амазфит т-рех какой нить про, но потом, может быть... Счас дитю квартиру надо, на машину резину... Так шо пока где можно - браслет, где низя - восток, ещё с училища... Лет 30 уже)

ТС найди собі механіку автозавод навіть б/у це надійніше чим електрика, на війні уникай електрики, ці всі прибамбаси електричні зась, крім необхідних нічник, тепловізор, а от бінокль шукай вже без електрики,вдачі тобі
В менеі без війни наручним наставали гайки. Якщо ти не диванна істота - то ти пітнієш. Це роз'їдає самі годинники і, ремінці. Коли щось робиш - чипляєшся ним, це теж здоров'я не додає. Ремінці рвуться, годинник проябується. Не гниє титан - я батку титанові подарував, ще носить. А я відмовився від наручних взагалі, коли з борта плигав - раз за борт зачипився годинником, думав руку відірву *****. Відірвався ремінець. Більше я годинник на руці не носив.

хз. у мне когда... беру их... командирские ,кто знает ?еше в 87-м покупал за бешенные деньги аж 50 рублей:D:yahoo::D:D

Назад
Зверху Знизу