Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Днями на цілком серйозних щьах пропонували сержантську посаду, займатися отриманням, видачею та обліком всілякого барахла. Типу снабженєц/зав.складом в батальйоні . Відмовився одразу - взагалі не моя тєма, і ну його ***** цей нескінченний єбанаріум - краще в банному підрозділі залишуся))
Ще трохи так послужишь і ....запропонують тобі посаду у тому самому військоматі-тцк ))). Видно, командири бачать в тобі надійну по-військовому людину, раз кожного разу пропонують різні "підвищення". Так тримати ! )

Зиц председателем. Кто то будет воровать, а ты за это отвечать.
Від снабженця я відпетляв - сьогодні у приказному порядку призначили писарем -діловодом, без відриву від основної посади поки що :)

Від снабженця я відпетляв - сьогодні у приказному порядку призначили писарем -діловодом, без відриву від основної посади поки що :)
У военнику запись : банщик-писарь официально

Ну, які справи в бані - то зрозуміло, а пишеш ти там що? Замєри?

Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.

Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.
Який у нього був нік тут раніше ? Зробіть окрему тему про Бориса

Назад
Зверху Знизу