Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟢 11:34 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 11:34 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Так туда не пускают вроде.
Ну что б не спиздеть...не знаю как на сборном пункте. Думаю, что передадут, если что привезешь. В учебке вообще не проблема. Почтой все присьілается.

• 🟢 11:34 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
блин. как тьі себе єто представляешь?)) в 15 ом граждане сами рвались. А тут как раз наоборот.
Та не, знакомого как раз таки с автобуса забрали ,когда на работу ехали в малиновке. Его и всех кто по критериям подходил. Прошли влк все годны ,хотя он и асматик с детства. Отвезли домой дали 25-20 мин на собраться. И до сих пор там, правда был перерыв не большой, но в 22 опять забрали.

Ну что б не спиздеть...не знаю как на сборном пункте. Думаю, что передадут, если что привезешь. В учебке вообще не проблема. Почтой все присьілается.
Когда уже в учебке нагуя там уже те вещи,они как правило до нее нужны.

Когда уже в учебке нагуя там уже те вещи,они как правило до нее нужны.
ну не скажи. всякие лекарства, мьільно-рьільньіе, мед.документьі. До..не знаю где как, но граждане попадают в учебку день в день. +-

Моя ж тьі лапочка. )) где их потом ловить? У меня за крайній месяц двое нарисовали себе срок. А я к ним по человечески. Ах, пальчик болит? Поехали на рентген. Зубик? Пойдем к стоматологу. Они за всю свою жизнь не получали сколько внимания. Только похуй. Потому скази про то, что сами вернутся.. кого вьі хотите обмануть? Себя?
А сколько их всего было 5 человек, что 2-е съебавшихся делают статистику?

Та не, знакомого как раз таки с автобуса забрали ,когда на работу ехали в малиновке. Его и всех кто по критериям подходил. Прошли влк все годны ,хотя он и асматик с детства. Отвезли домой дали 25-20 мин на собраться. И до сих пор там, правда был перерыв не большой, но в 22 опять забрали.
ну хз. может таких обьемов тогда не бьіло и могли себе позволить таксовать. Может единичньій случай.

что значит сколько бьіло? любой такой случай єто ЧП. Геморой, расследование и ужесточение для остальньіх(как вариант). Потому: любой такой сход будет для ТЦКа гемороем. Проще всех закрьіть, по бьістрому передать в учебку. Мол пусть там разбираются.

да фактически все, после похода домой они или в больницу попадают, или просто пропадают. Вайкрана добровольцы закончились уже, контингент соответствующий.Те что с деньгами ложатся в больницу с инфарктами, те что бедные уходят в запой и в подвал. Механизм уже отлаженный.

что значит сколько бьіло? любой такой случай єто ЧП. Геморой, расследование и ужесточение для остальньіх(как вариант). Потому: любой такой сход будет для ТЦКа гемороем. Проще всех закрьіть, по бьістрому передать в учебку. Мол пусть там разбираются.
Ахуеть. У нас говорит совка нет, только круговая порука и простые решения остались. Я искренне надеюсь нигде таки не ебнет при таком отношении к людям.

Формулювання "кто хотел служить тот здесь" трішки неточне)) це як сказати "хто хотів жити в Україні при Зе, той зараз живе в Україні".
Бігати з країни - рішення досить остаточне. Багато хто міркував "Папередників пережили, то й оце переживемо". Може, й так.

У меня за крайній месяц двое нарисовали себе срок. А я к ним по человечески.
А чому з'їбнули, якщо все так збс було?

В учебке вообще не проблема. Почтой все присьілается.
Так, присилається. І лежати потім там може тижнями!
Я вже розповідав тут раніше про свою. Ще раз нагадаю:
Табір був глибоченько у лісі. Пішки до найближчого відділення НП та магазинів - близько години пішого ходу. Звісно, нікого нікуди не відпускали. Раз на тиждень, в неділю, дозволялося організовано вийти групою, у супроводі офіцера. Але якщо у взводі були зальоти напередодні, всім сосамба - чекати наступної неділі. Або вимолювати щоб отримав хтось з місцевих інструкторів.
Власне, там і зараз особливо нічого не змінилося - нещодавно в лічку відписалася людина з цього приводу. І з питною водою все так само хуйово, люди в ахує. А ви з мене угорали тут..!

Заканчивается отпуск....
Отож... В понеділок до 8:00 треба бути у розташуванні.
Мотик ремонтується, з ним все зрозуміло. А з машиною суцільні непонятки: ще не зробили опресовку ГБЦ і двигуна, через велику завантаженість та інші орг. проблеми. Обіцяють до середини наступного тижня. Ну а що там далі, як довго і дорого - взагалі хз поки що.

любой такой случай єто ... расследование
в ходє которого главноє: нє вийті на саміх сєбя! (жартую)

Ні, я не захищаю СЗЧшників, але ставлюся спокійно, без упередження та осуду. Бо ситуації бувають дуууже різні((

А чому з'їбнули, якщо все так збс було?

Так, присилається. І лежати потім там може тижнями!
Я вже розповідав тут раніше про свою. Ще раз нагадаю:
Табір був глибоченько у лісі. Пішки до найближчого відділення НП та магазинів - близько години пішого ходу. Звісно, нікого нікуди не відпускали. Раз на тиждень, в неділю, дозволялося організовано вийти групою, у супроводі офіцера. Але якщо у взводі були зальоти напередодні, всім сосамба - чекати наступної неділі. Або вимолювати щоб отримав хтось з місцевих інструкторів.
Власне, там і зараз особливо нічого не змінилося - нещодавно в лічку відписалася людина з цього приводу. І з питною водою все так само хуйово, люди в ахує. А ви з мене угорали тут..!
не могу ничего по єтому поводу сказать. Наш командир требует что б курсантам шли на встречу и вьіполняли практически все их просьбьі. Естественно обоснованньіе. Типа не дай бог будут недовольньіе и наберут гарячую линию.

Продуманих інструкторів і просити не треба, у них за забір твоєї посилки з нп є чіткий цінник)
єммм..єто реальность или мьісли? потому как за подобное у нас інструктор поедет на окопьі

Типа не дай бог будут недовольньіе и наберут гарячую линию.
Взагалі, логічно!
Це у себе в підрозділі людина сто разів подумає перед дзвінком на гарячу лінію (і у підсумку все ж обере СЗЧ), бо нічого, крім величезних проблем, він недодає.
А в учєбці ти тимчасово, завідомо на правах раба - можна і повийобуватися, бо втрачати нічого, від слова "взагалі"

Офис простых решений, + кормим таким рашенпропаганду .
Но так же проще !!.
А вообще баста , засрали тему ТСа

Офис простых решений, + кормим таким рашенпропаганду .
Но так же проще !!.
А вообще баста , засрали тему ТСа
Минимум 50% проблем с мобилизацией, возникают из-за отношения офицерского состава к мобилизованным, +30% кривое законодательство и только 20% "ухилянты".

а сьебнули...ну хз. у кого впереди, к примеру, отправка в часть. Или набухался в больнице. Его оттуда вьігнали. Подался в запой.
надеюсь, что на то бьіли причиньі. типа на бензин и все такое. Иначе зарабатьівать на своих..особенно на курсантах, которьіе еще на подсосе...це піздец

Назад
Зверху Знизу