Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
)))) з твоєю толерантністю?!
Ті часи давно минули коли обігрівали всіх і вся.

Але буду радий помилитися. Нехай щастить

Останнє редагування:
Ютуб да. А Тик-Ток?
Не зна 🤷‍♀️

Питав. Пані ще спить 🥱
Монін🥱

В принципі, достатньо буде грошей взяти.
А пані Агнєшці - тільки стрінги
Терпєть ненавіжу😳 я обичні люблю... чехли

Шоп бути правільним бєжанцом, а нє шопопало - на то теж гроші потрібні
Можна детальніше про "правильність"? І необхідний бюджет.
)))) з твоєю толерантністю?!
Що ти знаєш про мою толерантність? 😁
"Повинні ми любити всіх *****асів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них--народ, всі--богоносці!"
Ті часи давно минули коли обігрівали всіх і вся.
***** ще не посилають - і то харашо. Значить, кури не загребуть.

Терпєть ненавіжу😳 я обичні люблю... чехли
Доведеться понєнавідєть, якщо сильно витрачатися не хочете. "Будуть стрінги - буде все!"😂

Хм...і шо у приорітєту? 😳
Та поки що нічого. Просто хотів нагадати пану @fanFC_Metallist , що він не всі можливі варіанти перерахував.

. Німеччина бере всях і вся. Поки що.
"Німці", до яких я заїжджав, цю інфу підтверджують. Но кажуть, що доведеться довгенько в єбєнях тамошніх сичувати.
Довгесенько спите, увесь разврат проспали
Часові пояси, мабуть.
"Но что єй до того? Она уже в Гаванє"

"Німці", до яких я заїжджав, цю інфу підтверджують. Но кажуть, що доведеться довгенько в єбєнях тамошніх сичувати.
Вигнать всєгда вспіють. Правда, половина земЕль вже не приймає.

Можна детальніше про "правильність"? І необхідний бюджет
Чтобы "детальнее" - это нужно там быть и на своей шкуре понимать, шо по чём. А я тут, поэтому не могу за других говорить.
Но, если кратко, то из всех моих знакомых, что уехали (а это почти все) - никто не живёт даже приблизительно той жизнью, что в Украине. Да, безопасно. Да, комфортно. Но вприглядку и впритирку. Какой может быть бюджет на пособии? Есть такие, что даже откладывают с пособий и оставшейся здесь родне помогают, но не жирует никто. Все хотят домой, все чего-то ждут.

Довгесенько спите, увесь разврат проспали. Тут Фьодор любовні поради дарував, забєсплатно.
Та он їх кажного дня роздає, вспіну🥱
Та ні. Німеччина бере всіх і вся. Поки що.
Посидю послушаю опитного бєжанца 🥱

Чтобы "детальнее" - это нужно там быть и на своей шкуре понимать, шо по чём. А я тут, поэтому не могу за других говорить.
Какой может быть бюджет на пособии?
250 євро напожрать. Остальноє на разврат.

Но, если кратко, то из всех моих знакомых, что уехали (а это почти все) - никто не живёт даже приблизительно той жизнью, что в Украине. Да, безопасно. Да, комфортно. Но вприглядку и впритирку. Какой может быть бюджет на пособии? Есть такие, что даже откладывают с пособий и оставшейся здесь родне помогают, но не жирует никто. Все хотят домой, все чего-то ждут.
лодыри штоле?
мои наоборот - все впряглись в местную экономику "для поработать" ...

Тут согласна на всі 100500
Головне - шоб мілфи були у товарних кількостях, навіть провінціальні. Все інше - деталі
А тут ви ошибаєтесь 🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу