Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А тепер до столкновєнія наживо з лєгєндами народного епосу залишилися якісь лічені години!!!!
Вы там не забывайте, шо они старше тех, хто в санатории был. Отзывы только положительные ждём. 😁

Значить, сканери такі, маленькі, з дисплеями. В більшості магазинів міста.
Прийшов на закуп - береш його з полички, скануєш обрані товари (одразу і ціну справджуєш), формуєш власний чек, потім, перед виходом, інфу зчитав на спеціальному терміналі, сплатив покупки, та й пішов собі.
SS - сервіс соціофобів.
1000045196.jpg
Текнолоджія! 😁

От шо значит - удачный маркетинг и правильная монетизация. Альбому PWR/UP ужо пять лет как, а тур до сих пор катают. Мастерство не пропьёшь. И не проешь.

Мастерство не пропьёшь. И не проешь.
І не кажи!
Діди вийшли, ввалили одразу, і просто на опитє роз'їбали бідолашну таллінську публіку. Все вивезли Брайан Джонсон і Ангус Янг, інші ***рили, но не отсвєчівалі.

Джонсон - неймовірно веселий і обаятєльний старий пройдисвіт, рухався не дуже жваво, але впевнено, співав - не сачкував, веселив своїми ужимочками.

Янг скакав як молодий, і на гітарі їбашив так, що аж пальці диміли. Перед encore валив чумовєйших соляків. Красавчік просто!!

Почали вони в 21:00, закінчили в 23:20, більша частина шоу була ще по світлому, бо темніє тут пздць пізно. Звук був якісний, світло теж, і спецефектів в кінці насипали шикарних.
1000045270.webp

І не кажи!
Діди вийшли, ввалили одразу, і просто на опитє роз'їбали бідолашну таллінську публіку. Все вивезли Брайан Джонсон і Ангус Янг, інші ***рили, но не отсвєчівалі.

Джонсон - неймовірно веселий і обаятєльний старий пройдисвіт, рухався не дуже жваво, але впевнено, співав - не сачкував, веселив своїми ужимочками.

Янг скакав як молодий, і на гітарі їбашив так, що аж пальці диміли. Перед encore валив чумовєйших соляків. Красавчік просто!!

Почали вони в 21:00, закінчили в 23:20, більша частина шоу була ще по світлому, бо темніє тут пздць пізно. Звук був якісний, світло теж, і спецефектів в кінці насипали шикарних.
1000045270.jpg
Сімпатічний мущщина отот у шортіках і білих носочках 😳

Ви щас, канєшно, ржать будете, но я буду повністю відвертим, і розкажу. Тепер я точно знаю, що значить: AC/DC дали просрацця!
Я відповідально готувався до концерту, майже нічого не їв, пив дуже помірно. І нічого не прєдвєщало... Но десь на середині концерту живіт раптом почав про себе нагадувати, під занавєс вже нормально так його крутило, а до хостелу я ледве доїхав. І вже тут.. ну, ви поняли!
Діди красавчіки - реально вибили з мене все г...
:yahoo::yahoo::yahoo:

Ви щас, канєшно, ржать будете, но я буду повністю відвертим, і розкажу. Тепер я точно знаю, що значить: AC/DC дали просрацця!
Я відповідально готувався до концерту, майже нічого не їв, пив дуже помірно. І нічого не прєдвєщало... Но десь на середині концерту живіт раптом почав про себе нагадувати, під занавєс вже нормально так його крутило, а до хостелу я ледве доїхав. І вже тут.. ну, ви поняли!
Діди красавчіки - реально вибили з мене все г...
:yahoo::yahoo::yahoo:
Я мало того шо сміяця не буду, я вам чесно скажу шо актівіруваний уголь, лопєрамід і всякий цитрамон це маст хев у мойой сумочкі на всякі разні жизнєнні случаї внє хауса 😳 О - опитность

Я мало того шо сміяця не буду, я вам чесно скажу шо актівіруваний уголь, лопєрамід і всякий цитрамон це маст хев у мойой сумочкі на всякі разні жизнєнні случаї внє хауса 😳 О - опитность
І Ф - фталазол :збентежений:

круто. но как-то далеченько ты стоял.

йопт ... так и по телику/youtube видно. всё равно ж снимут и выложат ))) звук - да ... не тот будет с телика.
с живой сцены, когда рядом и когда ударник по бас-бочке хернёт, аж кишки выворачивает - такой акустический удар )))

upd. не на открытом воздухе, в закрытом помещении ...

кстати, да, в списках, кто приезжал, были ж Scorpions, шо то позабыли ))) я потому и не пошёл, шо:
1) репетиция была по графику;
2) в последних рядах высматривать - я манал, проще DVD включить )))

Останнє редагування:
круто. но как-то далеченько ты стоял.
Насправді, ні. Ближче до сцени там була вже фан-зона, з дорожчими квитками, і пекло фанатів, в яке я лізти не ризикнув.
с живой сцены, когда рядом и когда ударник по бас-бочке хернёт, аж кишки выворачивает - такой акустический удар )))
Угу. І коли не зовсім рядом, тоже виворачує дай Боже - я вище писав:D

Ось відео, буде видно, де знаходився я, розміри взагалі, і кількість народу. Ну і як валять AC/DC. Пісня називається Riff Raff.

Назад
Зверху Знизу