коротше
чергове подання на перевод через армію+. Цього разу одразу не завернули бо підрозділ реально бойовий та на курську зараз, першочергове формування. Але заслали на узгодження до мого командира - до комбрига. Він звичайно ж не узгодив та мені прилетіла відмова. Буває, вже п'ята.
Наступного дня дзвонять зі стройової зам нач штаба та кажуть, що я хотів перевестись в бпс, вони то завернули та вирішили мене в свій бпс забрати.
Мені воно не дуже хотілось звичайно бо сама бригада кончена, відпусток нема з-за комбрига, хоча він вже й 5 у нас. Плюс я бачив роботу того бпс - там явно не богато, а головне, повністю відсутня інженерка будь-яка. А мені все це цікаво в першу чергу.
Але ок, може все не так погано та щось вийде там, може навіть вийшло б самому то все започаткувати. Головне, що звалю з мого конченого взводу зв'язку та штабу.
День, два, три, четвертий... - тиша. Прошу нормального офіцера, що постійно на ту стройову льотав раніше, подзвонити комусь знайомому спитати...
... вони ніх не знають про мене. Кінець.
Коротше завернули мій перевод. А щоб зменшити вірогідність подачі ще вигадали цю хню. Якийсь час я буду чекати, потім буде постійне хз а чи не зміняться дані поки мені чергове відношення робитимуть, подаватиму, розглядатимуть в тій армії+, формуватимуть наказ, що похерить все.
Очікую, що скоро переведуть на дуже схожу сусідню посаду та забудуть в наш примірник штатки то внести.