Це про "Люблінський трикутник " ?
Так, про це.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це про "Люблінський трикутник " ?
Кремлівській пропагандон запам'ятай - на Донбасі ніякого "іншого племені" немає, там живуть українці різних національностей.як Україна не може ніц зробити з донбаським племенем.
Антіпутінська пропаганда "Кубань - наш"! Не очікував від тебе.козаки это все молча захавали, потому что им подачку в виде Кубани кинули
Для вас, для росіян американці - янкі, білоруси - *******и, україньці - ****и, азійці - ****и і так далі....
Есть. Ищите там где и фуражка.Так и у Гитлера могилы нет.
Я кстати лично видел могилу Гитлера в госпитале Магдебурга. Рядом с выгребной ямой столовки.Есть. Ищите там где и фуражка.
Я кстати лично видел могилу Гитлера в госпитале Магдебурга. Рядом с выгребной ямой столовки.
Я кстати лично видел могилу Гитлера в госпитале Магдебурга. Рядом с выгребной ямой столовки.
Янкі то є янкі.
Бачив фільм "янкі при дворі короля Артура?"
Американський.
А в Україні ж українці, є ****и, і є малороси.
Зеленський, наприклад, малорос
****ежжж
Украинці - єто украинці. Здесь их Родина.
россияне, приехавшие в Украину при РИ, Союзе и тем более позже, и осевшие здесь - єто все равно россияне. И они за Россию по понятнім причинам. Єто их Родина. В первом, втором или третьем поколении - не важно. Они не чувствуют себя украинцами. Бо они и не являются украинцами.
Зеленский - еврей.
На Московії палає від цієї новини: що зробили Україна, Польша та Литва - пояснення, що сталося
На днях создали (пока без Белоруси и Молдовы).
Ваше мнение?
Малорос - тубілець = автохон = руський = українець.
ось надибав актуальний на сьогодні віршик епохи українського відродження минулого століттяЗважаючи на те, що місцеві олігархи теж є носіями рускої ідентичності, саме тому вони і підтримали яскравого представника малоросійства -Зеленського.
– «Наш паничик Юда вроді –
та не Юда, а дивак;
патріот із патріотів
і на все, на все мастак.
Простеляється, як кішка,
вигинається, як змій…
Та чому ж його, біг мій,
ми цураємося трішки?».
Ця назва була спотворена *****ами щоб принизити її значення.
Бо в грецькій трактовці Мала росія - це ісконні руська земля, а Велика росія - це завойована та приєднана.
Тобто малорос - це автохон.
Великорос - мешканець завойованих або приєднаних теріторій.
Звісно великоросам це не подобалось.
Немає в 21му столітті вже ніяких бойків/лкмків. Ви теж дрімаєте в середньовіччі.
Чому малороси не називають себе малоросами? Ну бо вони носії рускої ідентичності, а слово "мало" умаляє їхню гордість. Тому білоруси і рускі не соромляться себе так називати, на відміну від малоросів. Але по суті, всі три - суть одне.
В Україні йде боротьба між українцями і малоросами, хто переможе - такою й буде Україна.
Ця назва була спотворена *****ами щоб принизити її значення.
Бо в грецькій трактовці Мала росія - це ісконні руська земля, а Велика росія - це завойована та приєднана.
Тобто малорос - це автохон.
Великорос - мешканець завойованих або приєднаних теріторій.
Звісно великоросам це не подобалось.