Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
в Україні є власна мова що старша за російський діалект, ніяких "язиків" нам не потрібно.
Старший - не значит лучший!
Пользуясь твоими сведениями - какой смысл переходить с более современного русского языка на устаревшую мову?

Причем здесь украинский язык в Австралии? Ситуация с русским языком на Украине должна быть такой же как с немецким в Австриии.
Две страны соседки, два народа, две культуры, сложная история - но один язык!
А при тому, що в Австралії дуже велика українська діаспора.
Якщо тобі подобається мовна ситуація в Австрії, то, ніхто тебе тут не затримує. Можеш перебиратися до Австрії, але, якщо тобі важко вивчити українську мову, то там ти німецьку ніколи не опануєш. :D
Теж будеш тоді вимагати у Австрії, щоб російська мова була там другою державною (офіційною)? :D:D:D

Старший - не значит лучший!
Пользуясь твоими сведениями - какой смысл переходить с более современного русского языка на устаревшую мову?
Хлопчику! Хто і де тебе вчив? Чи іще не довчився?
Чим же це російська мова сучасніша за українську? Що ти мелеш?
Українська мова набагато сучасніша та зручніша, ніж російська? В українській мові немає навітдь "причастных и деепричастных оборотов".

вона існує і без того щоб на неї хтось переходив. більшість населення України вважає українську мову рідною.

кто на шо учился :D не обязательно вкалывать сутра до вечера, чтобы получать достаточно денег. Если вы не видите других возможностей кроме воровста и спонсирование "врагами", то это не значит, что их нет.

Русскоязычные украинцы являются частью Украины, и вы всё время говорите что они недоразвиты, пытаетесь указать им какой язык использовать в их стране, обвиняете в провокациях и т.д. Так кто против Украины?

она не имеет смысла, ибо в ней не участвует объективная (и большая) часть народа. Это как топ 10 хитпарада - 15летние строчат смски за чортишо и он занимает первое место :D, а 90% здравого населения просто этого не делают.

кому повынэн? Страна для людей, а не наоборот. Люди захотели изменить правила, чтобы им было удобнее, в чём проблема?

вам это же лёгко можно энкриминировать :D

доказательства? По пунктам: где факты работы за деньги, где факт провокации, где факт что антиукраинская деятельность? Може оно и так, но без доказательст это мягко говоря пи..ж.
А ти що? Адвокат у Сєви, або облокат? :D Чи просто хочеться повякати? Ну, повякай на здоров"ячко, якщо тобі подобається цей стан.:D:D:D
Вивчи як слід російську мову, слова "Энкриминировать" в ній немає..., а є слово "Инкриминировать":-)

А ти що? Адвокат у Сєви, або облокат? :D Чи просто хочеться повякати? Ну, повякай на здоров"ячко, якщо тобі подобається цей стан.:D:D:D

а вот и истинное лицо нарисовалось, отсутствие аргументов сразу переводится на личности. Т.е. можно все ваши посты списать как вякание не несущее никакой пользы Украине.

в Україні є власна мова що старша за російський діалект, ніяких "язиків" нам не потрібно.
... А никто и не против, чтобы она и дальше была, ... только наряду с русским ...

більшість населення України вважає українську мову рідною.
... Откуда такие данные? ...
PS. Даже те долбодятлы, которые так считают, говорят по-русски ...

... А никто и не против, чтобы она и дальше была, ... только наряду с русским ...
... Откуда такие данные? ...
PS. Даже те долбодятлы, которые так считают, говорят по-русски ...

Язык жестов самый международный!.. Сойдет вместо русского?

Вивчи як слід російську мову, слова "Энкриминировать" в ній немає..., а є слово "Инкриминировать":-)

Боюсь, что и английский тут не имеет перспектив...

а вот и истинное лицо нарисовалось, отсутствие аргументов сразу переводится на личности. Т.е. можно все ваши посты списать как вякание не несущее никакой пользы Украине.
Дійсно, я із Сєвою обговрював його особисті питання, а тебе що хтось наймав бути адвокатом Сєви? Чи що? Чого ти вліз з питаннями, які уже всі з"ясовані. Якщо тобі щось не зрозуміло, то задавай питання мені. Але питання, які ти задаєш, уже всі обговорені. Чого ж заради тебе, через те, що не хочеш читати усі обговорення на цьому форумі я повинен роз"яснювати тобі питання, які вже давно уже з"ясовані та обговорені. Пиши що ти хочеш, задавай запитання і, якщо вони не є недолугі і іще не обговорювалися тут, то я готовий відповісти, якщо ці питання будуть задані безпосередньо мені. Якщо ж будеш писати глупості і задавати дурні запитання, то я вправі і не звертати на них уваги.:D
Бажаю здоров"я!

Хлопчику! Хто і де тебе вчив? Чи іще не довчився?
Чим же це російська мова сучасніша за українську? Що ти мелеш?
Українська мова набагато сучасніша та зручніша, ніж російська? В українській мові немає навітдь "причастных и деепричастных оборотов".
Мне как-то всё равно какой язык старше, а вот oxiumoron рассказывае, что украинский круче потому что древнее. Все претензии к нему:D

уже как минимум 3 раза объяснил про форум и грамматику и отношение этого к реальному положению вещей, но видать туго у вас с учёбой.
Так что гы, лол :yahoo: - найди 10 ошибок

вона існує і без того щоб на неї хтось переходив. більшість населення України вважає українську мову рідною.
Даже если и так, то большинство это не абсолютное - есть много миллионов украинцев с родным русским языком. И они ничем не хуже украиноязычных украинцев, и совершенно непонятно почему они должны подстраиватся под украиноязычных, а не наоборот.

Дійсно, я із Сєвою обговрював його особисті питання, а тебе що хтось наймав бути адвокатом Сєви? Чи що? Чого ти вліз з питаннями, які уже всі з"ясовані.
личные вопросы обсуждают лично, а любой публичный пост на форуме может обсуждаццо, или вы уже свои запретные "полномочия" хотите и сюда распространить? :іржач:

Якщо тобі щось не зрозуміло, то задавай питання мені. Але питання, які ти задаєш, уже всі обговорені. Чого ж заради тебе, через те, що не хочеш читати усі обговорення на цьому форумі я повинен роз"яснювати тобі питання, які вже давно уже з"ясовані та обговорені.
это пять :yahoo: Т.е. заводицца тема, один отписывается и всё - все вопросы обсуждены, поэтому остальное это только вяканье определённо :yahoo:
дык написал, хочу получить ответы, не более того.
задавай запитання і, якщо вони не є недолугі і іще не обговорювалися тут, то я готовий відповісти, якщо ці питання будуть задані безпосередньо мені.
Бажаю здоров"я!
а как вы, товарисчь судья, определили какие это пытання?

Якщо ж будеш писати глупості і задавати дурні запитання, то я вправі і не звертати на них уваги.:D
так по другому и не получится, бо аргументов-то нет :D

Останнє редагування:
Даже если и так, то большинство это не абсолютное - есть много миллионов украинцев с родным русским языком. И они ничем не хуже украиноязычных украинцев, и совершенно непонятно почему они должны подстраиватся под украиноязычных, а не наоборот.
Это страх!
Рука Москвы...
Ладно среди *****ни, но среди украинцев?.. Угроза государственности!

личные вопросы обсуждают лично, а любой публичный пост на форуме может обсуждаццо, или вы уже свои запретные "полномочия" хотите и сюда распространить? :іржач:

это пять :yahoo: Т.е. заводицца тема, один отписывается и всё - все вопросы обсуждены, поэтому остальное это только вяканье определённо :yahoo:

дык написал, хочу получить ответы, не более того.

а как вы, товарисчь судья определили какие это пытання?

так по другому и не получится, бо аргументов-то нет :D
Щоб аргументи наводити, треба ж наводити їх до чого? До того, що ти захищаєш Сєву? Так і захищай. Напиші Сєві, зізнайся йому у любві, чи іще щось? Наприклад, що Володимир - бяка!
А про що з тобою говорити? Ти ж ніякої конкретики не наводиш. До чого ж тулити аргументи? :D Чи ти пишеш усі свої пости із дитячого садочку? Якщо так, то передавай своїм вихователям мої найкращі привітання!:D

Думаю, що у наступному переписі населення ще більше людей вкажуть, що українська мова для них є рідною. Почекаємо трішки. Перепис вже не за горами.

Щоб аргументи наводити, треба ж наводити їх до чого? До того, що ти захищаєш Сєву? Так і захищай. Напиші Сєві, зізнайся йому у любві, чи іще щось? Наприклад, що Володимир - бяка!
А про що з тобою говорити? Ти ж ніякої конкретики не наводиш. До чого ж тулити аргументи? :D Чи ти пишеш усі свої пости із дитячого садочку? Якщо так, то передавай своїм вихователям мої найкращі привітання!:D
Думаю, що у наступному переписі населення ще більше людей вкажуть, що українська мова для них є рідною. Почекаємо трішки. Перепис вже не за горами.

:confused::confused::confused:
Как буд-то я тут воплощение руки Москвы, сепаратизма, украинофобии и врага народа!...

1. Перепись легко сфальсифицировать
2.Я ожидаю обратного.

:confused::confused::confused:
Как буд-то я тут воплощение руки Москвы, сепаратизма, украинофобии и врага народа!...

1. Перепись легко сфальсифицировать
2.Я ожидаю обратного.
1. Це твоя особиста справа, чиєю рукою бути. ;) Мабуть тією рукою, яка бере гроші. :D
2. У який бік сфальсифікує влада результати перепису, якщо ця влада ПР начебто "вболіває" за усі національності, що живуть в Україні.
3. Я сьогодні теж чекав трамваю, а прийшла маршрутка і не по рейках.:D

1. Це твоя особиста справа, чиєю рукою бути. ;) Мабуть тією рукою, яка бере гроші. :D
2. У який бік сфальсифікує влада результати перепису, якщо ця влада ПР начебто "вболіває" за усі національності, що живуть в Україні.

:іржач: Умора!...

КТН, аргументы все-таки зашкаливают.

Назад
Зверху Знизу