Статус: Офлайн
Повідом.: 20414
Повідом.: 20414
1.Якщо за це ви не отримуєте грошів, то за які гроші ви забезпечуєте собі життя. Ви весь день сидите на форумі. У вас що манна небесна сиплеться з неба?1. Я по зову души и денег с этого не имею...
2. Я патриот Украины
3. Вам голосовалка не нравится. Так я весь диапазон мнений перечислил. Обидеть не мог никого. ...принципиально
4. Мне нравится украинский, но русский больше. Фобиями не страдаю.
5. Я нужен на ХФ для баланса интересов. Я искренен и корысти не имею.
6. Мне хочется гордится Украиной
2. Патріотизм виявляється любов"ю до України. Ви займаєтесь весь час провокаціями до всього українського. Через це, скільки б не кричали про халву у роті сладощів не додається... Про це усі знають.
Ваші справи-проковокації характеризують вас, як ворога Української державності. Доречі, якщо подивитися навіть за останніми сторінками, хто є вашими друзями, то усе стає на свої місця. Скажи мені хто твої друзі і я скажу хто - ти! Це не мої слова!
3. З приводу голосоваловки я свою точку зору висловив раніше. Повторюю, що ця голосоваловка не має ніякого репрезентативного сенсу й не відтворює дійсного стану речей. Тим більше, що а) більшість проти двомовності; б) адміни не зробили того, що їх просили, бо так і не надали відомостей хоча б по тому, хто голосував в Україні, а хто голосував із за кордону.
4. Я не розумію питання, яка кому подобається мова. Я володію однаково обома і для мене не має жодного сенсу заяви про уподобання якоїсь однієї мови. Інакше - це вже шовінізм. Живеш в Україні, повинен володіти обов"язково українською мовою. А де і якими мовами ти користуєшся, це твоя особиста справа.
5. Я ще раз повторюю, що людина яка цілими днями сидить на форумі і створила провокаційних тем стільки, скільки немає у жодного з юзерів - це професійний провокатор, для якого така діяльність може бути тільки одним способом існування.
6. Якщо б ви мали бажання пишатися Україною, то не займалися професійно (тобто за гроші) провокативною антиукраїнською діяльністю.