Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
пониятно, что такое количество русскоязычного населения свои права отстоит - рано или поздно законодательство будет приведено в соответствие с реально существующей ситуацией , а националисты будут посланы вместе с политиками , которые их поддерживают
А ти навіть думки не допускаєш, що ще є люди які у своїй країні хочуть говорити , читати, вчитися, дивитися кіно на своїй рідній мові?

А ти навіть думки не допускаєш, що ще є люди які у своїй країні хочуть говорити , читати, вчитися, дивитися кіно на своїй рідній мові?

Так для них этот закон и предназначен. А такие как вы ведь не учиться и читать хотят, а мешать соседям это делать.

Звичайно, окупант не може припустити такої думки. Але. як казав дідусь Ленин: "Чим гірше, тим краще!".
Через певний час усі одразу відчують, після приняття цього закону, наскільки покращиться життя. Як одразу швидко почнуть відкриватися нові підприємства, люди почнуть отримувати підвищену в декілька разів зарплату, зростуть пенсії, поліпшиться медичне обслуговування та перестануть брати хабарі лікарі та викладачі. Рівень освіти підскочить до небес. І, взагалі, заживемо одразу заможно. :іржач::іржач::іржач:
От коли на язик (хоч російський...) нічого буде покласти, ось тоді може зрозуміють, як лохів дурять ПР. Добре, що тепер ніхто не буде говорити, що життя в Україні погане тільки через те, що "утискалася" російська мова. :D:D:D

Так для них этот закон и предназначен. А такие как вы ведь не учиться и читать хотят, а мешать соседям это делать.
Одразу по одній твоїй фразі відчувається, що "проффесор".:іржач:
Скільки класів закінчив, школяре?

А что Вас сдерживает? Учитесь, смотрите, разговаривайте. Никто не запрещает. Наоборот, навязывание с вашей стороны.

А что Вас сдерживает? Учитесь, смотрите, разговаривайте. Никто не запрещает. Наоборот, навязывание с вашей стороны.
А хто ж вам забороняє російьську?. Я впевнений, що як була ситуація в Україні, такою і залишиться. В декількох областях, в тому числі і в Харківській, обласна рада вже давно прийняла, що російська мова є регіональною. Ну, і що зміниться? Аж нічого. Прийняття цього закону - це передвиборча цяцянка ПР напередодні виборів. Це для того, щоб ніхто не думав скільки вони за останні роки вкрали з держбюджету. Тільки до офшорних компаній перерахували річний бюджет України.
Так ось, тепер лохи будуть радіти тому, що їм законом дозволили те, що ніхто не забороняв, а про те скільки олігархи від ПР вкрали із бюджету грошів ніхто із цих лохів не подумає.

Так, ось, тепер лохи будуть радіти тому, що їм законом дозволили те, що ніхто не забороняв, а про те скільки олігархи від ПР вкрали із бюджету грошів ніхто із цих лохів не подумає.
Так, таку мрію відняли! Що ж тепер - порожнеча, бо єдине, гадаю, що зможуть отримати "утиснені", в переважній більшості, це подивитись кіно на могучем. І все!
:yahoo:

А хто ж вам забороняє російьську?. Я впевнений, що як була ситуація в Україні, такою і залишиться. В декількох областях, в тому числі і в Харківській, обласна рада вже давно прийняла, що російська мова є регіональною. Ну, і що зміниться? Аж нічого. Прийняття цього закону - це передвиборча цяцянка ПР напередодні виборів. Це для того, щоб ніхто не думав скільки вони за останні роки вкрали з держбюджету. Тільки до офшорних компаній перерахували річний бюджет України.
Так ось, тепер лохи будуть радіти тому, що їм законом дозволили те, що ніхто не забороняв, а про те скільки олігархи від ПР вкрали із бюджету грошів ніхто із цих лохів не подумає.
Друг мой. Не нужно юлить. Я понимаю что это свидомая тактика засирать мозги дескать "проблема неважна" " Никто ничего на запрещает" и прочее. Зато при любом упоминании языкового вопроса все свидомые начинают дико истерить. А имеем следующую картину а именно проявления свидомого лицемерия. Поэтому я считаю что Вам нечего переживать. Живите себе счастливо и размовляйте себе в удовольствие. Также я должен про бюджет сказать что всегда при любом президенте Украины его разворовывали, так что ваш аргумент совершенно бессмысленный. Поэтому языковый вопрос впредь должен быть закрыт. Хватит. Тиражей на Украинском нет, нифига нет, а вы тут с параноидальным упорством лечите половину страны. Себя вылечите для начала.

Так, таку мрію відняли! Що ж тепер - порожнеча, бо єдине, гадаю, що зможуть отримати "утиснені", в переважній більшості, це подивитись кіно на могучем. І все!
:yahoo:
Та не тільки. Ще можуть подивитися по телевізії, як їхній лідер Кернес навчився вже висловлювати більш-менш свої думки російською. А на українську йому інтелекту досі не вистачає.

Та не тільки. Ще можуть подивитися по телевізії, як їхній лідер Кернес навчився вже висловлювати більш-менш свої думки російською. А на українську йому інтелекту досі не вистачає.

У Кернеса много нехороших качеств. Но в плане интелекта, тебе до него очень далеко.

Я не знаю як там з "могучим" і яке кіно на ньому комфортно переглядати. Але дивитися гарне кіно ,а особливо комедію,з якісним українським дубляжєм набагато краще.("Сімпсони" наприклад) По темі весь цей закон і розмови про мову повна туфта. Я інколи буваю у владних кабінетах і бачу що звичайні люди звертаються до влади письмово і в розмові на близькій їм мові. І ніхто їх в шию не виганя. Приймають без проблем. В чому проблема не розумію. Добре було коли хоч розмовляли державні мужі однією. А тепер будуть белькотать на " фені" Азаров тому приміром.

Друг мой. Не нужно юлить. Я понимаю что это свидомая тактика засирать мозги дескать "проблема неважна" " Никто ничего на запрещает" и прочее. Зато при любом упоминании языкового вопроса все свидомые начинают дико истерить. А имеем следующую картину а именно проявления свидомого лицемерия. Поэтому я считаю что Вам нечего переживать. Живите себе счастливо и размовляйте себе в удовольствие. Также я должен про бюджет сказать что всегда при любом президенте Украины его разворовывали, так что ваш аргумент совершенно бессмысленный. Поэтому языковый вопрос впредь должен быть закрыт. Хватит. Тиражей на Украинском нет, нифига нет, а вы тут с параноидальным упорством лечите половину страны. Себя вылечите для начала.
1. Почитайте цю гілку форуму. Ніхто з українців не істерить. Навпаки, істерики як раз з боку тих, хто вірить, що розмовляє російською мовою, а не може опанувати українську. Навіть, більше, як правило вони висловлюють свої думки на "фєнє", яку видають за російську мову.:)
2. Ви весь час себе протиставляєте "свідомим". Це означає, що ви давно втратили свідомість й пишаєтесь цим. Кумедна ситуація.
3. Усі аналітики зазначають, що за останні два роки темпи розкрадання держбюджету зросли неміряно за рахунок того, що регіонали поставили у всіх гілках бізнесу "смотрящих", які ретельно оббирають усіх.
4. А чого ж мені лікуватися, коли я у повній свідомості, а ось ви весь час підкреслюєте, що свідомість давно втратили... Це дуже небезпечний діагноз. Співчуваю. Можу порадити дуже доброго лікаря із 15-ої лікарні.:(
5. Сьогодні відбулася знаменна подія, яка без усіляких сумнівів проторить праворадикальній партії "Свобода" шлях до парламенту. І це, мабуть, дуже добре.:)

Я не знаю як там з "могучим" і яке кіно на ньому комфортно переглядати. Але дивитися гарне кіно ,а особливо комедію,з якісним українським дубляжєм набагато краще.("Сімпсони" наприклад) По темі весь цей закон і розмови про мову повна туфта. Я інколи буваю у владних кабінетах і бачу що звичайні люди звертаються до влади письмово і в розмові на близькій їм мові. І ніхто їх в шию не виганя. Приймають без проблем. В чому проблема не розумію. Добре було коли хоч розмовляли державні мужі однією. А тепер будуть белькотать на " фені" Азаров тому приміром.
:клас::клас::клас:

У Кернеса много нехороших качеств. Но в плане интелекта, тебе до него очень далеко.
Дякую за комплімент, друже! :клас::клас::клас::іржач::іржач::іржач:
Доречі, пиши російською грамотно. У слові "интелЛект"

1. Почитайте цю гілку форуму. Ніхто з українців не істерить. Навпаки, істерики як раз з боку тих, хто вірить, що розмовляє російською мовою, а не може опанувати українську. Навіть, більше, як правило вони висловлюють свої думки на "фєнє", яку видають за російську мову.
2. Ви весь час себе протиставляєте "свідомим". Це означає, що ви давно втратили свідомість й пишаєтесь цим. Кумедна ситуація.
3. Усі аналітики зазначають, що за останні два роки темпи розкрадання держбюджету зросли неміряно за рахунок того, що регіонали поставили у всіх гілках бізнесу "смотрящих", які ретельно оббирають усіх.
4. А чого ж мені лікуватися, коли я у повній свідомості, а ось ви весь час підкреслюєте, що свідомість давно втратили... Це дуже небезпечний діагноз. Співчуваю. Можу порадити дуже доброго лікаря із 15-ої лікарні.
5. Сьогодні відбулася знаменна подія, яка без усіляких сумнівів проторить праворадикальній партії "Свобода" шлях до парламенту. І це, мабуть, дуже добре.

1) Согласен. Я подчеркивал что истерят " Свидомые". Не украинцы. Это разные вещи. Мы далее рассмотрим значения слова "Свидомый" и его трактования. Вы познаете немало интересного. Я огорчен тем что кроме "фени" вы более ничем не интересуетесь. Это подчеркивает развитие Вашего кругозора. Полет мысли так сказать.
2) Вопрос. Слово свидомый пару лет как приобрело смысл махрового укронацика. В данном контексте, поскольку я не причисляю себя к укронацикам, я безусловно "свидомым" не являюсь.
3) Я уже подчеркивал что при любом президенте было раскрадывание бюджета тем -либо иным способом. Я уже отмечал что это недейственный и тухлый аргумент. Свидетельствует о том что аргументов как таковых у Вас собственно нет.
4) Искренне порадовало. Я рад что Вас хорошо лечили и у Вас остались положительные эмоции от 15 больницы. Передавайте своему доктору привет от ХФ. Ему будет приятно.
5) Это здесь работать не будет. Богатеете думкой?

Тут ти не правий, в деякій мірі він геній, а вчити мову яка йому не потрібна зараз, а тим паче там, де він думає витрачати нагарбане з нашого міста, недоцільно.
Гарне виправдання для ворюги.:клас:
Я не знаю як там з "могучим" і яке кіно на ньому комфортно переглядати. Але дивитися гарне кіно ,а особливо комедію,з якісним українським дубляжєм набагато краще.
Цілком згоден!:пиво:
А что касается могучего, то это просто очередные укросвидомые нападки в русскую сторону. Тявканье, порождаемое лютой русофобской злобой и ненавистью.
Обычное проявление своей нациковской низкой пещерной убогости.
Тявкайте, моськи, на слона и дальше. Караван идет.:D
Роздрукував це і буду перечитувати 3 рази на день.:іржач:

Людина живе в ері СеСеСеР а заходить на форум нас повчати. Читайте Леніна на ніч і не клонуйте тупі роздуми в серйозних темах. Ваша ідея повернення в минуле ні мене ні (надіюся) інших на форумі не цікавить. Якщо Вам особисто подобається мова по "азаровськи" слухайте її на здоров'я. А для мене особисто зрозуміло що в Україні повинна бути українська мова в Росії російська і так далі.

Цікаво, що на заклик Тягнибока ніхто в російськомовному Києві не вийшов.
Була тільки, як завжди, купка замусолених платних професійних патріотів.
Сьогодні історичний день для України - закат дрімучого націоналізму, становлення суспільства на цивілізовані рейки.

Цікаво, що на заклик Тягнибока ніхто в російськомовному Києві не вийшов.
Була тільки, як завжди, купка замусолених платних професійних патріотів.
Сьогодні історичний день для України - закат дрімучого націоналізму, становлення суспільства на цивілізовані рейки.
а ти що там робив?

Але дивитися гарне кіно ,а особливо комедію,з якісним українським дубляжєм набагато краще.("Сімпсони" наприклад.)

Пропоную перевести на мову всю технічну документацію гордості українського авіапрому літака Ан-225 "Мрія" і при цьому заховати всю документацію російською мовою. А потім почекати кілька місяців до неминучої страшної катастрофи. Другого такого літака в України не буде. НІКОЛИ.

Назад
Зверху Знизу