Дорогой Oleg66, я всегда требовал ...Як зворушливо! Ви ще й ...поцілуйтесь! А "требовать" ти будеш у себе вдома у своєї жінки...
Ты шо, гонишь?
(Це я російською с харківським акцентом.) Кувалда зрозуміє.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дорогой Oleg66, я всегда требовал ...Як зворушливо! Ви ще й ...поцілуйтесь! А "требовать" ти будеш у себе вдома у своєї жінки...
Ты шо, гонишь?
Ти не "требувать" повинен , а прохати! казочку "12 місяців" пригадай. Може тебе і пожаліють, "меньшинство" ти наше!я требую ко мне обращаться на русском языке.
Ти "меньшинство" Так навіть Венеціанська комісія визначила!Я "недоукраинец" ?Ну и слава Богу.Буду гордиться этим.
Олег! Ну вибач! "Меньшинство" до тебе тихим сапом -"дорогой" , дивись не попадись на їхню...гомосятину!Ты шо, гонишь?
Ти шо-не згодний з висновками Венеціаньської комісії, Колесникова і Ківалова?здесь почему-то сплошное "меньшинство"... а может вас-рагулей меньшинство осталось?
Олег! Ну вибач! "Меньшинство" до тебе тихим сапом -"дорогой" , дивись не попадись на їхню...гомосятину!![]()
Ух ти! Навіть кувалди вже на ****у ложили.мне на твою ****у плевать
слушай селюк. а вали ка ты к себе на львовский хворуми кепку прихвати.
Kuvalda Ти "трєбуєш" чи прохаєш?слушай селюк. а вали ка ты к себе на львовский хворум и кепку прихвати.
Kuvalda Ти "трєбуєш" чи прохаєш?![]()
Не можу! тебе тут нема на кого залишити! Ти вже трішки державну мову почав розуміти!слушай селюк. а вали ка ты к себе на львовский хворум и кепку прихвати.
Це пройде! головне, що не повісився!Кувалдо образився
цифра неправильная
Но, вот же беда, в исконно москальских землях тоже есть печерские монастыри:
Вознесенский Печерский мужской монастырь в Нижнем Новгороде
Псково-Печерский монастырь, понятное дело, во Пскове.
Что же это получается, по всей России действовали украинцы, всё тут строили, основывали, обустраивали? А после это всё бросили и уехали в Запорожскую сечь.
Печерский Вознесенский мужской монастырь основан Св. Дионисием между 1328 и 1330 годами неподалёку от Нижнего Новгорода на берегу Волги, «в полугоре». В некоторых источниках говорится об основании обители Св. Благоверным Георгием Всеволодовичем в 1219 году. Однако общепринято говорить именно о создании монастыря святителем Дионисием. Этот монах Киево-Печерского монастыря пришёл с несколькими иноками в Нижний Новгород и ископал в трех верстах от города пещеру, где и поселился.
В 1470 году в пещере поселился иеромонах Иона, бывший священник Георгиевского храма Юрьева-Ливонского (ныне Тарту), который ископал пещеру, где устроил церковь Успения Пресвятой Богородицы, освященную в 1473 году. Вокруг храма впоследствии образовалась обитель
Да кто ж тебе вдолбил в башку, что т.н. "украйинська мова" является РОДНЫМ языком для харьковчан, да и прочих украинцев?Насколько мне известно, на сегодняшний день в Харькове проживает около 70% украинцев. Что хорошего в том, что они не знают родного языка и что этот язык исчез из повседневного употребления?
В том-то и дело, что этот самый закон есть ЛЕЧЕНИЕ для Украины, хоть и недостаточно существенное.Допустим, кто-то заболел, что же его не лечить? Принять закон, в котором признать факт болезни и пусть человек умирает?
А ты попробуй, назови именно ТУРКОМ-МЕСХЕТИНЦЕМ этого соседа-месха. Если он настоящий месх, то может быть мы тут твоих постов больше и не увидим-то никогда.у мене сусід -турок -месхетинець який розмовляє російською...
Да кто ж тебе вдолбил в башку, что т.н. "украйинська мова" является РОДНЫМ языком для харьковчан, да и прочих украинцев?
В том-то и дело, что этот самый закон есть ЛЕЧЕНИЕ для Украины, хоть и недостаточно существенное.
А ты попробуй, назови именно ТУРКОМ-МЕСХЕТИНЦЕМ этого соседа-месха. Если он настоящий месх, то может быть мы тут твоих постов больше и не увидим-то никогда.
Турком його назвати можна, він дуже ображається коли його ...руським звуть. А ще плекає мрію коли йому будинок повернуть біля Судака.А ты попробуй, назови именно ТУРКОМ-МЕСХЕТИНЦЕМ этого соседа-месха. Если он настоящий месх, то может быть мы тут твоих постов больше и не увидим-то никогда.
Куди ти переходити зібрався? Ти українську опанувати не взмозі! А санскрит-стародавня літературна мова зі складною синтетичною граматикою давньої Індії тобі явно не під силу. Я тебе не образив?дык давай на санскрит перейдем - язык предков. чего там.
Мова йде не про "родной язик" харків*ян а про єдину державну мову. А для деяких харків*ян рідною являється може й інша мова...Да кто ж тебе вдолбил в башку, что т.н. "украйинська мова" является РОДНЫМ языком для харьковчан, да и прочих украинцев?
Ось це...сильно, від душі!многие русские являются бывшими украинцами
Як це? Що маєте на увазі?что многие русские являются бывшими украинцами,
Недешёвый Вы только для своих,так что не обольщайтесь.Да уж, недешевый
їм для підняття цін "шумок" не потрібний! прочитайте відкритого лист, під яким стоять підписи багатьох "українців" таких як комуністка Александровська. Вони...згодні терпіти....тільки б в україні не було своєї мови.Думаю, що наступного разу піднімуть неіснуюче в Україні мовне питання та під шумок, поки ви будете каламутити воду, піднімуть ціни й на інші продукти харчування, комунальні послуги, податки і т.д.
- так! Тут знання і вміння потрібні! А мовне питання...просте! Ківалов з Колесніковим написали, Чечетов махнув , і діло зроблене!Мы понимаем, сколь значительные усилия необходимы для решения проблем в экономике и социальной сфере нашего государства. Мы осознаем, насколько сложно восстановить разрушенную экономику и готовы пойти на временные лишения.
Поки тут прихильники ПР закаламутили бучу "за язик", їхні керманичі, під шумок, зробили усім подарунок "на язик".
На цьому тижні в Харкові подорожчали хлібобулочні вироби. Подорожчання зачепило й популярні серед харків"ян сорти хліба та випічку.
Так, популярний "чорний круглий" подорожчав на 5,1% - с 4,90 до 5,15 грн. Батон "Нарізний звичайний" – на 10,3% с 2,90 до 3,20. Причому цей батон, на минулому тижні дорожчав двичі - спочатку до 3,00 грн., а із учорашнього дня до 3,20 (це вироби Салтівського хлібкомбінату).
Іще раніше підвищили ціни "Кулінічи". Приблизно на 7% подорожчали батони, а випічка зросла у ціні одразу на 10,8%.
Ну, що регіонали та ГЕПАтитники? Оце вам іще один аргумент на користь ваших керманичів, які турбуються за свій "язиковий" лохторат, щоб відволікати від справжніх питань життя українського народу... Думаю, що наступного разу піднімуть неіснуюче в Україні мовне питання та під шумок, поки ви будете каламутити воду, піднімуть ціни й на інші продукти харчування, комунальні послуги, податки і т.д.