Статус: Офлайн
Повідом.: 19898
Повідом.: 19898
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Наткнулся на крутых чуваков,просто охуительные каверы пилят,многое реально лучше оригинала звучит,в общем рекомендую к прослушке всего на их канале.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Стараюсь пролистывать все подряд,просто включено максимум сообщений на страницу и жутковато начинает тормозить браузер.Если начинать смотреть тему с последней странице, то еще много чего найдешь интересного, еще 22 страницы у тебя не изученого.
Хіт групи Neoton "Holnap hajnalig" у 1983 році приніс виконавцям перемогу на музичному фестивалі Yamaha у Tокіо.
Хороший вокальний варіант.Ну, раз уж зашла речь о мадьярах, то вот забавный кавер:
Композицію "220 Вольт" Neoton теж вважають однією з найвдаліших у своєму репертуарі. Ось ще варіант - кліп з "копійками".
Чесно скажу - не знаю, звідкись в мережі гуляє така інтерпретація, можливо, навіяна співзвучним словом поруч із всім відомою цифрою.Только, насколько я знаю, "220" не имеет отношения к вольтам. "Kétszázhúsz felett" означает "Больше, чем 220", речь идет о гонках
Покінчимо вже з мадьярами. Правда, тут вже не пам'ятаю - хто в кого скавериздив: