Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вдаримо каверами на музичнi хiти

• Автор теми Автор теми Geele Steane
  • Дата створення Дата створення
Наткнулся на крутых чуваков,просто охуительные каверы пилят,многое реально лучше оригинала звучит,в общем рекомендую к прослушке всего на их канале.

Наткнулся на крутых чуваков,просто охуительные каверы пилят,многое реально лучше оригинала звучит,в общем рекомендую к прослушке всего на их канале.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Если начинать смотреть тему с последней странице, то еще много чего найдешь интересного, еще 22 страницы у тебя не изученого. :D

Если начинать смотреть тему с последней странице, то еще много чего найдешь интересного, еще 22 страницы у тебя не изученого.
Стараюсь пролистывать все подряд,просто включено максимум сообщений на страницу и жутковато начинает тормозить браузер. :)

Хіт групи Neoton "Holnap hajnalig" у 1983 році приніс виконавцям перемогу на музичному фестивалі Yamaha у Tокіо.

А це кавер 2002 року від групи Neo Tones.

Ну, раз уж зашла речь о мадьярах, то вот забавный кавер:
Хороший вокальний варіант.
Композицію "220 Вольт" Neoton теж вважають однією з найвдаліших у своєму репертуарі. Ось ще варіант - кліп з "копійками".:)

Композицію "220 Вольт" Neoton теж вважають однією з найвдаліших у своєму репертуарі. Ось ще варіант - кліп з "копійками".

Только, насколько я знаю, "220" не имеет отношения к вольтам. "Kétszázhúsz felett" означает "Больше, чем 220", речь идет о гонках:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Покінчимо вже з мадьярами. Правда, тут вже не пам'ятаю - хто в кого скавериздив:

Только, насколько я знаю, "220" не имеет отношения к вольтам. "Kétszázhúsz felett" означает "Больше, чем 220", речь идет о гонках
Чесно скажу - не знаю, звідкись в мережі гуляє така інтерпретація, можливо, навіяна співзвучним словом поруч із всім відомою цифрою.

Покінчимо вже з мадьярами. Правда, тут вже не пам'ятаю - хто в кого скавериздив:

Тоже хотел опубликовать, но, просмотрев тему, обнаружил, что White Dove уже постили. Оригинал - Омегин, "Девушка с жемчужными волосами"

Надвечір - погарячіше.
Jorn Lande такий добрячий виконавець, що видає кавери, як пиріжки:

Назад
Зверху Знизу