Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Житомирской области мужик завалил 7 человек, видимо на почве рыбалки...

• Автор теми Автор теми no@name
  • Дата створення Дата створення
А руку он сам себе прострелил. Ага. ))))

С простреленной рукой много противоречивого. Простреленная рука требует перевязки. Но жена Захаренко утром, когда ее опрашивали, ни одного слова о "раненой руке" не произнесла.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тоже самое касается односельчан и его брата - никто этого факта утром в день убийства не озвучил. Никто его раненой правой руки не видел.
Первая информация о "ранении" прошла от адвоката Захаренко только во второй половине 23 мая (******** произошло в ночь с 21-го на 22-ое мая)

Уважаемая, Стерненко должен сидеть? Скажи как (гипотетический) присяжный?
К чему этот вопрос? Проверка на патриотичность?:рл: Я не в курсе этого дела, но, по моему глубокому убеждению, бороться с оккупантами можно любыми способами, не причиняющими вреда Украине.

А у тебя хоть один знакомый арендатор пруда?
В моем селе мужики закупили малька, и зарыбили ставок. В т.ч. мой родной брат. Не для продажи рыбы, просто ловить своим селянам и пацанам. И ходят постоянно гоняют уебков, желающих ночью сеть поставить. Некоторые с личными ружьями. И если им будут угрожать автоматами браконьеры, по любому стрелять будут.

С простреленной рукой много противоречивого. Простреленная рука требует перевязки. Но жена Захаренко утром, когда ее опрашивали, ни одного слова о "раненой руке" не произнесла.
Та одна лише фраза жінки вбивці - вщент розбиває версії Велла та других ненависників захисників України про, нібито помсту за те , що вбивця викрив мєнта-хабарника.

"Затриманий мій чоловік. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається *******, – завжди конфлікт. Мій чоловік – людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії", – розповіла нам дружина затриманого Ольга.

Только вопрос (риторический), как этот "интеллигент" оказался не в очень интеллигентной компании? Хотелось бы верить в честность, но опыт показывает, что врать могут все, а некоторые "интеллигенты" особенно изощренно.

Вот очень интересно, откуда такие выводы? Вы лично знакомы со всеми, кто там был или "голоса" на ушко нашептали? Наконец-то я нашла представителя нарида, уставшего от того, что никогда не делал.

Та одна лише фраза жінки вбивці - вщент розбиває версії Велла та других ненависників захисників України про, нібито помсту за те , що вбивця викрив мєнта-хабарника.

так и в моем, щиро украинском селе, многие своих сыновей от армии прятали и прячут, и это простые люди, а детки чинуш-воров и депутатов-выблядков, вообще про службу да же не думают, они от рождения от всего такого отмазаны.

Теоретически жена может топить против мужа, как и допустим, оставшийся свидетель за стрелка.. :незнаю:

Де ти це прочитав, даш посилання ?
Я не сохраняю данные.

Після обговорення суд вирішив слухати свідчення підозрюваного Анатолія Захаренка в закритому режимі без присутності журналістів
"Це був самозахист. Якби в мене не стріляли, я б не відкривав вогонь. Я нікого не збирався *******, я не вбивав нікого раніше, і тим паче не хотів цього разу. Якби в мене не стрельнули..." - сказав Анатолій Захаренко.
"Тим паче, є всі експертизи, які свідчать - я не був ані під дією наркотиків, ані під горілкою. Я був цілковито тверезою людиною. Але в будь-якої людини психіка спрацьовує на самозахист. Бо їх було 8 чоловік, а я був сам, та ще й вночі. І тим паче, я не переховувався, я викликав ДБР, повідомив в органи. Я сидів і чекав. Приїхали органи, я підійшов, поклав рушницю на капот і все. Я міг би не повідомляти, я міг втекти. Але я цього не зробив, тому що я чесна людина", - заявив він.

Затриманий мій чоловік. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається *******, – завжди конфлікт. Мій чоловік – людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії ", – розповіла нам дружина затриманого Ольга.

Ну вот и прекрасно!
Значит ето не был тупой наезд.
И значит завсегдатаям ХФ нечего бояться: либо их дети воевали в ато, либо они сами воевали в ато и к ним не приедут с оружием чтобы ****нуть.:україна:

Вот очень интересно, откуда такие выводы? Вы лично знакомы со всеми, кто там был или "голоса" на ушко нашептали? Наконец-то я нашла представителя нарида, уставшего от того, что никогда не делал.
Хотите получить ответ - переформулируйте вопрос, не коверкая слова.

Хотите получить ответ - переформулируйте вопрос, не коверкая слова.

Ща переформатую. ))
Чи ти не охуїла , коза драна, не бувши ні з ким знайомою, не знаючи нічого про загиблих, стверджувати щось про те - хто яким був та ганьбити їх імена ?

Ща переформатую. ))
Чити не охуїла ти, коза драна, не бувши ні з ким знайомою, не знаючи нічого про загиблих, стверджувати щось про те - хто яким був та ганьбити їх імена ?
Тю. Не видела еще участников боевых действий, которые считали бы себя интеллигентами. Так что вот это: "ганьбити їх імена" - не по адресу.

Для особо одаренных:

Інтелігенція... — люди розумової праці, що в першу чергу зайняті у таких сферах суспільної діяльності як освіта, наука, мистецтво; згодом до них приєдналися охорона здоров'я, та розвиток технологій і виробництва; і мають для цього відповідну освіту.

Назад
Зверху Знизу