Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В чём причина успеха ВО "Свобода" на прошлых парламентских выборах?

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення
Ну у тебе вже готова відповідь, як завжди. Ти сам російськомовний.
Я свідок, що там видаляють теми і українською мовою, в яких відвідувачі задають питання, такі, як про судимість брата - Андрія Тягнибока.

А навіщо ви задаєте їх Свободі? Ці питання потрібно робити у відповідних державних інстанціях, та якщо інформація підтвердиться офіційно, бити нею в пику винним свободівцям на сторонніх ресурсах, якщо свободівці у себе будуть видаляти її. Чому немає досі цієї інформації? В Україні більше 200 тис. журналістів, невже жоден з них не вирішив зробити просту операцію запиту до прокуратури чи суду на предмет судимості Андрія Тягнибока?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І що?

А навіщо ви задаєте їх Свободі? Ці питання потрібно робити у відповідних державних інстанціях, та якщо інформація підтвердиться офіційно бити нею в пику винним свободівцям на сторонніх ресурсах, якщо свободівці у себе будуть видаляти її. Чому немає досі цієї інформації? В Україні більше 200 тис. журналістів, невже жоден з них не вирішив зробити просту операцію запиту до прокуратури чи суду на предмет судимості Андрія Тягнибока?

І так є в інтернеті копія судової постанови 1989 року. І однокласники Андрія Тягнибока підтверджують, що ті події дійсно відбулися.

Не правда, писали и на русском и на украинском. Дело не в языке, а в содержании. И да, наш хомячек утверждал, что он лично общался с Тягнибоком на русском и ничего не удаляется, но Тягни отвечал на украинском. Вы тут говорите, что удалили из-за русского. так кому верить?
На форумі ВОС є правила, у яких зазначено, що мова спілкування на форумі - тільки українська.

"14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів." (програма партії ВО СВОБОДА)

Я знайшов скани, а не лише текстовку. Але також я встановив, що судимість Тягнибока А.Я. є погашеною, тому правові наслідки цієї судимості анульовані. До того ж судимість була у 9-му класі за збігом випадковостей, та мала класифікацію вбивство з необережності.

Я знайшов скани, а не лише текстовку. Але також я встановив, що судимість Тягнибока А.Я. є погашеною, тому правоі наслідки цієї судимості анульовані. До того ж судимість була у 9-му класі за збігом випадковостей, та мала класифікацію вбивство з необережності.
Читай вище...:D

Все просто, Вы назовите действия, которые якобы ПР усложнили жизнь???

Погана манера відповідати відповіддю на відповіть.
Спочатку ви доведіть фактологічно або прикладами своє ствердження щодо прорегіональності ВОС.
А потім моя черга. Давайте будемо цивілізованими.

Давайте будемо цивілізованими.
Дійсно-"Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів."

Это все лирика, я же уже говорил, значит кто-то из хомячков врет.

Ви можете чітко формулювати свої думки? Не зрозумів це речення.

Канэчна, а еще за "збигом обставын" оказалось, что ударов локтем было два
Не було, або в рішенні суду про це сором'язливо промовчали.

Дійсно-"Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів."

Погашення судимості анулює всі її правові наслідки. Чи вам незрозуміло це речення?

Сильно напоминает Германию середины-конца 1930х.

Ви такий старий, що пам'ятаєте Німеччину в 30-ті роки? :D

Погашення судимості анулює всі її правові наслідки. Чи вам незрозуміло це речення?
Ще раз,з розстановкою..."14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів." (програма партії ВО СВОБОДА)

А я считаю, что 24 августа вкрай политизированно на столько, что просто надо не только праздник отменить, но и следствие того, что в этот день празднуется :). Надеюсь, я передал ту бредовость мыслей про политизирование праздников?

Скільки 24 серпня було провокативних зіткнень між громадянами?
А скільки 9 травня?

З якого року рахуєте? ;)

З моменту проголошення незалежності.

Ще раз,з розстановкою..."14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів." (програма партії ВО СВОБОДА)

Ну, тут хлопці трохи забрехалися, або не домовилися про деталі зо всіма своїми висуванцями.
Согодні дам запит у їх прес-службу, ще ніколи не відмовляли у відповіди та не ігнорували запити.

Их успех в том что у них не было успеха :D
такие раки должны плавать на дне а сидеть на верхушке власти

Я же одессит :) Так я уже называл основную причину того, почему считаю, что Свобода -это или ПР акция или их общих хозяев. Свобода - это некий клоунский шапито, на который направлено внимание, а пока это внимание направлено на них - власть себе спокойненько деребанит оставшееся. Из всех действий Свободы толкового ничего не сделано, одно разрушение и куча криков, но эффектное и продуманное на психологическом уровне (такое уже проходили в 2004 году)
Мені не цікава ваша особиста думка сама по собі, я кажу про факти.
Викладіть факти, що підтверджують вашу думку щодо прорегіональності ВОС.
Невже це так важко зрозуміти?
Чи вам невідомо, що таке факти?
Наведіть законопроекти ВОС, що йдуть в руслі з ПР.

Назад
Зверху Знизу