Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

узнаем друг друга на дорогах

• Автор теми Автор теми kavachai
  • Дата створення Дата створення
Tifo, вот скажи, почему ты такой категоричный? Если МТБ - значит *****, если шоссер - ещё бОльший *****...
Я себя *****ом не считаю, думаю и другие присоединятся к моему мнению, хотя у меня вообще двухподвес. Ездить на нём очень комфортно, дороги у нас, даже асфальтовые, зачастую имеют такие препятствия, которые можно преодолеть только на гусеничной технике. МТБ он и крепче, и более управляем в наших условиях. Мы же не автобанам на них ездим, которых у нас нету.

якщо у люк чи водостік влетиш,то й любий найміцніший мтб складеться,а по дорогах,хай і хренових,болта ти вб'єш будь-який нормальний вел,якщо звичайно таку задачу не ставити собі.про зручність теж щось вигадуєш.
це лолшто,а не аргументи загалом.а вкупі з шосерами - ***знащо: ти розповідаєш про таку необхідну міцність й всепрохідність і одночасно згадуєш шосери,яким місце тільки на ідеальній дорозі без будь-яких перешкод.фікси ще згадай - а я ще щось аля ояєбубляппц вигадаю.

Следовательно tifo - 0,5% ***** :ги:

не шосерний точно
мтбешний - так,вже більше місяця доводиться їздити на мтб.але це тимчасово - вирішив купувати новий вел після сезону,але продумано й дешево.
вже два цього року купив й продав - бо треба було думати,а потім брати.один з планетаркою з автоматом(автомат виявився незручним понтом),а другий з завеликою рамою,з якох погано ставати на землю,та седло нормальне не поставиш.

якщо у люк чи водостік влетиш,то й любий найміцніший мтб складеться,а по дорогах,хай і хренових,болта ти вб'єш будь-який нормальний вел,якщо звичайно таку задачу не ставити собі.про зручність теж щось вигадуєш.

Tifo, тебе значение слова "комфорт" знакомо? Если нет, то давай перенесёмся в личку, я объясню. А то меня тут и так пинают, вроде как оффтоп:крокодил:
це лолшто,а не аргументи загалом.а вкупі з шосерами - ***знащо: ти розповідаєш про таку необхідну міцність й всепрохідність і одночасно згадуєш шосери,яким місце тільки на ідеальній дорозі без будь-яких перешкод.фікси ще згадай - а я ще щось аля ояєбубляппц вигадаю.
Извини, конечно, но это ты всё в кучу валишь, а я лишь пытаюсь понять твою точку зрения :)
0.5 ще більших дибілів на шосерах

его удалили, оно сюда вперлось...

детОчко!тебе чего?

сорри,за оффтоп в теме...

Смотри-ка какой вежливый:іржач:

Tifo, тебе значение слова "комфорт" знакомо? Если нет, то давай перенесёмся в личку, я объясню. А то меня тут и так пинают, вроде как оффтоп:крокодил:
якщо ти ще сперечаєся що до більшої комфортності міського вела(при їзді по місту звичайно),то говорити з тобою взагалі немає про що
забанили - ну й по заслузі

модераторам пропоную тему почистити
можна тему для холівара окрему зробити

прикол в том,что кататься в открытой обуви нельзя, т.к. кросс-кантри(на коих катаются большинство) подразумевает под собой активную езду, а там - любое не осторожное движение или падение, и можно остаться без пальцев...имхо

Бугага!!!!!!!!!
Поверь моим тапкам, пальцам ниче не будит.

да тут не менш 90% тупо на роботу й з їздять,ще 9 буває у лісопарк виїзджають - про що ми взагалі говоримо?яке впізду активне кк?
ты знаешь всех велосипедистов? или так просто языком мелешь?

це теорія,реально ж наші дибіли їздять лише на мтб,навіть якщо тільки на роботу й з.
таких дибілів не менше 99%.
ты еще и считал все велосипедистов города....
и в какую категорию *****ов относишь себя?

не шосерний точно
мтбешний - так,вже більше місяця доводиться їздити на мтб.але це тимчасово - вирішив купувати новий вел після сезону,але продумано й дешево.
вже два цього року купив й продав - бо треба було думати,а потім брати.один з планетаркою з автоматом(автомат виявився незручним понтом),а другий з завеликою рамою,з якох погано ставати на землю,та седло нормальне не поставиш.

вот как раз дешево и складаются....
нормальные велы стоят не дешево и проезжают люки без проблем гарантировано целыми
если тебе такие не попадались на глаза
то я тебе открою большую тайну - велики не на барабашке надо выбирать

якщо ти ще сперечаєся що до більшої комфортності міського вела(при їзді по місту звичайно),то говорити з тобою взагалі немає про що
забанили - ну й по заслузі

модераторам пропоную тему почистити
можна тему для холівара окрему зробити

от тебя бы ее почистить....
трепло ты.

ты еще и считал все велосипедистов города....
и в какую категорию *****ов относишь себя?

вот как раз дешево и складаются....
нормальные велы стоят не дешево и проезжают люки без проблем гарантировано целыми
если тебе такие не попадались на глаза
то я тебе открою большую тайну - велики не на барабашке надо выбирать

я нікого не рахував,я їзджу по місту,по всіляких лісопарках і ко,де більшість велосипедистів катаються,й за містом інколи - тож десь приблизно уявляю.по форумам невже не бачити?
чи ти проти твердження,що 90% усіх,хто має велосипед у харкові й користується ним,їздить лише на роботу й інколи масимум лісопарк?

після лобового зіткнення ніякий вел не вижеве.ти ж не на швидкості 3 км/год пірнати у люк зібрався?

а де купувати я й сам знаю.щоправда я обрав столітній європейський бренд,котрий робить вели,а не збирає з готових вузлів чужого виробництва,а не китайські рок машини,канондейли,бюджетні спеші тощо,але "фірмові" й з магазину.чи ще посперечаємось про переважні моделі й бренди?я от говорю,що не менше 90% їздять на середніх моделях означених брендів і ко й нижче.

Останнє редагування:
якщо у люк чи водостік влетиш,то й любий найміцніший мтб складеться

ошибаешься друг! недавно влетел в водосток на виннере аваланче 2010( после этого падения купил себе куб :D)

велеку ваще нечо небыло, царапина на моноблоке и все! зато у меня пол лица счесано, рука счесона, небольшое сотресение! так что велы **** крепкие нынче, если это конечно не ардис

Бугага!!!!!!!!!
Поверь моим тапкам, пальцам ниче не будит.

29779-163507-b653df4db50ff50b512f0902ef04cdb9.jpg

дихуилохфос совсем *****нулся

:клас:

я кстати катаю щас сам в кроксах, и не тока по дороге, и толи тапки такие удобные, толи я так мегаохуенно катаюсь, что на дертах, трейлах и прочем таком *****нутом бездорожье тапки не слетают, сам в удивлении большом
Childrens_Footwear_Kids_Crocs_Cayman_Shoes_Sandals_Black.png

Назад
Зверху Знизу